Samenzijn, samen zeilen: onvergetelijke momenten op het water

Tijdens een zeilvakantie met Holland Sail ervaart u pas echt de waarde van samen zijn. Vanaf het moment dat u aan boord komt, stapt u in een compleet andere wereld. Omgeven door het golvende water, met de haren in de wind en in de frisse lucht is het een stuk makkelijker om te ontspannen en te ontsnappen aan de waan van de dag.

Op deze vakantie heeft u geen mobiel of iPad nodig

Op deze vakantie heeft u geen mobiel of iPad nodig. Er is van alles te zien en te beleven. De vakantie begint zodra het schip de haven verlaat. Het moment waarop de trossen los gaan en de grote fenders worden binnengehaald, geeft een opwindend gevoel. Terwijl het uitzicht op de haven steeds kleiner wordt, krijgt de omgeving een mysterieuze en avontuurlijke sfeer. Ondertussen geeft de matroos of de schipper aanwijzingen en wordt er koers gezet richting de idyllische havensteden aan het IJsselmeer, Markermeer of richting de Waddenzee: op naar één van de Waddeneilanden!

Of het gezelschap nu bestaat uit familie of een groep vrienden; het samen tijd doorbrengen en het maken van kostbare, nieuwe herinneringen gaat hier zeker lukken. Een vakantie waarbij u kunt bijpraten en waarbij er ruimte is voor quality time met elkaar. Geniet samen van de ondergaande zon, van heerlijke maaltijden die door de frisse buitenlucht nét wat lekkerder smaken, bezoek de mooiste havenstadjes of droom weg terwijl u op het dek uitkijkt over het water en geniet van het mooie uitzicht. Wat u ook doet, u doet het samen, en dat maakt elk moment bijzonder.

Een zeilvakantie met onvergetelijke momenten aan boord

Maak bijzondere herinneringen die een leven lang meegaan aan boord van een historisch zeilschip. Een schip met een eigen, authentieke sfeer die u meeneemt met een zeiltocht zoals dat vroeger ook ging. Zo bent u ook nog eens duurzaam op vakantie.

Kom vakantie vieren met wie u wilt want er is plaats genoeg. Komt u met een klein gezin aan boord meezeilen of wilt u met uw hele familie of grote vriendengroep een zeilvakantie boeken? Ervaar het ‘echte’ zeilen en wordt tijdens deze vakantie onderdeel van de crew: samen zeilen hijsen, de knoopkunst onder de knie krijgen, navigeren, en wie weet, zelfs het roer even overnemen? Maar er is ook ruimte voor serene rustmomenten, waarbij u kunt genieten van de zon op het dek of eindelijk dat meeslepende boek kunt verslinden. Word elke dag wakker op een nieuwe locatie en kies samen met de schipper steeds een frisse bestemming. De koers is afhankelijk van het weer, de wind en getijden, maar we delen met plezier een glimp van de mooie havens op het IJsselmeer en de Waddenzee waar onze schepen aanmeren:

Kindvriendelijke meezeilreizen via Holland Sail

Neemt u ook kinderen mee op de zeiltocht? Naast dat er ook voor de kleintjes passende taakjes zijn om mee te helpen aan dek, hebben de meeste schepen van Holland Sail een uitgebreid arsenaal aan spelletjes en sommige zelfs een boordbibliotheek. Dus terwijl u zelf na een dagje op het water kunt genieten van de zon en een drankje aan dek, kunnen de kinderen samen veilig aan boord spelen! Dat is pas echt een zorgeloze vakantie.

Boekingskantoor voor platbodemschepen

Holland Sail is een coöperatie van scheepseigenaren met een eigen boekingskantoor! Wij verhuren onze traditionele zeilschepen die op het Wad, IJsselmeer en de Friese meren varen.

De vloot van Holland Sail bestaat uit een 30-tal traditionele zeilschepen zoals authentieke tjalken en imposante klippers. Holland Sail is in het voorjaar van 2009 van start gegaan met als doel onze gasten een onvergetelijke tijd te bezorgen aan boord van de schepen. Het kantoor van Holland Sail is gevestigd in Enkhuizen en ons motto luidt: eens gezeild, altijd zeeman!

Holland Sail is HISWA-lid
Zeker en vertrouwd uw zeilreis boeken

9,6
Klanttevredenheid 2249 ervaringen
  • Actieve zeiltochten
  • Tevreden klanten geven ons een 9,6/10
  • Weekendkorting voor kinderen tot 12 jaar
  • Zeilen met ervaren schippers
Holland Sail logo