Catering aan boord

Een ervaren scheepskok

Genieten zonder stress

Overdag goed etenHolland Sail

Halfpension

Ontbijt
Diverse broodsoorten en broodjes, vleeswaren, kaas, ei, zoet beleg, koffie, thee, jus d’orange, melk en karnemelk.

Lunch
Soep of salade, broodjes/sandwiches, melk en karnemelk. 

Tussendoortje
Na het zetten van de zeilen koffie of thee met wat lekkers en aan het eind van de middag bij de borrel hapjes.

  • € 35 per persoon per dag
  • Servicekosten € 305 per dag
Ontbijt, lunch en dinerHolland Sail

Volpension

Ontbijt
Diverse broodsoorten en broodjes, vleeswaren, kaas, ei, zoet beleg, koffie, thee, jus d’orange, melk en karnemelk 

Lunch
Soep of salade, broodjes/sandwiches, melk en karnemelk

Tussendoortje
Na het zetten van de zeilen koffie of thee met wat lekkers en aan het eind van de middag borrel hapjes

Avondeten 2-gangen
  1. Hoofdgerecht- keuzemenu
      - Pasta met vis of vleessaus
      - Stoofpotje met aardappelgerecht
      - Curry met rijst
      - Captains diner
      - Keuze van de kok (gemaakt met verse seizoensproducten uit de streek) 
      Alle gerechten worden geserveerd met salade. 

   2. Nagerecht
      Keuze van de kok

  • € 49,90 per persoon per dag
  • Servicekosten € 350 per dag

Weekendarrangement

Zaterdag & Zondag Halfpension

€ 62 per persoon per weekend, servicekosten € 600 per weekend