9,6
<- Gasten geven ons een 2137 ervaringen
Ervaring plaatsen

Dit vinden onze gasten:

10

Wiedermal hatten wir das Schiff mit Axel und Katja gebucht. Wie die besuche zuvor verlief alles super! Von der Anreise bis zur Abreise. Alles liebevoll und toll vorbereitet. Die beiden sind immer hilfsbereit alles ist sehr gepflegt und ordentlich. Auf ganz bald!! das

10
Schiff
10
Besatzung
10
Informatie
10
Service
10
Preis-Leistungs-Verhältnis


Schip: Vertrouwen Harlingen

10
Ostersegeln mit der Vertrouwen Roy Schultheiß / 19/04/2023
Foto van Roy Schultheiß meerdere foto's

Wir waren mit einer Gruppe von 8 Erwachsenen und 8 Kindern vom 7/Apr/23 bis 14/Apr/23 mit der Vertrouwen unterwegs. Axel und Katja kennen sich super auf der Waddenzee aus. Mehr konnte man aus einer Woche nicht machen. Vielen Dank and Katja und Axel für die tolle Reise! Wir freuen uns auf eine hoffentlich weitere Reise mit der Vertrouwen.

10
Schiff
10
Besatzung
10
Informatie
10
Service
10
Preis-Leistungs-Verhältnis


Schip: Vertrouwen Harlingen

9,4
Foto van Vaarplezier meerdere foto's

Wij hebben met 13 personen een heerlijke dag gezeild op de Vertrouwen Harlingen met schippers Axel en Katja. Tussendoor hebben we kunnen droogvallen en een rondje lopen op de zandplaat, wat een prachtige ervaring is dat! Axel en Katja waren vriendelijk, professioneel en zeer bedreven. Grote dank! Een absolute aanrader voor iedereen

9.5
Schip
9.5
Bemanning
9
Informatievoorziening
9.5
Service
9.5
Prijs/kwaliteit


Schip: Vertrouwen Harlingen

9,7
Op zeilweekend met Axel en Katja op de Vertrouwen Harlingen Dirk Maes / 28/09/2022
Foto van Dirk Maes meerdere foto's

Het was een prachtig en geslaagd zeilweekend. Dit mede door het aangename gezelschap van schipper Axel en Katja. Voor verschillende deelnemers van de groep was dit een eerste ervaring met het zeilen. Zaterdag was een prachtig zeildag met 4-5 Bft wind met een aan-de-windse koers richting Terschelling. Zondag nagenoeg geen wind en af en toe wat regen, maar dat kon de pret niet bederven.
Dank Axel en Katja voor het supergeslaagd zeilweekend.

9.5
Schip
10
Bemanning
9.5
Informatievoorziening
10
Service
9.5
Prijs/kwaliteit


Schip: Vertrouwen Harlingen

10
Sehr gelungener Segelurlaub Benjamin Vogt / 05/09/2022
Foto van Benjamin Vogt meerdere foto's

Wir waren mit 8 Personen auf der Vertrouwen. Es war eine sehr schöne Woche! Die Skipper Katja und Axel sind sehr freundlich und umgänglich.
Das Schiff war genau so wie auf den Bildern und auch wie beschrieben. Die Küche ist sehr gut ausgestattet.
Wir hatten sehr viel Spaß und haben viel Interessantes über das Segeln erfahren.

Ganz klare Empfehlung für die Vertrouwen!

10
Schiff
10
Besatzung
10
Informatie
10
Service
10
Preis-Leistungs-Verhältnis


Schip: Vertrouwen Harlingen

Boek een onvergetelijke zeiltocht

Ontdek een scala aan prachtige havenstadjes en -steden tijdens een onvergetelijke zeiltocht! Hierboven vind je een selectie van de diverse locaties waar onze schepen aanmeren. Na een dag vol avontuur op zee, leggen we vrijwel altijd 's avonds aan in een van deze havenstadjes of in de speciaal daarvoor bestemde havens op de Waddeneilanden. Geniet van de levendige sfeer op een terrasje, ontdek de kunst en geschiedenis in een museum of verken de natuurrijke omgeving met een gehuurde fiets.

Boekingskantoor voor klippers

Holland Sail is een coöperatie van scheepseigenaren met een eigen boekingskantoor! Wij verhuren onze traditionele zeilschepen die op het Wad, IJsselmeer en de Friese meren varen.

De bruine vloot van Holland Sail bestaat uit een 30-tal traditionele zeilschepen zoals tweemasters, driemasters en platbodem schepen. Holland Sail is in het voorjaar van 2009 van start gegaan met als doel onze gasten een onvergetelijke tijd te bezorgen aan boord van de schepen. Het kantoor van Holland Sail is gevestigd in Enkhuizen en ons motto luidt: eens gezeild, altijd zeeman!

Holland Sail is HISWA-lid
Zeker en vertrouwd uw zeilreis boeken

9,6
Klanttevredenheid 2137 ervaringen
  • Actieve zeiltochten
  • Tevreden klanten geven ons een 9,6/10
  • Weekendkorting voor kinderen tot 12 jaar
  • Zeilen met ervaren schippers
Holland Sail logo