Holland Sail. Zeilen op het IJsselmeer en de Waddenzee. Ervaar vrijere tijd!
Offerte aanvragen Beschikbaarheid

Met Holland Sail
zeilt u vele kanten op!

Neem contact op
U bent hier:

Holland Sail is HISWA-lid

Als gast aan boord wilt u onbekommerd het water op. Genieten van de vrijheid, het uitzicht, de zon... Een dag op het water voelt vaak als een week vakantie. Kortom u wilt zorgeloos varen.

HISWA is een vereniging van meer dan 900 leden, bestaande uit gerenommeerde bouwers en verhuurders van boten en schepen. HISWA Vereniging heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en staat haar leden met raad en daad bij om u als gast optimaal van dienst te kunnen zijn. Als u een schip huurt bij een HISWA -lid bent u altijd beter uit. Ze zijn herkenbaar aan het rood-wit-blauwe logo. Huren bij een HISWA-lid is zorgeloos varen

HISWA Algemene Voorwaarden varen met schipper

HISWA-leden hanteren verplicht de HISWA Algemene Voorwaarden. De voorwaarden zijn tot stand zijn gekomen in samenwerking met de ANWB en de Consumentenbond. HISWA-bedrijven bieden u  hiermee de duidelijkheid en zekerheid die u als gast wenst. 

Onafhankelijke geschillenregeling

Aan de HISWA Algemene Voorwaarden is een geschillenregeling gekoppeld. De onafhankelijke Geschillencommissie Waterrecreatie lost mogelijke geschillen tussen u en een HISWA-bedrijf op een praktische, snelle en vakbekwame manier op. HISWA Vereniging staat borg als een HISWA-lid een bindend advies niet nakomt. Een reden des te meer om uw schip bij een HISWA-lid te boeken.

Garantstelling

Zorgeloos boeken: HISWA-vereniging staat garant voor uw betaling(en) tot max. € 10.000 in geval het HISWA-lid uw reis niet wil of kan uitvoeren, er geen vervangend schip voor u geregeld is en het HISWA-lid de door u betaalde reissom niet aan u terugbetaalt. HISWA-Vereniging betaalt aan u de betaalde reissom direct aan u terug en zal het bedrag het bedrag bij het HISWA-lid terugvorderen. 

Arrangementen

Meer arrangementen
Genieten op de Waddenzee

Genieten op de Waddenzee

Harlingen - Werelderfgoed Waddenzee
Teambuilding aan dek

Teambuilding aan dek

Samen de zeilen hijsen, werken aan teambuilding
Wedstrijdzeilen

Wedstrijdzeilen

Wedstrijdzeilen met klippers of tjalken
Meerdaags vergader arrangement

Meerdaags vergader arrangement

Vergaderen - Zeilen - Frisse ideeën

Blijf op de hoogte van onze acties en nieuws

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang ze in je mailbox!