Zeilen in Nederland - Zeilvakantie

Zeilvakantie

Zeilen met vrienden en/of familie

Vakantie vieren op een zeilschip is een ideale combinatie van ontspanning, inspanning, waterpret en een reisbelevenis van en naar verschillende bestemmingen. 

Zeilen in Nederland - Bedrijfsuitje / Vergadering

Bedrijfsuitje / Vergadering

Op het water bouw je teams

Een bedrijfsuitje op een zeilschip draagt bij aan de teamspirit.

Zeilen in Nederland - Schoolkamp / Jeugdgroepen

Schoolkamp / Jeugdgroepen

een leuke en leerzame ervaring!

Elk jaar komen er honderden scholen met hun klassen aan boord van schepen van Holland Sail.

Zeilen in Nederland - Meezeilen

Meezeilen

Boek een hut of bed op een zeilschip

Boek een hut of bed op een traditionele tjalk of klipper om te zeilen op het IJsselmeer of de Waddenzee. Ga eens op vakantie met een meezeilreis en help met zeilen!

Zeilen als bedrijfsuitje

Onze schepen hebben een capaciteit van 12-48 én de mogelijkheid met meerdere schepen samen op te varen. Dat biedt de mogelijkheid om bedrijfuitjes op het IJsselmeer en de Waddenzee te organiseren voor bedrijven van groot tot klein.

hollandsail-custom.mp4

Zoekt u een vakantiehuis voor een groep?

Als u met een groep op pad gaat, snappen we dat volkomen. Misschien is het dan nog leuker als dat vakantiehuis ook zeilen heeft? Onze zeilschepen hebben alles aan boord wat een vakantiehuis ook heeft. 

Reviews van onze gasten

Zeilweekend in oktober

Onze eerste zeilervaring is heel erg goed bevallen. Wij zijn met de neus in de boter gevallen dat we mee konden varen tijdens de Brandaris-regatta van Harlingen naar Terschelling. Dit is een spannende en mooie ervaring geweest.

Beniest

Fantastische week op de Wadden!

Gezeild, drooggevallen, gezwommen, meeste eilanden bezocht en heerlijk bijgekomen. De schipper heeft alles gedaan om het ons maximaal naar de zin te maken en dat is zeker gelukt. Vakantie om nooit te vergeten. Nogmaals bedankt!

Fam. Bilijam

Op zeilweekend met onze Vliebiza reisclub

Een fantastisch weekend, mooi weer (vooral veel wind), een alleraardigst en gezellig schippersechtpaar, flexibel over de invulling van het programma, een top kok met culinaire verrassingen, keurige slaaphutten, schoon sanitair. Kortom een aanrader voor een onvergetelijk weekend!

Henk de Vogel