Eindreiniging van het zeilschip

Eindreiniging - Eindreiniging van het zeilschip

Holland Sail biedt twee mogelijkheden om na afloop van uw zeilreis weer schoon schip te maken.

Zelf schoonmaken 
Vele handen maken licht werk! Als de eindreiniging niet al bij de prijs inbegrepen is, kun je ervoor kiezen om zelf het zeilschip schoon te maken. In dit geval worden voor de eindreiniging geen kosten in rekening gebracht.

Mocht blijken dat de eindreininging niet naar behoren gebeurd is, dan behouden wij ons het recht voor om alsnog kosten in rekening te brengen.

Volledig ontzorgd 
Wil je geen omkijken hebben naar de eindschoonmaak? In dat geval zorgen wij ervoor dat na afloop van uw zeiltocht de eindreiniging plaatsvindt. De kosten zijn afhankelijk van de grootte van het schip. 

Indien je een zeilreis aanvraagt met catering, zullen wij een offerte aanbieden waarin u volledig ontzorgd wordt. Hiervoor zullen indien van toepassing de betreffende kosten in rekening worden gebracht.

Ontdek meer over onze service, bekijk ons aanbod van traditionele zeilschepen te huur, controleer de beschikbaarheid van zeiltochten of neem contact met ons op wanneer u nog vragen heeft.

Boekingskantoor voor platbodemschepen

Holland Sail is een coöperatie van scheepseigenaren met een eigen boekingskantoor! Wij verhuren onze traditionele zeilschepen die op het Wad, IJsselmeer en de Friese meren varen.

De vloot van Holland Sail bestaat uit een 30-tal traditionele zeilschepen zoals authentieke tjalken en imposante klippers. Holland Sail is in het voorjaar van 2009 van start gegaan met als doel onze gasten een onvergetelijke tijd te bezorgen aan boord van de schepen. Het kantoor van Holland Sail is gevestigd in Enkhuizen en ons motto luidt: eens gezeild, altijd zeeman!

Holland Sail is HISWA-lid
Zeker en vertrouwd uw zeilreis boeken

9,6
Klanttevredenheid 2249 ervaringen
  • Actieve zeiltochten
  • Tevreden klanten geven ons een 9,6/10
  • Weekendkorting voor kinderen tot 12 jaar
  • Zeilen met ervaren schippers
Holland Sail logo