Holland Sail. Zeilen op het IJsselmeer en de Waddenzee. Ervaar vrijere tijd!
Offerte aanvragen Beschikbaarheid

Zakelijk zeilen
Ter ontspanning: zeilen met uw team

Teamzeilen

Wilt u na een deadline de stress laten verwaaien of in een drukke periode even de leuke kanten van de samenwerking terug in het vizier te krijgen? Ga het water op, geniet van de rustige omgeving en besteed wat tijd met uw collega’s zonder de drukte van het werk. De wind in de zeilen en een blik op de horizon, zo vervliegt de spanning en krijgt u iedereen weer dezelfde kant op.

Onze verschillende weekendarrangementen lenen zich bij uitstek voor personeelsuitjes. U kunt op vrijdag of op zaterdag aan boord komen.

Vrijdagmiddag 13.00 – zaterdag 18.00

Ons vrijdagmiddagarrangement biedt de ruimte om iets met de collega’s te doen in het weekend, zonder het hele weekend in beslag te nemen.Het weekend begint dit keer al op vrijdagmiddag. Na de welkomstlunch volgt een korte instructie en gaan de trossen los, met als doel naar een ander havenstadje te zeilen. ’s Avonds wordt er aan boord gegeten en kunt u naar eigen inzicht ontspannen. U overnacht aan boord.

Op zaterdag maakt u een mooie zeiltocht op het IJsselmeer of de Waddenzee. Op het water kunt u  genieten van de frisse lucht en de zinnen verzetten door desgewenst samen met uw collega’s de schipper en zijn matroos te helpen. Aan het eind van de middag eindigt de zeiltocht optioneel met een afsluitende maaltijd in dezelfde haven als waaruit u bent vertrokken. Voldaan gaat u naar huis en heeft u nog de hele zondag om na te genieten van uw zeiluitje.

All-Inclusive: dit zit erin

Wie hard werkt wil rustig kunnen ontspannen. Dat betekent ook dat u zich tijdens het zeilen niet druk hoeft te maken over eten en drinken. Dat wordt voor u geregeld!

Het vrijdagmiddag – zaterdag all-inclusive arrangement bestaat uit:

Vrijdag

  • Welkomstlunch
  • Snacks
  • Tweegangendiner
  • Alle dranken

Zaterdag

  • Ontbijt
  • Lunch
  • Snacks
  • Alle dranken
  • Afsluitende maaltijd (optioneel)

De bedden staan opgemaakt en wel voor u klaar en u krijgt de beschikking over handdoeken. Meer weten?

Vraag hier uw offerte aan!

*prijzen zijn exclusief BTW op basis van een voorbeeldberekening met 28 personen

Blijf op de hoogte van onze acties en nieuws

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang ze in je mailbox!