Boek eens een familie reis op een schip

Of het nu gaat om een verjaardag, familiedag, jubileum of gewoon een gelegenheid om samen te zijn; een zeilreis is een unieke ervaring voor iedereen! Ontdek ook het avontuur van zeilen aan boord van één van onze uitstekend onderhouden schepen.

Kinderzwemvesten

aan boord aanwezig

10% kinderkorting

onder 12 jaar

Spelen & beleven

water, dieren, natuur

Zeilen met kinderen

Brengt u kinderen mee tijdens een meezeilreis? U zult vast niet de enige zijn, want er reizen regelmatig kinderen mee aan boord. Kinderen beleven vaak een groot avontuur op onze schepen want ze mogen natuurlijk de schipper mee helpen aan dek. Samen de zeilen hijsen, hoe stoer is dat! Ook is er op de meeste schepen van Holland Sail een uitgebreid aanbod spelletjes aanwezig en soms zelfs een boordbibliotheek. Met een beetje geluk komt de verrekijker ook nog aan bod om een bijzondere vogel of misschien wel een zeehond te spotten onderweg! Er is genoeg te doen en te beleven aan boord, dus terwijl u zelf na een dag op het water geniet van de zon en een drankje aan dek, kunnen de kinderen veilig samen spelen aan boord.

Vakantie op een zeilschip op het IJsselmeer en/of de Wadddenzee

Bent u uw vakantie al aan het plannen? Met een zeilschip op vakantie is iets heel anders dan een stedentrip of naar een bungalowpark. U slaapt op het schip en gaat van haven naar haven op de zeilen: zó ervaart u de rust op het water en ziet u Nederland op een heel andere manier - vanaf het water! En uw hele familie kan mee. Bij Holland Sail beginnen de schepen bij 12 bedden.

Kom meezeilen!

Waar kunnen we u mee helpen?

Geen zeilervaring nodig

Catering & slaapplaats aan boord

Geen reserveringskosten

Ervaren bemanning

Boekingskantoor voor platbodemschepen

Holland Sail is een coöperatie van scheepseigenaren met een eigen boekingskantoor! Wij verhuren onze traditionele zeilschepen die op het Wad, IJsselmeer en de Friese meren varen.

De vloot van Holland Sail bestaat uit een 30-tal traditionele zeilschepen zoals authentieke tjalken en imposante klippers. Holland Sail is in het voorjaar van 2009 van start gegaan met als doel onze gasten een onvergetelijke tijd te bezorgen aan boord van de schepen. Het kantoor van Holland Sail is gevestigd in Enkhuizen en ons motto luidt: eens gezeild, altijd zeeman!

Holland Sail is HISWA-lid
Zeker en vertrouwd uw zeilreis boeken

9,6
Klanttevredenheid 2249 ervaringen
  • Actieve zeiltochten
  • Tevreden klanten geven ons een 9,6/10
  • Weekendkorting voor kinderen tot 12 jaar
  • Zeilen met ervaren schippers
Holland Sail logo
Samen zeilenHolland Sail

De mooiste zeilreizen op het IJsselmeer, Markermeer en de Waddenzee

Wilt u nieuwe mensen leren kennen, of gezellig met uw kind(-eren), partner, ouder, vriend of vriendin het IJsselmeer of de Waddenzee ontdekken? Sluit dan aan bij een van de meezeilreizen die Holland Sail bijna het hele jaar door organiseert. Boek een bed of hut aan boord van één van onze schepen en wordt volledig ontzorgd tijdens een zeilreis over de mooiste wateren van Nederland! Leer alles over zeilen, het schip en de natuur, help mee aan boord of trek lekker helemaal uw eigen plan en ontspan. Een meezeilreis boekt u al voor een weekendje maar langer kan natuurlijk ook!

Veilig online betalen