Holland Sail biedt twee mogelijkheden om na afloop van uw zeilreis weer schoon schip te maken.

Zelf schoonmaken 
Vele handen maken licht werk! Als de eindreiniging niet al bij de prijs inbegrepen is, kunt je ervoor kiezen om zelf het zeilschip schoon te maken. In dit geval worden voor de eindreiniging geen kosten in rekening gebracht.

Mocht blijken dat de eindreininging niet naar behoren voldaan is, behouden wij het recht voor om alsnog kosten in rekening te brengen. 

Volledig ontzorgd 
Wilt je geen omkijken hebben naar de eindschoonmaak? In dat geval zorgen wij ervoor dat na afloop van uw zeiltocht de eindreiniging plaatsvindt. De kosten zijn afhankelijk van de grootte van het schip. 

Indien je een zeilreis aanvraagt met catering, zullen wij een offerte aanbieden waarin u volledig ontzorgd wordt. Hiervoor zullen indien van toepassing de betreffende kosten in rekening worden gebracht.

Wat Holland Sail voor u doet

De liefde voor het zeilen zit bij alle schippers en medewerkers van Holland Sail ingebakken. Dat willen we graag met u delen, zodat ook u die passie kunt ervaren.

De Holland Sail-schepen zijn traditionele zeilschepen en worden continu door de schippers onderhouden. Deze zeilschepen zijn dikwijls ouder dan 100 jaar. Met zo'n rijke geschiedenis voelt u de unieke identiteit van het schip tijdens uw zeilreis.

Holland Sail is HISWA-lid
Zeker en vertrouwd uw zeilreis boeken

9,6
Klanttevredenheid 1676 ervaringen
  • Actief zeilen
  • Persoonlijke service
  • Ervaren schippers
  • Klanten geven ons een 9.5 / 10
Holland Sail logo