Holland Sail. Zeilen op het IJsselmeer en de Waddenzee. Ervaar vrijere tijd!
Offerte aanvragen Beschikbaarheid

Beleef samen een inspirerende tijd
op zeilschip met uw christelijke groep

Christelijke vakantie in Nederland

Laat de drukte van het leven even achter u. Kom aan boord met uw groep en zeil op het IJsselmeer & Waddenzee. De nabijheid van vrienden, omgeven zijn door water en de prachtige natuur, geeft het leven een extra dimensie.

Beleef met elkaar een inspirerende tijd aan boord van een zeilschip

Zeilschip huren

Huur een zeilschip voor uw groep en beleef samen een gewelige tijd aan boord. Zeilen op het IJsselmeer & Waddenzee is geschikt voor alle leeftijden en het is niet nodig om zeilervaring te hebben. U huurt het zeilschip met bemanning en zeilt samen met hen (na duidelijke instructies). 

Reisgenoten

Ga met elkaar op reis, verken nieuwe omgevingen en verdiep bestaande vriendschappen of leer juist nieuwe mensen kennen. Zeilen is geschikt voor o.a. christelijke jongeren, kerkverenigingen, vrienden en families.  

  • op onze kleinste zeilschepen kunt u comfortabel overnachten met max. 12 personen
  • op onze grootste zeilschepen kunt u comfortabel overnachten met max. 35 personen

Is uw groep kleiner? Dan is het ook mogelijk om deel te nemen aan een meezeilreis. In het geval uw groep groter is, is het uiteraard mogelijk om meerdere zeilschepen te huren. 

Afvaarthavens en vaargebieden

De route die u gaat varen hangt af van de duur van uw zeilreis, het weer en de afvaarthaven. Voor vertrek kunt u met de schipper uw voorkeuren bespreken en in overleg een route plannen. 

  • Afvaarthaven Harlinge, Enkhuizen, Muiden
  • Vaargebieden IJsselmeer, Markermeer, Waddenzee, Friese Meren

Aan boord

Aan het begin van de zeilreis geeft de bemanning instructies en hijst u samen de zeilen, rolt u de touwen op, leert u knopen leggen en misschien gaat u een keer overstag. Iedereen kan meehelpen! 
Als het zeilschip op koers ligt is er voldoende tijd om te onspannen of zelf programma aan boord te organiseren. Voldoende tijd dus voor bijbelstudie, een dienst of een goed gesprek. Uiteraard is het ook mogelijk om van boord te gaan en pitorreske havenstadjes te bezoeken of de Waddeneilanden te verkennen. 

Uitstekende service

Holland Sail biedt groepen de mogelijkheid om zelf boodschappen te doen en samen aan boord te koken. Elk zeilschip is compleet uitgerust met een professionele keuken, die u ter beschikking staat. UIteraard is het ook mogelijk om de zeilreis te laten cateren. 

Arrangementen

Meer arrangementen
Genieten op de Waddenzee

Genieten op de Waddenzee

Harlingen - Werelderfgoed Waddenzee
Teambuilding aan dek

Teambuilding aan dek

Samen de zeilen hijsen, werken aan teambuilding
Wedstrijdzeilen

Wedstrijdzeilen

Wedstrijdzeilen met klippers of tjalken
Meerdaags vergader arrangement

Meerdaags vergader arrangement

Vergaderen - Zeilen - Frisse ideeën

Blijf op de hoogte van onze acties en nieuws

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang ze in je mailbox!