Aansluiten bij een groepsreis

Plan je een vakantie met een kleine groep of heb je zin om met andere mensen op vakantie te gaan? Holland Sail biedt verschillende meezeilreizen aan waarbij je eenvoudig een bed of hut kunt boeken. Ben je alleen of een alleenstaande ouder (met kinderen) of wil je met je gezin of vrienden op reis, dan sluit je gezellig aan bij de groepsreis.

Alleen op vakantie

of met kleine groep

Geheel ontzorgd op reis

incl. volpension en bemanning

Zeilreis op het IJsselmeer of Waddenzee

Tijdens de zeilreis op het IJsselmeer en Waddenzee spendeer je tijd met de groep. Gezellig samen de zeilen hijsen, droogvallen en de Waddeneilanden ontdekken. Uiteraard is er voldoende tijd om ook alleen aan dek in de zon of in de hut rustig een boek te lezen. 

Ruim honderd jaar oude zeilschepen huren: het kan in Nederland.

De zeilschepen van Holland Sail zijn onderdeel van de traditionele bruine vloot, maar worden allang niet meer gebruikt om aardappelen mee te vervoeren. Ze zijn zo ingericht dat het luxe vaartuigen zijn voor uitstapjes en vakanties.

Let's sail together!

Waar kunnen we je mee helpen?

Sailing2getherHolland Sail

Zeilreizen op het IJsselmeer en de Waddenzee

Holland Sail biedt verschillende meezeilreizen aan. Voorheen deden we dit onder de naam Sailing2gether. Ongeacht of je een vakantie met je gezin of vrienden zoekt, alleen of een alleenstaande ouder (met kinderen) bent, sluit gezellig aan bij een groepsreis op het water en boek eenvoudig een bed of hut.

Geen zeilervaring nodig

Catering & slaapplaats aan boord

Geen reserveringskosten

Ervaren bemanning

Veilig online betalen