Varen met een vakantiehuis voor groepen

Bent u op zoek naar een vakantiehuis voor een groep in Nederland? Ontdek de mogelijkheden voor een groepsvakantie aan boord van één van onze prachtige schepen en laat u verleiden tot het huren van een vakantiehuis op het water! Kies eens voor iets anders dan een bungalowpark, camping, groepsherberg of hostel: ontdek de charme van een groepsvakantie op een goed onderhouden historisch zeilschip. Samen met uw familie, vriendengroep, vereniging, club of klas lekker uitwaaien. Met elkaar zorgen voor het reilen en zeilen aan boord en genieten van een prachtige omgeving.

Alles wat u nodig heeft is aan boord van een varend vakantiehuis

Op de zeilschepen van Holland Sail vindt u wat een vakantiehuis ook te bieden heeft: comfortabele bedden, keurig sanitair, een volledig uitgeruste keuken en een gezellige gemeenschappelijke ruimte. Onze vloot is zeer uitgebreid en de verschillende schepen zijn geschikt voor groepen van 12 tot 48 personen. Tijdens het boeken van uw zeilvakantie kunt u per schip zien welke faciliteiten er aan boord aanwezig zijn. Bent u benieuwd wat een groepsvakantie op het water u te bieden heeft? Kies het ruime sop op één van onze historische schepen en ervaar het zelf!

Waar varen we heen?

De schepen van Holland Sail varen op het IJsselmeer, het Markermeer, de Waddenzee en de Friese meren. We zetten koers naar daar waar de wind ons brengt. En dat is best hard werken; samen hijsen we de zeilen, knopen leggen, sturen, kortom lekker actief bezig zijn. Tijdens een zeilvakantie met een groep wordt er veel samengewerkt; een ideale mogelijkheid voor teambuilding. Gezamenlijk bepaalt u de koers en navigeert u naar de volgende haven op de route. Zo ontdekt u met Holland Sail bijvoorbeeld de Nederlandse Waddeneilanden. De ene dag legt het schip aan in de haven van Vlieland, de andere dag doet u de boodschappen op Terschelling, Texel, Ameland of Schiermonnikoog.

Onze service voor een onbezorgde reis op het water

Op reis met een grote groep vergt al voldoende voorbereiding, daarom ontzorgen wij u daar waar mogelijk graag. Aan boord zijn de matrassen voorzien van een hoeslaken en is er een kussen met kussensloop aanwezig. Op sommige schepen zijn de bedden reeds voorzien van dekbedden en liggen de handdoeken al voor u klaar. En anders kunt u deze zelf huren. Maak ook kennis met onze cateringopties voor uw maaltijden aan boord, van een boodschappenpakket dat voor u klaarstaat bij aankomst tot het inhuren van een heuse scheepskok aan boord.

Boekingskantoor voor platbodemschepen

Holland Sail is een coöperatie van scheepseigenaren met een eigen boekingskantoor! Wij verhuren onze traditionele zeilschepen die op het Wad, IJsselmeer en de Friese meren varen.

De vloot van Holland Sail bestaat uit een 30-tal traditionele zeilschepen zoals authentieke tjalken en imposante klippers. Holland Sail is in het voorjaar van 2009 van start gegaan met als doel onze gasten een onvergetelijke tijd te bezorgen aan boord van de schepen. Het kantoor van Holland Sail is gevestigd in Enkhuizen en ons motto luidt: eens gezeild, altijd zeeman!

Holland Sail is HISWA-lid
Zeker en vertrouwd uw zeilreis boeken

9,6
Klanttevredenheid 2249 ervaringen
  • Actieve zeiltochten
  • Tevreden klanten geven ons een 9,6/10
  • Weekendkorting voor kinderen tot 12 jaar
  • Zeilen met ervaren schippers
Holland Sail logo