Holland Sail. Zeilen op het IJsselmeer en de Waddenzee. Ervaar vrijere tijd!
Offerte aanvragen Beschikbaarheid

Holland Sail bestaat 10 jaar! Dat gaan we vieren

Op 3 mei 2009 werd de coöperatie Holland Sail opgericht door meer dan 20 scheepseigenaren. Inmiddels is het 2019 en bestaat de Holland Sail vloot uit 29 schepen. Dat betekent dat Holland Sail op 3 mei alweer 10 jaar bestaat.

Wie iets te vieren heeft, deelt uit. We willen bij onze lustrumviering onze maatschappelijke betrokkenheid tonen. Holland Sail vaart op het water, maar water is niet alleen voor schepen van groot belang – veel belangrijker is het voor mensen: een eerste levensbehoefte. Helaas zijn er veel (meer dan 800 miljoen) mensen op de wereld die niet zomaar over schoon drinkwater kunnen beschikken. Daarom doneren wij dit jaar voor elke boeking een bedrag van €10 aan Water for Life. Water for Life ondersteunt technische not-for-profit projecten om schoon drinkwater toegankelijk te maken voor mensen vanuit de hele wereld. Donaties gaan direct en in zijn geheel naar de projecten van Water for Life. De drinkwaterbedrijven die partner zijn van Water for Life nemen alle indirecte kosten op zich en de organisatie zet zich zonder vergoeding in. 

Zeilreisloterij op 3 mei 2019

Naast het steunen van Water for Life, verloten wij een zeilreis! Via ons meezeilprogramma Sailing2gether kunt u een hut of bed aan boord van één van onze zeilschepen boeken. Wij verloten een reis voor twee personen in een weekend naar keuze. De winnaar wordt online bekendgemaakt op onze verjaardag: 3 mei 2019.

Om deel te nemen, vult u het onderstaande formulier in. Deelname kost niets. U maakt kans op een weekend voor 2 aan boord van een zeilschip ter waarde van €550.

De winnaar wordt getrokken uit alle deelnemers. Om deel te nemen moet u tenminste de leeftijd van 18 jaar hebben bereikt – minderjarigen zijn uitgesloten van deelname.

Zeilactiviteiten

Veelgestelde vragen
Vakantie met familie en vrienden

Vakantie met familie en vrienden

Samen zeilen, genieten en Nederland vanaf het water beleven tijdens een...
Schoolreis: educatief, aktief en ook erg leuk

Schoolreis: educatief, aktief en ook erg leuk

Skills ontwikkelen, biologie, geografie, samenwerken en dat alles in een...
Bedrijfsuitje: met uw collega's zeilen

Bedrijfsuitje: met uw collega's zeilen

Wilt u teambuilden, heeft u iets te vieren of wilt u gewoon een iets...
Meezeilreizen

Meezeilreizen

In plaats van een geheel schip, kunt u ook een bed of hut aan boord boeken.

Blijf op de hoogte van onze acties en nieuws

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang ze in je mailbox!