Zeilen met een ervaren schipper

Tijdens een zeilvakantie met schipper verblijft u aan boord van één van onze authentieke schepen. Onder begeleiding van een ervaren schipper en zijn bemanning ontdekt u de kunst van het zeilen op een groot zeilschip. Ervaring met zeilen heeft u niet nodig want wij zijn er om u te helpen. Samen met familie of vrienden beleeft u een unieke ervaring op een traditioneel zeilschip. Hijs zelf de enorme zeilen of leg het schip vast in de haven met de hulp van een matroos. Tijdens een zeilvakantie met schipper geniet u van avontuur en is er tijd voor ontspanning. Een ideale combinatie! Durft u het avontuur aan? Boek dan een weekend of een week aan boord bij Holland Sail en ervaar zelf hoe fijn het leven op het water kan zijn!

Zeilvakantie met bemanning

Onze vloot bestaat uit zeer goed onderhouden historische zeilschepen, waarop gevaren kan worden onder begeleiding van een professionele schipper en bemanning. Wilt u de handen uit de mouwen steken? Aan boord is voldoende te doen en te leren!

Als u kiest voor zeilen met een schipper, dan kunt u zorgeloos genieten van de Nederlandse wateren. Afhankelijk van waar de wind u brengt, ontdekt u de mooiste plekken op en aan het IJsselmeer, het Markermeer of de Waddenzee. Onze schippers kennen de omgeving als geen ander en delen graag hun kennis en ervaringen met u.

Ontspannen genieten van een zeilvakantie met schipper

Varend op een van de zeilschepen van Holland Sail bent u van alle gemakken voorzien. Ze beschikken over modern sanitair, een volledig ingerichte keuken, een gezellige salon en comfortabele bedden. U boekt een schip exclusief voor uw gezelschap, variërend van 12 tot 48 personen. Boodschappen doet u de ene dag op Vlieland en de volgende dag op Terschelling. De maaltijden bereid u zelf. Genieten van de luxe van een heuse scheepskok aan boord kan ook. U kiest en wij ontzorgen!

Wilt u zonder een eigen groep zeilen met een schipper? Boek dan een bed of hut op één van onze meezeilreizen.

Boekingskantoor voor platbodemschepen

Holland Sail is een coöperatie van scheepseigenaren met een eigen boekingskantoor! Wij verhuren onze traditionele zeilschepen die op het Wad, IJsselmeer en de Friese meren varen.

De vloot van Holland Sail bestaat uit een 30-tal traditionele zeilschepen zoals authentieke tjalken en imposante klippers. Holland Sail is in het voorjaar van 2009 van start gegaan met als doel onze gasten een onvergetelijke tijd te bezorgen aan boord van de schepen. Het kantoor van Holland Sail is gevestigd in Enkhuizen en ons motto luidt: eens gezeild, altijd zeeman!

Holland Sail is HISWA-lid
Zeker en vertrouwd uw zeilreis boeken

9,6
Klanttevredenheid 2249 ervaringen
  • Actieve zeiltochten
  • Tevreden klanten geven ons een 9,6/10
  • Weekendkorting voor kinderen tot 12 jaar
  • Zeilen met ervaren schippers
Holland Sail logo