Huur een zeilschip of ga op zeilvakantie naar de Waddeneilanden! De grens tussen de Noordzee en de Waddenzee wordt gevormd door de Waddeneilanden, die een natuurlijke barrière rondom het Wad vormen, opgebroken door getijgeulen. Vijf van de Nederlandse Waddeneilanden zijn bewoond en, afhankelijk van de omstandigheden en het eiland, bereikbaar met onze zeilschepen.

De Waddeneilanden zijn continu in beweging . Door de eeuwen heen zijn er eilanden ontstaan en weer verdwenen. De Waddeneilanden die we nu kennen verplaatsen zich steeds meer naar het oosten. De wadden is eigenlijk één groot natuurgebied , maar elk met zijn eigen kenmerken. Het is voor velen de favoriete vakantiebestemming.  Op alle eilanden kun je heerlijk fietsen, wandelen of lekker luieren  op het terras van één van de strandpaviljoens.  

De eilanden bereikt je via de Waddenzee. Vanaf de havens heb je uitzicht over de Waddenzee en zie je de unieke werking van eb en vloed. Dit vormt een ecosysteem dat zo speciaal is dat het tot UNESCO werelderfgoed is benoemd. Ontdek deze mooie omgeving tijdens een zeilvakantie in Nederland!

De bewoonde Nederlandse Waddeneilanden zijn:

Wat Holland Sail voor u doet

De liefde voor het zeilen zit bij alle schippers en medewerkers van Holland Sail ingebakken. Dat willen we graag met u delen, zodat ook u die passie kunt ervaren.

De Holland Sail-schepen zijn traditionele zeilschepen en worden continu door de schippers onderhouden. Deze zeilschepen zijn dikwijls ouder dan 100 jaar. Met zo'n rijke geschiedenis voelt u de unieke identiteit van het schip tijdens uw zeilreis.

Holland Sail is HISWA-lid
Zeker en vertrouwd uw zeilreis boeken

9,6
Klanttevredenheid 1622 ervaringen
  • Actief zeilen
  • Persoonlijke service
  • Ervaren schippers
  • Klanten geven ons een 9.5 / 10
Holland Sail logo