Vergader op een onvergetelijke plek midden op het water

Vergaderingen maken deel uit van uw professionele leven. Het is dé gelegenheid om oplossingen te bedenken voor uitdagingen, informatie uit te wisselen, beslissingen te nemen en gezamenlijk solide plannen te smeden. Toch hoeven vergaderingen niet altijd binnen de vier muren van een conventionele ruimte plaats te vinden. De omgeving kan aanzienlijk bijdragen aan de effectiviteit en het succes van de vergadering, en het belang hiervan wordt weleens onderschat.

Stelt u zich eens voor: een setting waar het kabbelende water en de frisse lucht samenkomen om uw gedachten te verhelderen. Waar een nieuwe omgeving het potentieel heeft om teams dichter bij elkaar te brengen en gezamenlijke doelen te versterken. Zoekt u naar een bijzondere en sfeervolle vergaderlocatie die zowel inspirerend als ontsnappend is? Laat de dagelijkse sleur achter u en kies voor verfrissende vergaderingen op het water aan boord van één van onze traditionele zeilschepen, met ervaren bemanning.

Bijzonder vergaderen op het water: omringd door de vrijheid en rust van de omgeving

Het water biedt niet enkel een serene achtergrond, maar vormt een dynamische omgeving die creativiteit en innovatie stimuleert. Aan boord van de zeilschepen van Holland Sail vindt u een oase van rust waar gedachten vrijelijk kunnen stromen. De natuurlijke elementen – het kabbelende water en de frisse wind – zorgen ervoor dat de dagelijkse drukte even opzij kan worden gezet, waardoor er ruimte ontstaat voor vernieuwing, helderheid en misschien wel een heel andere invalshoek.

Of u nu de voorkeur geeft aan een karaktervolle plek aan de kade of de avontuurlijke charme van het open water opzoekt, de schipper en zijn crew staan paraat om uw vergaderervaring te personaliseren en aan al uw verwachtingen te voldoen!

Culinair genieten tijdens het vergaderen op het water

Als u gaat zeilen, krijgt u vast trek. Laat u daarom verzorgen door een scheepskok, zodat honger u niet beïnvloedt wanneer u belangrijke beslissingen neemt. Ontdek hier onze cateringopties.

Twijfelt u welk schip de faciliteiten heeft die u nodig heeft? En of het schip voldoende ruimte biedt aan alle deelnemers tijdens de vergadering? Bekijk onze uiteenlopende vloot met meer dan 30 traditionele zeilschepen of neem contact op met ons professionele Holland Sail team. Ze staan elke werkdag klaar om u te helpen.

Boekingskantoor voor platbodemschepen

Holland Sail is een coöperatie van scheepseigenaren met een eigen boekingskantoor! Wij verhuren onze traditionele zeilschepen die op het Wad, IJsselmeer en de Friese meren varen.

De vloot van Holland Sail bestaat uit een 30-tal traditionele zeilschepen zoals authentieke tjalken en imposante klippers. Holland Sail is in het voorjaar van 2009 van start gegaan met als doel onze gasten een onvergetelijke tijd te bezorgen aan boord van de schepen. Het kantoor van Holland Sail is gevestigd in Enkhuizen en ons motto luidt: eens gezeild, altijd zeeman!

Holland Sail is HISWA-lid
Zeker en vertrouwd uw zeilreis boeken

9,6
Klanttevredenheid 2249 ervaringen
  • Actieve zeiltochten
  • Tevreden klanten geven ons een 9,6/10
  • Weekendkorting voor kinderen tot 12 jaar
  • Zeilen met ervaren schippers
Holland Sail logo