Op avontuurlijk vakantie met familie & kinderen

De meezeilreizen van Holland Sail zijn geschikt voor de hele familie, gezinnen en alleenstaande ouders met kinderen. Bekijk ons aanbod meezeilreizen en boek je volgende avontuur!

Kinderzwemvesten

aan boord aanwezig

10% kinderkorting

onder 12 jaar

Spelen & beleven

water, dieren, natuur

Meezeilreizen samen met kinderen

Breng je de kinderen mee tijdens een meezeilreis? Grote kans dat je nog andere gezinnen of families aan boord zult treffen. Naast dat er ook voor de kleintjes taakjes zijn om bij mee te helpen aan dek, hebben de meeste schepen van Holland sail een uitgebreid arsenaal aan spelletjes en sommige zelfs een boord bibliotheek. Dus terwijl je zelf na een dagje op het water kunt genieten van de zon en een drankje aan dek, kunnen de kinderen samen, veilig aan boord spelen! 

Vakantie op een zeilschip op het IJsselmeer en/of de Wadddenzee

Bent u uw vakantie al aan het plannen? Met een zeilschip op vakantie is iets heel anders dan een stedentrip of naar een bungalowpark. U slaapt op het schip en gaat van haven naar haven op de zeilen: zó ervaart u de rust op het water en ziet u Nederland op een heel andere manier - vanaf het water! En uw hele familie kan mee. Bij Holland Sail beginnen de schepen bij 12 bedden.

Kom meezeilen!

Waar kunnen we je mee helpen?

Boekingskantoor voor platbodemschepen

Holland Sail is een coöperatie van scheepseigenaren met een eigen boekingskantoor! Wij verhuren onze traditionele zeilschepen die op het Wad, IJsselmeer en de Friese meren varen.

De vloot van Holland Sail bestaat uit een 30-tal traditionele zeilschepen zoals authentieke tjalken en imposante klippers. Holland Sail is in het voorjaar van 2009 van start gegaan met als doel onze gasten een onvergetelijke tijd te bezorgen aan boord van de schepen. Het kantoor van Holland Sail is gevestigd in Enkhuizen en ons motto luidt: eens gezeild, altijd zeeman!

Holland Sail is HISWA-lid
Zeker en vertrouwd uw zeilreis boeken

9,6
Klanttevredenheid 2177 ervaringen
  • Actieve zeiltochten
  • Tevreden klanten geven ons een 9,6/10
  • Weekendkorting voor kinderen tot 12 jaar
  • Zeilen met ervaren schippers
Holland Sail logo

Geen zeilervaring nodig

Catering & slaapplaats aan boord

Geen reserveringskosten

Ervaren bemanning

Samen zeilenHolland Sail

De mooiste zeilreizen op het IJsselmeer en de Waddenzee

Wil je nieuwe mensen leren kennen, of gezellig met je kind(eren), partner, ouder, vriend of vriendin het IJsselmeer of de Waddenzee ontdekken? Sluit dan aan bij een van de meezeilreizen die Holland Sail bijna het hele jaar door organiseert. Boek je bed of hut aan boord van een van onze schepen en wordt volledig ontzorgt tijdens een zeilreis over de mooiste wateren van Nederland! Leer als je wil over zeilen, het schip en de natuur, help mee aan boord als je zin hebt,  of trek lekker helemaal je eigen plan en ontspan.  Een meezeilreis boek je al voor een weekendje maar langer kan natuurlijk ook!

Veilig online betalen