Meezeilreizen voor singles en individuele boekers

Ben je single of heb je eens zin om alleen op vakantie te gaan en wil je dan niet tussen stellen of families terecht komen? Boek dan een bed of hut tijdens een van de single zeilreizen van Holland Sail. Er is tijdens een meezeilreis genoeg gelegenheid om sportief in de weer te zijn onderweg en uiteraard ook om heerlijk te ontspannen en mooie havenstadjes, de waddeneilanden en andere mooie plekken onderweg te ontdekken.

Alleen op vakantie

ontmoet nieuwe mensen aan boord

Geheel ontzorgd op reis

incl. volpension en bemanning

Zeilreis op het IJsselmeer of Waddenzee

Zin om er alleen op uit te trekken en nieuwe vrienden te ontmoeren? Boek dan een singles reis bij Holland Sail! Zodra je aan boord stapt ontmoet je de andere meezeilers en samen vormen jullie de zeilcrew tijdens jullie tocht. Geen zorgen, ook als je niet specifiek komt om te zeilen maar juist voor je rust of voor de gezelligheid, zit je helemaal goed aan boord van een van de schepen van Holand Sail. Nasst actief mee zeilen kun je ook namelijk ook heerlijk relaxen, nieuwe contacten leggen of je terug trekken en genieten van tijd voor jezelf en al het moois dat het IJsselmeer en de Waddenzee te bieden heeft.

 

Ruim honderd jaar oude zeilschepen huren: het kan in Nederland.

De zeilschepen van Holland Sail zijn onderdeel van de traditionele bruine vloot, maar worden allang niet meer gebruikt om aardappelen mee te vervoeren. Ze zijn zo ingericht dat het luxe vaartuigen zijn voor uitstapjes en vakanties.

Samen zeilen!

Waar kunnen we je mee helpen?

Samen zeilenHolland Sail

De mooiste zeilreizen op het IJsselmeer en de Waddenzee

Wil je nieuwe mensen leren kennen, of gezellig met je kind(eren), partner, ouder, vriend of vriendin het IJsselmeer of de Waddenzee ontdekken? Sluit dan aan bij een van de meezeilreizen die Holland Sail bijna het hele jaar door organiseert. Boek je bed of hut aan boord van een van onze schepen en wordt volledig ontzorgt tijdens een zeilreis over de mooiste wateren van Nederland! Leer als je wil over zeilen, het schip en de natuur, help mee aan boord als je zin hebt,  of trek lekker helemaal je eigen plan en ontspan.  Een meezeilreis boek je al voor een weekendje maar langer kan natuurlijk ook!

Geen zeilervaring nodig

Catering & slaapplaats aan boord

Geen reserveringskosten

Ervaren bemanning

Veilig online betalen