Beleef een uniek bedrijfsuitje aan boord!

Op zoek naar hét ultieme bedrijfsuitje en een unieke manier om er even helemaal tussenuit te zijn met de collega’s en medewerkers? Zoek niet verder! Stap aan boord van een van de prachtige zeilschepen van Holland Sail en beleef een bedrijfsuitje als nooit tevoren. Met een perfecte mix van avontuur, teambuilding en inspiratie is dit de ideale gelegenheid om de onderlinge band tussen collega’s te versterken voor een nog betere samenwerking. Ontdek de mogelijkheden voor een bedrijfsuitje zeilen bij Holland Sail, waar we garanderen dat uw evenement de verwachtingen overtreft.

Een verfrissende ontsnapping uit de dagelijkse sleur

Waarom zou u genoegen nemen met een standaard bedrijfsuitje als u kunt genieten van een onvergetelijk avontuur op het water? Onze zeilschepen bieden de perfecte setting voor een unieke ervaring die niet alleen het team inspireert maar ook motiveert. Laat de kantoorstress en de waan van alledag achter u, terwijl u samen de zeilen hijst en de wind in de haren voelt. Het prachtige uitzicht op het golvende water, de geur van de zee en het gevoel van vrijheid zullen de zintuigen prikkelen en een onuitwisbare indruk achterlaten.

  • Wij helpen uw bedrijf met plannen
  • De teamverhoudingen verstevigen
  • Van 10 tot 500 mensen
Holland Sail logo

Teambuilding tijdens een bedrijfsuitje op het water: versterk de samenwerking

Tijdens het zeilen draait alles om teamwork en samenwerking. Het hijsen van de zeilen, het navigeren en het manoeuvreren van het schip vereisen goede communicatie en organisatie tussen de teamleden. Dit bedrijfsuitje biedt uw team de mogelijkheid om elkaar op een andere manier te leren kennen. Werk samen aan boord, bespreek strategieën en maak samen belangrijke beslissingen. Door met elkaar uitdagingen aan te gaan en obstakels te overwinnen, wordt er gebouwd aan een hechter en efficiënter team. Dit zal zich vertalen naar de werkvloer, waar de verbeterde communicatie en samenwerking en betere verhoudingen onderling tastbare resultaten zullen opleveren.

Maatwerk teambuilding dat perfect bij uw bedrijf past

Bij Holland Sail begrijpen we dat elk bedrijf uniek is en andere behoeften heeft. Daarom bieden we maatwerkoplossingen voor uw bedrijfsuitje op een zeilschip. Of u nu een actieve zeilervaring wilt combineren met een inspirerende presentatie of een brainstormsessie aan boord wilt houden, wij denken met u mee om aan alle wensen te voldoen. Onze ervaren event planners werken nauw met u samen om een programma samen te stellen dat naadloos aansluit op uw doelen en verwachtingen. Van teambuilding activiteiten tot culinaire hoogstandjes, wij zorgen voor een unieke en onvergetelijke ervaring voor het team.

Op zoek naar een uniek bedrijfsuitje zeilen, voor kleine en grote gezelschappen?

Bij Holland Sail organiseren we op maat gemaakte dagprogramma's voor groepen van 5 tot 950 personen. Als u op zoek bent naar een meerdaagse zeiltocht, bieden we mogelijkheden voor groepen tot 650 personen. Onze authentieke zeilschepen zijn het decor voor een onvergetelijke ervaring, ongeacht de grootte van het gezelschap. Met meer dan 30 schepen, variërend in capaciteit van 12-48 bedden, en de flexibiliteit om meerdere schepen te combineren, zijn de opties voor een personeelsuitje of bedrijfsfeest eindeloos! Dankzij verschillende zitgedeeltes aan boord, ruime meerpersoons-hutten en voldoende sanitair is er ruimte voor zowel privacy als gezellig samenzijn.

Teambuilding in de beste vorm op een unieke locatie

Eén of meerdere dagen op een zeilschip is de ultieme vorm van teambuilding. Onder begeleiding van onze ervaren scheepsbemanning kunt u samen de zeilen hijsen, een koers uitzetten, navigeren en brainstormen zonder afleiding. Even weg van de dagelijkse sleur en met een frisse neus aan dek tussen de presentaties door, zult u merken dat de focus en creativiteit toenemen. Midden op het IJsselmeer of de Waddenzee is men als team tijdelijk op elkaar aangewezen. Dit creëert een unieke gelegenheid om elkaar beter te leren kennen, niet alleen op professioneel, maar ook op persoonlijk vlak.

  • Ervaren professionals
  • Unieke ervaring
  • Flexibiliteit en maatwerk
Holland Sail logo

Verbondenheid en ontspanning tijdens een bedrijfsuitje zeilen

Naast het werk biedt een welverdiende borrel of een heerlijk diner aan boord van een zeilschip de perfecte gelegenheid om te ontspannen en elkaar beter te leren kennen. Zelf koken met de boodschappen die nét voor vertrek zijn gebracht? Of laat u zich liever verzorgen aan boord? Geniet van elkaars gezelschap en creëer een gevoel van verbondenheid. Of u nu de successen van het bedrijf viert of nieuwe plannen maakt, de informele sfeer aan boord van het zeilschip draagt bij aan een positieve dynamiek en versterkt de onderlinge relaties. Het samenzijn op het water, omgeven door een prachtige omgeving, creëert herinneringen die nog lang zullen blijven hangen en waar nog veel over nagepraat wordt.

Wat een geweldige ervaring!

"Eind september was het eindelijk zover: ons langverwachte uitje met de collega’s op de Grote Beer. Het avontuur begon vrijdagmiddag in de haven van Harlingen. In café 'Het Brouwdok' verzamelden alle collega's zich, waarna we, na een gezellig drankje, aan boord stapten. Alle benodigde boodschappen werden keurig aan boord afgeleverd, maar één van de mooiste momenten kwam toen we bij het vallen van de avond de haven van Terschelling binnenvoeren. Een sprookjesachtig moment met fonkelende lichtjes die ons begroetten in het duister. Na nog een drankje aan de wal doken we onze hutten in, waar de deining van het water zorgde voor een fijne nachtrust."

Boek vandaag nog een uniek bedrijfsuitje zeilen bij Holland Sail

Wilt u weten welke opties Holland Sail heeft voor uw wensen? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor een bedrijfsuitje zeilen aan boord van één van onze traditionele zeilschepen. Laat ons uw verwachtingen overtreffen met maatwerkoplossingen, avontuur en teambuilding activiteiten die het team inspireren en motiveren. Beleef een bedrijfsuitje dat uw team nog lang zal bijblijven en hen helpt om samen te groeien voor nog betere resultaten. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Boekingskantoor voor platbodemschepen

Holland Sail is een coöperatie van scheepseigenaren met een eigen boekingskantoor! Wij verhuren onze traditionele zeilschepen die op het Wad, IJsselmeer en de Friese meren varen.

De vloot van Holland Sail bestaat uit een 30-tal traditionele zeilschepen zoals authentieke tjalken en imposante klippers. Holland Sail is in het voorjaar van 2009 van start gegaan met als doel onze gasten een onvergetelijke tijd te bezorgen aan boord van de schepen. Het kantoor van Holland Sail is gevestigd in Enkhuizen en ons motto luidt: eens gezeild, altijd zeeman!

Holland Sail is HISWA-lid
Zeker en vertrouwd uw zeilreis boeken

9,6
Klanttevredenheid 2249 ervaringen
  • Actieve zeiltochten
  • Tevreden klanten geven ons een 9,6/10
  • Weekendkorting voor kinderen tot 12 jaar
  • Zeilen met ervaren schippers
Holland Sail logo