Aansluiten bij een groepsreis

Heb je zin om een vakantie te organiseren voor je vriendengroep of wil je nieuwe vrienden maken? Holland Sail biedt verschillende meezeilreizen aan waarbij je eenvoudig een bed of hut kunt boeken. Ook ideaal als je als alleenstaande ouder op zoek bent naar een avontuurlijke vakantie waarbij je zelf lekker kunt ontspannen terwijl je kinderen de tijd van hun leven hebben. Sluit je gezellig aan bij de groepsreis op een van de schepen van Holland Sail.

Alleen op vakantie

of met kleine groep

Geheel ontzorgd op reis

incl. volpension en bemanning

Zeilreis op het IJsselmeer of Waddenzee

Tijdens de zeilreis op het IJsselmeer en Waddenzee spendeer je tijd met de groep. Gezellig samen de zeilen hijsen, droogvallen en de Waddeneilanden ontdekken. Uiteraard is er voldoende tijd om ook alleen aan dek in de zon of in de hut rustig een boek te lezen. 

Ruim honderd jaar oude zeilschepen huren: het kan in Nederland.

De zeilschepen van Holland Sail zijn onderdeel van de traditionele bruine vloot, maar worden allang niet meer gebruikt om aardappelen mee te vervoeren. Ze zijn zo ingericht dat het luxe vaartuigen zijn voor uitstapjes en vakanties.

Let's sail together!

Waar kunnen we je mee helpen?

Samen zeilenHolland Sail

De mooiste zeilreizen op het IJsselmeer en de Waddenzee

Wil je nieuwe mensen leren kennen, of gezellig met je kind(eren), partner, ouder, vriend of vriendin het IJsselmeer of de Waddenzee ontdekken? Sluit dan aan bij een van de meezeilreizen die Holland Sail bijna het hele jaar door organiseert. Boek je bed of hut aan boord van een van onze schepen en wordt volledig ontzorgt tijdens een zeilreis over de mooiste wateren van Nederland! Leer als je wil over zeilen, het schip en de natuur, help mee aan boord als je zin hebt,  of trek lekker helemaal je eigen plan en ontspan.  Een meezeilreis boek je al voor een weekendje maar langer kan natuurlijk ook!

Geen zeilervaring nodig

Catering & slaapplaats aan boord

Geen reserveringskosten

Ervaren bemanning

Veilig online betalen