Vakantiehuis voor groepen

Op zoek naar een vakantiehuis in Nederland?

Als u met een groep op pad gaat, is het volkomen logisch dat u een passend onderkomen zoekt, zoals een vakantiehuis. Maar misschien is het nog wel leuker als dat vakantiehuis ook zeilen heeft, want dan zit u niet aan een bungalowpark gebonden, maar kunt u van de ene naar de andere plaats varen.

Inrichting

Onze zeilschepen hebben alles aan boord wat u in een vakantiehuis ook heeft: bedden, sanitair, een keuken, een gezellige salon. U kunt per schip zien welke faciliteiten er aan boord zijn. En welk vakantiehuisje heeft nou een dek met veranderend uitzicht?

Waar varen we heen?

De schepen van Holland Sail varen op het IJsselmeer, de Waddenzee en de Friese meren.

Zo kunt u elke dag in een andere haven liggen en heeft u overdag meteen een activiteit, want u kunt helpen met het hijsen van de zeilen en het varen van het schip: goed voor de beweging en dus voor uw gezondheid, en ook nog eens heel erg leuk om samen te doen.

Beleef Nederland vanaf het water!

Holland Sail heeft ruim 30 zeilschepen met 12-48 bedden aan boord. Voor hoeveel personen zoekt u een varend vakantiehuis?

Wat Holland Sail voor u doet

De liefde voor het zeilen zit bij alle schippers en medewerkers van Holland Sail ingebakken. Dat willen we graag met u delen, zodat ook u die passie kunt ervaren.

De Holland Sail-schepen zijn traditionele zeilschepen en worden continu door de schippers onderhouden. Deze zeilschepen zijn dikwijls ouder dan 100 jaar. Met zo'n rijke geschiedenis voelt u de unieke identiteit van het schip tijdens uw zeilreis.

Holland Sail is HISWA-lid
Zeker en vertrouwd uw zeilreis boeken

9,6
Klanttevredenheid 1676 ervaringen
  • Actief zeilen
  • Persoonlijke service
  • Ervaren schippers
  • Klanten geven ons een 9.5 / 10
Holland Sail logo