Holland Sail. Zeilen op het IJsselmeer en de Waddenzee. Ervaar vrijere tijd!
Offerte aanvragen Beschikbaarheid

Varen op het Wad, IJsselmeer
en Friese meren

Zoek een schip

Harlingen, ideale afvaarthaven voor zeiltochten op Waddenzee

De schepen van Holland Sail liggen aan de Nieuwe Willemskade en in de Oude Buitenhaven.

Zeilen en Harlingen, dan denk je meteen aan Holland Sail. Want voor een weekendje of langer zeilen vanuit Harlingen, kunt u onze traditionele zeilschepen huren. Schepen met karakteristieke namen zoals de Fortuna, Aegir en Morgana verzorgen dag- en meerdaagse tochten zeilen vanuit Harlingen. Kom naar sfeervol Harlingen en scheep in om te genieten van het zeilen. Harlingen is dan een sfeervolle afvaarthaven. Zo kunt u voordat u gaat zeilen, Harlingen nog even verkennen met de vele winkels en terrassen. Gegarandeerd een goed begin. Ook zeilen vanuit Harlingen? 

Offerte aanvragen
De schepen van Holland Sail te boeken vanuit Harlingen

Onze kwaliteitsvloot omvat meer dan twintig schepen waarvan een deel is te boeken om te zeilen vanuit Harlingen. Zeilen vanuit Harlingen maakt dat u inscheept op zout water en de zeilen hijst op de Waddenzee. De afstand tot Terschelling is nog geen twintig zeemijl vanuit Harlingen. Hoeveel tijd u erover doet om naar dit prachtige eiland te zeilen, verschilt sterk per keer. Heeft u stroom mee of wordt het tegenstrooms kruisen? Misschien wilt u onderweg wel droogvallen op een zandbank en de tijd nemen voor een wandeling over het Wad? Ook Texel en Vlieland kunt u diezelfde dag nog bereiken. Uiteraard kunt u ook zuidelijk zeilen en het IJsselmeer bezoeken. Harlingen is bovendien zeer goed bereikbaar, zowel met de auto als het openbaar vervoer.

Sfeervol Harlingen

Harlingen heeft vele havens. U vindt onze schepen aan de Nieuwe Willemshaven, de Zuiderhaven en het Plankenpad. Klik hier voor een plattegrond met alle ligplaatsen. Alle schepen kunt u vanaf station Harlingen-haven lopend goed bereiken. Er zijn meerdere bewaakte en onbewaakte parkeerplaatsen waar u uw auto voor langere tijd kunt stallen. 

Arrangementen

Meer arrangementen
Genieten op de Waddenzee

Genieten op de Waddenzee

Harlingen - Werelderfgoed Waddenzee
Teambuilding aan dek

Teambuilding aan dek

Samen de zeilen hijsen, werken aan teambuilding
Wedstrijdzeilen

Wedstrijdzeilen

Wedstrijdzeilen met klippers of tjalken
Meerdaags vergader arrangement

Meerdaags vergader arrangement

Vergaderen - Zeilen - Frisse ideeën

Blijf op de hoogte van onze acties en nieuws

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang ze in je mailbox!