Single zeilvakantie

Er alleen op uit op een traditioneel zeilschip? Onze meezeilreizen zijn ideaal voor singles en mensen die alleen op pad willen. Bij Holland Sail kunt u een privé hut of een bed in een gedeelde hut boeken. Leer nieuwe mensen kennen en ben ondertussen lekker actief bezig aan boord: een mooie combinatie! Aan boord wisselen we actie en ontspanning af: samen de zeilen hijsen maar ook een bezoek brengen aan één van de mooie havenstadjes, de Waddeneilanden of andere mooie plekken onderweg.

Alleen op vakantie

ontmoet nieuwe mensen aan boord

Geheel ontzorgd op reis

inclusief volpension en bemanning

Zeilvakantie voor singles

Zin om er alleen op uit te trekken en nieuwe mensen te ontmoeten? Zodra u aan boord stapt op één van onze traditionele zeilschepen, ontmoet u andere meezeilers waarmee u een team vormt tijdens de tocht. Onder begeleiding van de schipper en zijn bemanning kunt u meehelpen bij het varen van het schip. Geen zorgen, ook als u niet specifiek komt om te zeilen maar juist voor uw rust of voor de gezelligheid, dan zit u helemaal goed aan boord van een schip van Holland Sail. Samen ontdekken we het moois dat het IJsselmeer, het Markermeer of de Waddenzee ons te bieden hebben, maar er is ook voldoende ruimte voor privacy en om even alleen te genieten van de zon en het water.

Ruim honderd jaar oude zeilschepen huren: het kan in Nederland.

De zeilschepen van Holland Sail zijn onderdeel van de traditionele bruine vloot, maar worden allang niet meer gebruikt om aardappelen mee te vervoeren. Ze zijn zo ingericht dat het luxe vaartuigen zijn voor uitstapjes en vakanties.
Holland Sail logo

Zeilen op het IJsselmeer of Waddenzee voor singles

Komt u varen op de Waddenzee? Dan kunt u zich verheugen op prachtige uitzichten, misschien wel een ontmoeting met een zeehond en als het zo uitkomt een overnachting op een zandbank midden op zee. Hoe geweldig is dat? Onze schippers leggen ook graag aan in de havens van één van de vijf Waddeneilanden om even de benen te strekken op het vasteland. Kiest u met ons het ruime sop over de Waddenzee of voelt u meer voor een tocht op het IJsselmeer? Het is de ideale plek voor de zeilliefhebber, want met ruim baan voor de wind is varen op één van onze historische zeilschepen op het grootste meer van Nederland een geweldige ervaring!

Samen zeilen!

Waarmee kunnen we u helpen?

Geen zeilervaring nodig

Catering & slaapplaats aan boord

Geen reserveringskosten

Ervaren bemanning

Boekingskantoor voor platbodemschepen

Holland Sail is een coöperatie van scheepseigenaren met een eigen boekingskantoor! Wij verhuren onze traditionele zeilschepen die op het Wad, IJsselmeer en de Friese meren varen.

De vloot van Holland Sail bestaat uit een 30-tal traditionele zeilschepen zoals authentieke tjalken en imposante klippers. Holland Sail is in het voorjaar van 2009 van start gegaan met als doel onze gasten een onvergetelijke tijd te bezorgen aan boord van de schepen. Het kantoor van Holland Sail is gevestigd in Enkhuizen en ons motto luidt: eens gezeild, altijd zeeman!

Holland Sail is HISWA-lid
Zeker en vertrouwd uw zeilreis boeken

9,6
Klanttevredenheid 2249 ervaringen
  • Actieve zeiltochten
  • Tevreden klanten geven ons een 9,6/10
  • Weekendkorting voor kinderen tot 12 jaar
  • Zeilen met ervaren schippers
Holland Sail logo
Samen zeilenHolland Sail

De mooiste zeilreizen op het IJsselmeer, Markermeer en de Waddenzee

Wilt u nieuwe mensen leren kennen, of gezellig met uw kind(-eren), partner, ouder, vriend of vriendin het IJsselmeer of de Waddenzee ontdekken? Sluit dan aan bij een van de meezeilreizen die Holland Sail bijna het hele jaar door organiseert. Boek een bed of hut aan boord van één van onze schepen en wordt volledig ontzorgd tijdens een zeilreis over de mooiste wateren van Nederland! Leer alles over zeilen, het schip en de natuur, help mee aan boord of trek lekker helemaal uw eigen plan en ontspan. Een meezeilreis boekt u al voor een weekendje maar langer kan natuurlijk ook!

Veilig online betalen