Tijd voor elkaar

Samen actief zeilen, tijd doorbrengen, je gedachten laten dwalen - aan boord van onze zeilschepen wordt je vakantie van begin tot eind een belevenis. Geniet samen met familie of vrienden van het water en de natuur, zie de zeehonden zwemmen of beleef cultuur en gastvrijheid in de pittoreske havenstadjes. De mogelijkheden aan boord en op het land zijn bijna net zo onbegrensd als de lucht boven de zee.

Je vakantie wordt onvergetelijk ...

Het recept hiervoor is heel eenvoudig: neem familie en vrienden mee en breng ze allemaal aan boord van een traditioneel Holland Sail zeilschip. Daarnaast kruid je het met mooie dagen op het water, veel plezier, nieuwe ontdekkingen en een beetje luieren. Het geheel kan het beste een weekend, of nog beter een hele week, met smaak worden genuttigd. 

Waar je naar toe zeilt hangt af van weer, wind en getij. Samen met de schipper bespreek je de mogelijkheden en bepaal je samen de ideale route. We geven je graag een beetje inzicht in waar onze schepen zoal aanmeren:

Tijdens een zeilvakantie legt u aan in:

Wat Holland Sail voor u doet

De liefde voor het zeilen zit bij alle schippers en medewerkers van Holland Sail ingebakken. Dat willen we graag met u delen, zodat ook u die passie kunt ervaren.

De Holland Sail-schepen zijn traditionele zeilschepen en worden continu door de schippers onderhouden. Deze zeilschepen zijn dikwijls ouder dan 100 jaar. Met zo'n rijke geschiedenis voelt u de unieke identiteit van het schip tijdens uw zeilreis.

Holland Sail is HISWA-lid
Zeker en vertrouwd uw zeilreis boeken

9,6
Klanttevredenheid 1676 ervaringen
  • Actief zeilen
  • Persoonlijke service
  • Ervaren schippers
  • Klanten geven ons een 9.5 / 10
Holland Sail logo