Bijzonder vakantiehuis voor groepen

Op zoek naar een vakantiehuis in Nederland? Als u met een groep op pad gaat, is het volkomen logisch dat u een passend onderkomen zoekt, zoals een vakantiehuis. Maar misschien is het nog wel leuker als dat vakantiehuis ook zeilen heeft, want dan bent u niet aan een bungalowpark gebonden, maar kunt u van de ene naar de andere plaats varen.

Alles wat u nodig heeft in uw drijvende vakantiehuis

Onze zeilschepen hebben alles aan boord wat u in een vakantiehuis ook heeft: bedden, sanitair, een keuken, een gezellige salon. U kunt per schip zien welke faciliteiten er aan boord zijn. En welk vakantiehuisje heeft nou een dek met veranderend uitzicht?

Holland Sail heeft ruim 30 zeilschepen met 12-48 bedden aan boord. Voor hoeveel personen zoekt u een varend vakantiehuis?

Waar varen we heen?

De schepen van Holland Sail varen op het IJsselmeer, de Waddenzee en de Friese meren. Zo kunt u elke dag in een andere haven liggen en heeft u overdag meteen een activiteit, want u kunt helpen met het hijsen van de zeilen en het varen van het schip: goed voor de beweging en dus voor uw gezondheid, en ook nog eens heel erg leuk om samen te doen.

Boekingskantoor voor klippers

Holland Sail is een coöperatie van scheepseigenaren met een eigen boekingskantoor! Wij verhuren onze traditionele zeilschepen die op het Wad, IJsselmeer en de Friese meren varen.

De bruine vloot van Holland Sail bestaat uit een 30-tal traditionele zeilschepen zoals tweemasters, driemasters en platbodem schepen. Holland Sail is in het voorjaar van 2009 van start gegaan met als doel onze gasten een onvergetelijke tijd te bezorgen aan boord van de schepen. Het kantoor van Holland Sail is gevestigd in Enkhuizen en ons motto luidt: eens gezeild, altijd zeeman!

Holland Sail is HISWA-lid
Zeker en vertrouwd uw zeilreis boeken

9,6
Klanttevredenheid 2137 ervaringen
  • Actieve zeiltochten
  • Tevreden klanten geven ons een 9,6/10
  • Weekendkorting voor kinderen tot 12 jaar
  • Zeilen met ervaren schippers
Holland Sail logo