Holland Sail is HISWA-lid

HISWA - Holland Sail is HISWA-lid

Als gast aan boord van onze schepen wilt u onbezorgd het water op. Genieten van de vrijheid, het uitzicht, de zon... een dag op het water voelt vaak als een week vakantie. Kortom: u wilt zorgeloos varen.

Bij Holland Sail begrijpen we dit als geen ander. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit, professionaliteit en betrouwbaarheid. Daarom zijn we aangesloten bij de HISWA, de brancheorganisatie voor de Nederlandse watersportindustrie.

HISWA is een vereniging met meer dan 900 leden, bestaande uit bouwers en verhuurders van boten en schepen. Deze brancheorganisatie ondersteunt haar leden om u als gast optimaal van dienst te kunnen zijn. Alle scheepseigenaren van de coöperatie Holland Sail zijn HISWA-lid.

  • Consumentenvriendelijke voorwaarden
  • Garantie en insolventie gedekt
  • Onafhankelijke geschillenregeling

HISWA Voorwaarden

HISWA-leden hanteren verplicht de HISWA Algemene Voorwaarden. Deze voorwaarden zijn tot stand gekomen in samenwerking met de ANWB en de Consumentenbond. HISWA-bedrijven bieden u hiermee de duidelijkheid en zekerheid die u als gast van Holland Sail wenst.

HISWA Vereniging staat borg als een HISWA-lid een bindend advies niet nakomt. Reden te meer om uw schip bij een HISWA-lid te boeken.

Onafhankelijke regeling bij geschillen

Aan de HISWA Algemene Voorwaarden is een geschillenregeling gekoppeld. De onafhankelijke Geschillencommissie Waterrecreatie lost mogelijke twistpunten tussen u en een HISWA-bedrijf via een praktische, snelle en vakbekwame manier op. HISWA Vereniging staat borg als een aangesloten lid een bindend advies niet nakomt.

Zorgeloos boeken met de Garantstellingsregeling

Zorgeloos boeken: HISWA-vereniging staat bij de ruim 900 leden garant voor uw betaling(en) tot max. € 10.000 per boeking in geval een HISWA-lid uw reis niet wil of kan uitvoeren, er geen vervangend schip voor u geregeld is en het HISWA-lid de door u betaalde reissom niet aan u terugbetaalt. De Geschillencommissie zal dan een bindende uitspraak doen. Vervolgens betaalt de HISWA-Vereniging de reeds betaalde reissom direct aan u terug. Voor meer informatie over ons lidmaatschap, kunt u het profiel van Holland Sail bekijken op de website van HISWA.

Boekingskantoor voor platbodemschepen

Holland Sail is een coöperatie van scheepseigenaren met een eigen boekingskantoor! Wij verhuren onze traditionele zeilschepen die op het Wad, IJsselmeer en de Friese meren varen.

De vloot van Holland Sail bestaat uit een 30-tal traditionele zeilschepen zoals authentieke tjalken en imposante klippers. Holland Sail is in het voorjaar van 2009 van start gegaan met als doel onze gasten een onvergetelijke tijd te bezorgen aan boord van de schepen. Het kantoor van Holland Sail is gevestigd in Enkhuizen en ons motto luidt: eens gezeild, altijd zeeman!

Holland Sail is HISWA-lid
Zeker en vertrouwd uw zeilreis boeken

9,6
Klanttevredenheid 2195 ervaringen
  • Actieve zeiltochten
  • Tevreden klanten geven ons een 9,6/10
  • Weekendkorting voor kinderen tot 12 jaar
  • Zeilen met ervaren schippers
Holland Sail logo