Tijd voor elkaar

Zeilend de vakantie doorbrengen is een ideale combinatie van ontspanning, inspanning, het water beleven en ergens naartoe gaan. Samen het schip zeilend krijgen geeft een goed gevoel. Je doet dat met elkaar en er is voor iedereen iets te doen.

Als de zeilen eenmaal gehesen zijn, is er tijd om aan dek te ontspannen. Even een boek lezen of tijd hebben voor elkaar, of u kunt genieten van het water en de natuur eromheen. Misschien ziet u wel zeehonden zwemmen! Welke plaatsen ziet u aan de horizon?

Samen en onvergetelijk

Stelt u het zich voor: het voldane gevoel als u ’s middags de haven bereikt en de zeilen opdoekt. En zeilen maakt hongerig, dus u heeft vast wel trek in een lekkere maaltijd daarna – gezellig met de hele familie aan tafel.

Waar u heen zeilt hangt af van de wind, de getijden en het weer– de schipper bespreekt die mogelijkheden met u en bepaalt dan de route. We geven u graag een beetje inzicht in waar onze schepen zoal aanmeren:

Tijdens een zeilvakantie legt u aan in:

Wat Holland Sail voor u doet

De liefde voor het zeilen zit bij alle schippers en medewerkers van Holland Sail ingebakken. Dat willen we graag met u delen, zodat ook u die passie kunt ervaren.

De Holland Sail-schepen zijn traditionele zeilschepen en worden continu door de schippers onderhouden. Deze zeilschepen zijn dikwijls ouder dan 100 jaar. Met zo'n rijke geschiedenis voelt u de unieke identiteit van het schip tijdens uw zeilreis.

Holland Sail is HISWA-lid
Zeker en vertrouwd uw zeilreis boeken

9,6
Klanttevredenheid 1551 ervaringen
  • Actief zeilen
  • Persoonlijke service
  • Ervaren schippers
  • Klanten geven ons een 9.5 / 10
Holland Sail logo