Adults-only zeilreizen

Op vakantie in het laagseizoen, of een reis boeken die volwassenen aantrekt? Dan ben je bij Holland Sail aan het juiste adres! Sommige reizen worden speciaal georganiseerd voor ouder publiek zoals 40+ en 50+ of publiek zonder kinderen. 

Alleen op vakantie

ontmoet nieuwe mensen aan boord

Geheel ontzorgd op reis

incl. volpension en bemanning

Zeilreizen op het IJsselmeer & Waddenzee

Maak kennis met de bemanning en de andere zeilers en na een korte zeilinstructie vaart u de haven van Enkhuizen of Harlingen uit. Als de zeilen gehesen zijn, heb je volop tijd om een goed boek te lezen, spelletjes te doen of bijvoorbeeld te sturen. Onderweg wordt de lunch geserveerd en meestal wordt aan het einde van de middag in een haven afgemeerd. 's Avonds staat de warme maaltijd klaar. Iedere dag zeil je naar een andere haven en heb je de gelegenheid sfeervolle stadjes te bezoeken, een terrasje te pakken of een wandeling te maken. 

Ruim honderd jaar oude zeilschepen huren: het kan in Nederland.

De zeilschepen van Holland Sail zijn onderdeel van de traditionele bruine vloot, maar worden allang niet meer gebruikt om aardappelen mee te vervoeren. Ze zijn zo ingericht dat het luxe vaartuigen zijn voor uitstapjes en vakanties.

Let's sail together!

Waar kunnen we je mee helpen?

Sailing2getherHolland Sail

Zeilreizen op het IJsselmeer en de Waddenzee

Holland Sail biedt verschillende meezeilreizen aan. Voorheen deden we dit onder de naam Sailing2gether. Ongeacht of je een vakantie met je gezin of vrienden zoekt, alleen of een alleenstaande ouder (met kinderen) bent, sluit gezellig aan bij een groepsreis op het water en boek eenvoudig een bed of hut.

Geen zeilervaring nodig

Catering & slaapplaats aan boord

Geen reserveringskosten

Ervaren bemanning

Veilig online betalen