Volendam is een iconisch havendorp waar de bevolking een hechte band heeft met elkaar en de historie en specifieke cultuur van het dorp. Doordat tradities hier zo sterk in leven zijn gebleven, heeft het dorp een grote aantrekkingskracht op toeristen, die van over de hele wereld het dorp bezoeken.

De haven van Volendam ligt direct aan de Dijk, waar ook de meeste activiteit is. Beroemd is Volendam onder andere om haar klederdracht. Het is ook voor bezoekers mogelijk om zich in die klederdracht te laten fotograferen.

Volendam heeft vele  cafés en restaurants waar het 's avonds erg gezellig kan zijn. Vanaf hier heb je uitzicht op de haven en het schiereiland Marken. In Volendam hoor je veel muziek van voornamelijk nationaal en internationaal bekende artiesten,
die uit het dorp komen.

Wat Holland Sail voor u doet

De liefde voor het zeilen zit bij alle schippers en medewerkers van Holland Sail ingebakken. Dat willen we graag met u delen, zodat ook u die passie kunt ervaren.

De Holland Sail-schepen zijn traditionele zeilschepen en worden continu door de schippers onderhouden. Deze zeilschepen zijn dikwijls ouder dan 100 jaar. Met zo'n rijke geschiedenis voelt u de unieke identiteit van het schip tijdens uw zeilreis.

Holland Sail is HISWA-lid
Zeker en vertrouwd uw zeilreis boeken

9,6
Klanttevredenheid 1582 ervaringen
  • Actief zeilen
  • Persoonlijke service
  • Ervaren schippers
  • Klanten geven ons een 9.5 / 10
Holland Sail logo