Eens gezeild, altijd zeeman!

De vloot van Holland Sail bestaat uit een 30-tal traditionele zeilschepen. Holland Sail is in het voorjaar van 2009 van start gegaan met als doel onze gasten een onvergetelijke tijd te bezorgen aan boord van de schepen. Het kantoor van Holland Sail is gevestigd in Enkhuizen en ons motto luidt: eens gezeild, altijd zeeman!

Het bestuur van Holland Sail

De coöperatie Holland Sail wordt bestuurd door het bestuur. Het bestuur staat in vaktermen aan het roer en bestaat uit een aantal coöperatieleden/scheepseigenaren plus een externe voorzitter. Het bestuur legt verantwoording af aan de leden, die met elkaar de Algemene Ledenvergadering  vormen. Het bestuur heeft mandaat van de leden om binnen de door de leden goedgekeurde begroting te handelen en stuurt tevens het boekingskantoor aan. Wij stellen het bestuur graag aan u voor:

 

Over ons - Hendrik Boland

Hendrik Boland

Voorzitter

Over ons - Anneleen Prins

Anneleen Prins

Vice-voorzitter (Mon Desir, Fortuna)

Over ons - Kars Petri

Kars Petri

Penningmeester (Kleine Jager)

Over ons - Renée van Hasselt

Renée van Hasselt

Secretaris (Bontekoe)

Over ons - Aart Puper

Aart Puper

Algemeen lid (Lauwerszee, Storebælt)

Over ons - Eelke Dijkstra

Eelke Dijkstra

Algemeen lid (Elbrich, Grote Beer)

Over ons - Klaasjan Ruijter

Klaasjan Ruijter

Algemeen lid (Strijd)

De schippers van Holland Sail

De kracht van Holland Sail zit in de expertise van de schippers. Door jarenlange zeilervaring kennen zij alle ins en outs van hun vak. U bent als gast van harte welkom bij hen aan boord. U beleeft de magie van het zeilen, en doordat u op de kennis en ervaring van de schipper kunt rekenen is dat vooral een kwestie van genieten. Op de schepen heerst een open en ontspannen sfeer, wat zorgt voor een prettige samenwerking tussen schipper, de bemanning en u als gast.

Boekingskantoor voor platbodemschepen

Holland Sail is een coöperatie van scheepseigenaren met een eigen boekingskantoor! Wij verhuren onze traditionele zeilschepen die op het Wad, IJsselmeer en de Friese meren varen.

De vloot van Holland Sail bestaat uit een 30-tal traditionele zeilschepen zoals authentieke tjalken en imposante klippers. Holland Sail is in het voorjaar van 2009 van start gegaan met als doel onze gasten een onvergetelijke tijd te bezorgen aan boord van de schepen. Het kantoor van Holland Sail is gevestigd in Enkhuizen en ons motto luidt: eens gezeild, altijd zeeman!

Holland Sail is HISWA-lid
Zeker en vertrouwd uw zeilreis boeken

9,6
Klanttevredenheid 2177 ervaringen
  • Actieve zeiltochten
  • Tevreden klanten geven ons een 9,6/10
  • Weekendkorting voor kinderen tot 12 jaar
  • Zeilen met ervaren schippers
Holland Sail logo