Aansluiten bij een groepsreis - zeilen met een groep

Zin om een vakantie te organiseren voor een vriendengroep of nieuwe vrienden maken? Holland Sail biedt verschillende meezeilreizen aan waarbij u eenvoudig een bed of hut kunt boeken. Ook ideaal als u als alleenstaande ouder op zoek bent naar een avontuurlijke vakantie waarbij u zelf kunt ontspannen terwijl uw kind(eren) de tijd van hun leven hebben. Sluit gezellig aan bij een groepsreis op een traditioneel zeilschip van Holland Sail en beleef het moois dat het water u te bieden heeft. Spot zeehonden op een zandbank, hijs samen de zeilen en geniet van een moment in de zon met het kabbelende water op de achtergrond. Het kan allemaal!

Alleen op vakantie

of met kleine groep

Geheel ontzorgd op reis

inclusief volpension en bemanning

Zeilen met een groep op het IJsselmeer, Markermeer of de Waddenzee

Holland Sail biedt verschillende meezeilreizen aan voor verschillende doelgroepen, van singles en familie tot vrienden en collega’s. Tijdens de zeilreis op het IJsselmeer, Markermeer en/of Waddenzee brengt u tijd door met de groep. Gezellig samen de zeilen hijsen, droogvallen op het wad en de Waddeneilanden ontdekken of de gezellige havenstadjes langs de vaarroute bezoeken. Uiteraard is er ook voldoende tijd om even in alle rust en zonder de groep aan boord te genieten van de zon, een boek te lezen of zomaar wat te dagdromen.

Onze bestemming

Vanuit de haven van Harlingen, Enkhuizen, Kampen of Stavoren kiezen we het ruime sop naar het IJsselmeer, het Markermeer of de Waddenzee. Nederland heeft ons prachtige natuur en veel bezienswaardigheden te bieden: laten we het samen ontdekken!

Ruim honderd jaar oude zeilschepen huren: het kan in Nederland.

De zeilschepen van Holland Sail zijn onderdeel van de traditionele bruine vloot, maar worden allang niet meer gebruikt om aardappelen mee te vervoeren. Ze zijn zo ingericht dat het luxe vaartuigen zijn voor uitstapjes en vakanties.
Holland Sail logo

Groepsreis volwassenen én kinderen

Wilt u voor uw vriendengroep een vakantiereis organiseren? Of wilt u nieuwe mensen ontmoeten als alleenstaande ouder met kind(eren)? Onze groepsreizen zijn voor iedereen. Aan boord varen we samen onder begeleiding van de schipper en is er tijd voor actie én voor ontspanning.

Aansluiten bij een zeilreis samen met uw kind(eren)

Als u als alleenstaande ouder op zoek bent naar een avontuurlijke vakantie, dan is een groepreis bij Holland Sail iets voor u. Omdat u vaak niet de enige bent die kiest voor één van onze zeilreizen, is de kans groot dat de kinderen zich samen vermaken en de tijd van hun leven hebben. Wij zeggen: win-win!

Samen zeilen!

Waar kunnen we u mee helpen?

Geen zeilervaring nodig

Catering & slaapplaats aan boord

Geen reserveringskosten

Ervaren bemanning

Boekingskantoor voor platbodemschepen

Holland Sail is een coöperatie van scheepseigenaren met een eigen boekingskantoor! Wij verhuren onze traditionele zeilschepen die op het Wad, IJsselmeer en de Friese meren varen.

De vloot van Holland Sail bestaat uit een 30-tal traditionele zeilschepen zoals authentieke tjalken en imposante klippers. Holland Sail is in het voorjaar van 2009 van start gegaan met als doel onze gasten een onvergetelijke tijd te bezorgen aan boord van de schepen. Het kantoor van Holland Sail is gevestigd in Enkhuizen en ons motto luidt: eens gezeild, altijd zeeman!

Holland Sail is HISWA-lid
Zeker en vertrouwd uw zeilreis boeken

9,6
Klanttevredenheid 2249 ervaringen
  • Actieve zeiltochten
  • Tevreden klanten geven ons een 9,6/10
  • Weekendkorting voor kinderen tot 12 jaar
  • Zeilen met ervaren schippers
Holland Sail logo
Samen zeilenHolland Sail

De mooiste zeilreizen op het IJsselmeer, Markermeer en de Waddenzee

Wilt u nieuwe mensen leren kennen, of gezellig met uw kind(-eren), partner, ouder, vriend of vriendin het IJsselmeer of de Waddenzee ontdekken? Sluit dan aan bij een van de meezeilreizen die Holland Sail bijna het hele jaar door organiseert. Boek een bed of hut aan boord van één van onze schepen en wordt volledig ontzorgd tijdens een zeilreis over de mooiste wateren van Nederland! Leer alles over zeilen, het schip en de natuur, help mee aan boord of trek lekker helemaal uw eigen plan en ontspan. Een meezeilreis boekt u al voor een weekendje maar langer kan natuurlijk ook!

Veilig online betalen