Holland Sail. Zeilen op het IJsselmeer en de Waddenzee. Ervaar vrijere tijd!
Offerte aanvragen Beschikbaarheid

Uitwaaien op het IJsselmeer en de Waddenzee

Uitwaaien met een zeilschip op het IJsselmeer of de Waddenzee: dat is een uitstapje dat niet snel vergeten zal worden. Geniet van deze unieke belevenis bij Holland Sail.

De schepen zijn van hoge kwaliteit en onze service is erop gericht om het u helemaal naar de zin te maken. De gast staat bij de Holland Sail schippers hoog in het vaandel: waar mogelijk laten we reizen zoveel mogelijk aan uw wensen voldoen.

U kunt uitvaren in Enkhuizen, Harlingen of voor dagtochten uit Muiden. Het weer, de wind en de reisduur bepalen deels de mogelijke routes die de schipper met u bespreekt. In het geval van zeilen is het doel slechts een middel: u beleeft vooral plezier aan het water om u heen, de wind in de zeilen, de zon op het dek en het ontspannen gevoel dat een zeiltocht met zich meebrengt.

Met onze beschikbaarheidstool kunt u zelf alvast bekijken met welke schepen u wanneer kunt varen. Weet u al met hoeveel personen u ongeveer wilt varen?

Plan een zeilreis

Onze schepen

Onze schepen

De Holland Sail vloot bestaat uit 28 traditionele schepen van gemiddeld meer dan honderd jaar oud. Deze schepen zijn in de loop der jaren onderhouden en van hun oorspronkelijke functie, veelal als vrachtschip, omgebouwd tot passagiersschepen en voorzien van moderne comforts. Op deze manier combineren de schepen de traditionele, milieuvriendelijke vorm van varen met moderne innovaties die het leven aan boord makkelijk en comfortabel maken.

Nieuwsgierig geworden naar de schepen?

Bekijk onze vloot

Blijf op de hoogte van onze acties en nieuws

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang ze in je mailbox!