Holland Sail. Zeilen op het IJsselmeer en de Waddenzee. Ervaar vrijere tijd!
Offerte aanvragen Beschikbaarheid

Altijd op de hoogte blijven
van nieuws en acties?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
U bent hier:

Zaterdag 13 december kerstmarkt in Harlingen voor maar € 45 per persoon

Op zaterdag 13 december vindt van 15.00 tot 21.00 uur de 11e editie van de sfeervolle Zoutsloter Kerstmarkt in Harlingen plaats. Wat ooit aan een keukentafel is bedacht heeft zich ontwikkeld tot een grote publiekstrekker. Niet voor niets is de Harlinger kerstmarkt meer dan eens getipt als de gezelligste en meest sfeervolle markt van het Noorden met ruim tweehonderd kramen vol gevarieerde koopwaar. En meer…

Het idee om op de knusse gracht met gerestaureerde pareltjes van woningen een kerstmarkt te organiseren, bleek in 2004 meteen een schot in de roos. De Zoutsloter Kerstmarkt is uniek in sfeer en setting. Mede dankzij de medewerking van de bewoners, die een impuls aan de sfeer geven door de gevels van hun monumentale woningen te verlichten en te versieren. Houtvuren her en der versterken de sprookjesachtige ambiance en nostalgische uitstraling.
Kern van de kerstmarkt vormen meer dan tweehonderd kramen van standhouders en goede doelen uit binnen- en buitenland. Alle gelegenheid voor de vele tienduizenden bezoekers om te genieten van ambachtelijke lekkernijen als apfelstrudel, poffertjes, chocolademelk, kazen, (gluh)wijn, jams et cetera. Uiteraard zijn allerlei ingrediënten aanwezig om kerstinspiratie op te doen. Of het nu gaat om eten, drinken, decoratie of kleding.
De Zoutsloter Kerstmarkt is pas compleet als er ook een gevarieerd muzikaal programma is. Ook deze editie wordt de Kerstmarkt opgeluisterd met optredens van o.a. live muziek, koren en zullen er verrassende straattheateracts acte de presence geven.
De Zoutsloter Kerstmarkt staat in het teken van een dag volop genieten, sfeer proeven en ook nog eens de enige echte zeehavenstad van Friesland ontdekken. Extra reden dus om zaterdag 13 december 2014 een uniek dagje Harlingen te plannen!

Profiteer van ons aanbod van 45 euro per persoon

De bemanning nodigt u graag uit op hun trotse bezit dat voor u gereed ligt in de haven. Voor slechts € 45 per persoon per nacht op basis van logies kunt u aan boord slapen en gebruik maken van de faciliteiten van het schip. Het is daarbij alleen mogelijk voor uw gezelschap vanaf 8 personen het gehele schip af te huren zodat u exclusief kunt genieten van deze unieke groepsaccomodatie. Er zijn meerdere arrangementen beschikbaar waar wij u graag persoonlijk tot in detail over kunnen informeren. Zo is er de mogelijkheid om vanaf zaterdagmiddag 12.00 uw bagage aan boord te brengen en naar uw eigen inzicht de dag verder te besteden. U kunt aan boord gebruik maken van de keuken en  het door u zelf meegebrachte eten bereiden. Zondagochtend eindigt het arrangement rond 10.00 uur en kunt u op eigen gelegenheid nog rondwandelen of de terugreis aanvangen. U kunt uw verblijf ook verlengen door al vrijdagavond aan boord te komen. Indien u andere wensen heeft, bijvoorbeeld dat u de maaltijd(en) door onze scheepskok voor u wilt laten bereiden,  staan wij daar voor open en bespreken graag met u de mogelijkheden!

De prijs is incl.:

- vrij gebruik van de faciliteiten aan boord zoals douche, toilet, keuken

- opgemaakte bedden

- toeristenbelasting

- eindschoonmaak

Niet inbegrepen is varen/zeilen.

Terug naar het overzicht

Zeilactiviteiten

Veelgestelde vragen
Vakantie met familie en vrienden

Vakantie met familie en vrienden

Samen zeilen, genieten en Nederland vanaf het water beleven tijdens een...
Schoolreis: educatief, aktief en ook erg leuk

Schoolreis: educatief, aktief en ook erg leuk

Skills ontwikkelen, biologie, geografie, samenwerken en dat alles in een...
Bedrijfsuitje: met uw collega's zeilen

Bedrijfsuitje: met uw collega's zeilen

Wilt u teambuilden, heeft u iets te vieren of wilt u gewoon een iets...
Meezeilreizen

Meezeilreizen

In plaats van een geheel schip, kunt u ook een bed of hut aan boord boeken.

Blijf op de hoogte van onze acties en nieuws

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang ze in je mailbox!