Ga op zeilvakantie met schipper

Maak kennis met de Nederlandse wateren tijdens een zeilvakantie met schipper. Neem uw familie of vriendengroep mee voor een onvergetelijke vakantie op een traditioneel zeilschip. De ideale combinatie van inspanning en ontspanning in eigen land. De perfecte plek voor een weekend of weekje weg.

Uw verblijft tijdens uw vakantie op één van de prachtige historische zeilschepen in onze vloot. De ervaren schipper en bemanning helpen u bij het zeilen en wijzen de weg. De schippers hebben een passie voor zeilen en delen deze passie graag met u. Het maakt daarom niet uit of u wel of geen ervaring heeft met zeilen. Een zeilvakantie is geschikt voor iedereen.

Een heerlijke zeilvakantie in Nederland

Ontdek Nederland vanaf het water tijdens een zeilvakantie. Nederland is een prachtig land met veel water en daarom zeer geschikt voor een vakantie op een zeilschip. Onze schepen varen in verschillende gebieden. Samen met de schipper wordt de route bepaald, afhankelijk van uw wensen en de weersomstandigheden.

Eén van de wateren waar u op kunt varen is het IJsselmeer. Het IJsselmeer is ontstaan na het afsluiten van de Zuiderzee. Rondom het IJsselmeer vindt u gezellige historische havensteden waar aangelegd kan worden. Denk bijvoorbeeld aan Urk, Medemblik en Enkhuizen. Tijdens het varen kunt u genieten van de prachtige natuur, terwijl u de schipper helpt met het besturen van het schip. 

Maak ook een tocht over het Markermeer. Dit meer kent aan de rand traditionele havensteden zoals Volendam, Edam en Monnickendam. Ook de Waddenzee kan een optie zijn tijdens uw zeilvakantie met schipper. Zo kunt u een bezoek brengen aan de Waddeneilanden zoals Terschelling en genieten van het uitzicht op zeehondjes en water zover als het oog rijkt. 

Geniet van een zeilvakantie met schipper

Het zeilschip is van alle gemakken voorzien. Zo is de vakantie niet alleen leuk, maar ook comfortabel. De schepen zijn eigenlijk varende vakantiehuizen. Zo heeft u de beschikking over modern sanitair, volledig ingerichte keuken, gezellige salon en voor iedereen een bed. Boek het schip exclusief voor uw eigen groep: Onze schepen hebben 12 tot 48 bedden aan boord, afhankelijk van het schip dat u kiest. Desgewenst huurt u er een scheepskok bij die u van de lekkerste maaltijden gaat voorzien. Of boek alleen een bed of hut voor uzelf/gezin, die zeilreizen zijn altijd inclusief kok . 

Boek uw zeilvakantie met schipper bij Holland Sail en geniet van een onvergetelijke vakantie!

Beleef Nederland vanaf het water!

Holland Sail heeft 30 zeilschepen met 12-48 bedden aan boord. Voor hoeveel personen zoekt u een varend vakantiehuis?