Grootzeil, Topzeil: Jouw keuze

Een geslaagde zeilreis is de perfecte combinatie van fijne wind, de juiste koers én heerlijk eten! Bij ons hoef je je geen zorgen te maken over inkoop en het bereiden van maaltijden. Onze ervaren koks staan klaar om je te verwennen en alle rompslomp uit handen te nemen.

Geniet van een zorgeloze zeilreis met uitstekend eten!

Ontdek de verschillende catering-opties en laat je tijdens je zeilavontuur volledig in de watten leggen. Grootzeil, Topzeil: Geniet van alle gemakken en proef de smaak van een zorgeloze zeilreis!

Boekingskantoor voor klippers

Holland Sail is een coöperatie van scheepseigenaren met een eigen boekingskantoor! Wij verhuren onze traditionele zeilschepen die op het Wad, IJsselmeer en de Friese meren varen.

De bruine vloot van Holland Sail bestaat uit een 30-tal traditionele zeilschepen zoals tweemasters, driemasters en platbodem schepen. Holland Sail is in het voorjaar van 2009 van start gegaan met als doel onze gasten een onvergetelijke tijd te bezorgen aan boord van de schepen. Het kantoor van Holland Sail is gevestigd in Enkhuizen en ons motto luidt: eens gezeild, altijd zeeman!

Holland Sail is HISWA-lid
Zeker en vertrouwd uw zeilreis boeken

9,6
Klanttevredenheid 2137 ervaringen
  • Actieve zeiltochten
  • Tevreden klanten geven ons een 9,6/10
  • Weekendkorting voor kinderen tot 12 jaar
  • Zeilen met ervaren schippers
Holland Sail logo