Een zeilregatta op de Nederlandse wateren

Een regatta is een geweldig concept voor een teamuitje, teambuilding of een activiteit voor groepen en verenigingen. Met uw groep verdeelt u zich over meerdere schepen en vormt u teams die samen het schip moeten zeilen. De platbodemschepen - traditionele Klippers of Tjalken op het IJsselmeer en de Waddenzee - zijn stuk voor stuk unieke schepen die uw actievolle teamevenement direct van een bijzondere sfeer voorzien. Een onvergetelijke manier om de adrenaline van een zeilregatta te ervaren.

U hoeft geen professioneel zeiler te zijn...

...om deel te nemen aan een regatta met Holland Sail. Wij vinden dat het wedstrijdzeilen voor iedereen toegankelijk moet zijn. Onze ervaren schippers en bemanning geven duidelijke aanwijzingen, en vooraf worden de belangrijke zeilmanoeuvres doorgenomen. Een uitgelezen kans om de teamgeest te versterken, want zonder elkaar red je het niet. Iedereen aan boord krijgt een eigen positie - zo werkt iedereen samen om het beste resultaat te bereiken. Teamwork en samenwerking staan centraal om het beste resultaat te bereiken. Tijdens het seizoen bieden wij de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse bekende zeilwedstrijden, zowel als groep als individueel.

  • Pieperrace
  • Brandarisrace
  • Klipperrace
  • Slag in de Rondte
  • Beurtveer

Met Holland Sail over de finish

Wanneer u deelneemt aan een Olympische Baan zeilen worden zowel aan de start- als aan de finishlijn de officiële tijden genoteerd. Als het startschot knalt, staat de complete bemanning klaar en wordt er gestreden om de ereplaats. Want natuurlijk wil iedereen aan boord graag winnen! De prijsuitreiking kan aan boord of op een andere gezellige plaats gehouden worden, waarbij er dan ook meteen avondeten geserveerd wordt. 

Een zeilregatta met Holland Sail is meer dan alleen een sportieve uitdaging. Het is een onvergetelijk teamuitje waarbij de opgedane ervaringen nog lang in het geheugen zullen blijven. Plan uw regatta met Holland Sail en ontdek de opwinding van een zeilrace op de Nederlandse wateren.

Boekingskantoor voor platbodemschepen

Holland Sail is een coöperatie van scheepseigenaren met een eigen boekingskantoor! Wij verhuren onze traditionele zeilschepen die op het Wad, IJsselmeer en de Friese meren varen.

De vloot van Holland Sail bestaat uit een 30-tal traditionele zeilschepen zoals authentieke tjalken en imposante klippers. Holland Sail is in het voorjaar van 2009 van start gegaan met als doel onze gasten een onvergetelijke tijd te bezorgen aan boord van de schepen. Het kantoor van Holland Sail is gevestigd in Enkhuizen en ons motto luidt: eens gezeild, altijd zeeman!

Holland Sail is HISWA-lid
Zeker en vertrouwd uw zeilreis boeken

9,6
Klanttevredenheid 2249 ervaringen
  • Actieve zeiltochten
  • Tevreden klanten geven ons een 9,6/10
  • Weekendkorting voor kinderen tot 12 jaar
  • Zeilen met ervaren schippers
Holland Sail logo