Ontdek de positie van de schepen

In de onderstaande kaart, kunt u met behulp van AIS (Automatic Identification System) de positie van onze schepen zien en volgen. Kies in de lijst aan de linkerkant van deze pagina de naam van het zeilschip. Vervolgens ziet u op de kaart de precieze locatie van het schip verschijnen.

 

Ook voor thuisblijvers is dit een handige tool om de reis van familie of vrienden te volgen terwijl ze aan boord van onze historische zeilschepen zijn. Zo kunnen ze de positie van onze schepen vinden en een beetje “meevaren” tijdens de zeilreis.

Bent u benieuwd naar onze schepen of wilt u een zeilreis boeken?

Boekingskantoor voor platbodemschepen

Holland Sail is een coöperatie van scheepseigenaren met een eigen boekingskantoor! Wij verhuren onze traditionele zeilschepen die op het Wad, IJsselmeer en de Friese meren varen.

De vloot van Holland Sail bestaat uit een 30-tal traditionele zeilschepen zoals authentieke tjalken en imposante klippers. Holland Sail is in het voorjaar van 2009 van start gegaan met als doel onze gasten een onvergetelijke tijd te bezorgen aan boord van de schepen. Het kantoor van Holland Sail is gevestigd in Enkhuizen en ons motto luidt: eens gezeild, altijd zeeman!

Holland Sail is HISWA-lid
Zeker en vertrouwd uw zeilreis boeken

9,6
Klanttevredenheid 2195 ervaringen
  • Actieve zeiltochten
  • Tevreden klanten geven ons een 9,6/10
  • Weekendkorting voor kinderen tot 12 jaar
  • Zeilen met ervaren schippers
Holland Sail logo