Zeilen in Nederland - Zeilvakantie

Zeilvakantie

Zeilen met vrienden en/of familie

Vakantie vieren op een zeilschip is een ideale combinatie van ontspanning, inspanning, waterpret en een reisbelevenis van en naar verschillende bestemmingen. 

Zeilen in Nederland - Bedrijfsuitje / Vergadering

Bedrijfsuitje / Vergadering

Op het water bouw je teams

Een bedrijfsuitje op een zeilschip draagt bij aan de teamspirit.

Zeilen in Nederland - Schoolkamp / Jeugdgroepen

Schoolkamp / Jeugdgroepen

Een leuke en leerzame ervaring!

Elk jaar komen er honderden scholen met hun klassen aan boord van schepen van Holland Sail.

Zeilen in Nederland - Meezeilen

Meezeilen

Boek een hut of bed op een zeilschip

Boek een hut of bed op een traditionele tjalk of klipper om te zeilen op het IJsselmeer of de Waddenzee. Ga eens op vakantie met een meezeilreis en help met zeilen!

Zeilen als bedrijfsuitje

Onze schepen hebben een capaciteit van 12-48 én de mogelijkheid met meerdere schepen samen op te varen. Dat biedt de mogelijkheid om bedrijfuitjes op het IJsselmeer en de Waddenzee te organiseren voor bedrijven van groot tot klein. Stap aan boord van een van de prachtige zeilschepen van Holland Sail en beleef een bedrijfsuitje als nooit tevoren. Met een perfecte mix van avontuur, teambuilding en inspiratie is dit de ideale gelegenheid om de banden binnen jouw bedrijf te versterken en je team naar nieuwe hoogten te brengen.

  • Wij helpen uw bedrijf met plannen
  • De teamverhoudingen verstevigen
  • Van 10 tot 500 mensen

Een avontuurlijke schoolreis op het water

Altijd al aan het roer van een echt zeilschip willen staan? Met Holland Sail leer je zeilen op het IJsselmeer en de Waddenzee. Holland Sail maakt het leven aan boord op een unieke manier toegankelijk: weerkunde, leven onder de waterspiegel en het bijzondere milieu! Een echte ontdekkingsreis!

Meezeilen op het IJsselmeer en de Waddenzee

Wil je even geheel verzorgd er tussenuit? Boek dan je eigen hut of bed aan boord van een van onze zeilschepen. Lekker uitwaaien tijdens een meezeilreis kan al tijdens een weekendje, midweek of langer. We bieden ook zeilreizen aan voor singles en individuele beoekers. Ervaar hoe mooi Nederland is vanaf het water en stap aan boord!

Een unieke groepsaccommodatie met Holland Sail!

Zoek je een unieke groepsaccommodatie? Denk eens buiten de gebaande paden van het traditionele vakantiehuis. Met een zeilschip van Holland Sail ben je niet gebonden aan één plek, maar vaar je van havenstadje naar havenstadje. Geniet van het comfort aan boord en het avontuur op de Nederlandse wateren. Perfect voor jou en je groep om samen nieuwe horizonten te verkennen!

Holland Sail logo

Zeilen met een Schipper: Jouw Avontuur op de Nederlandse Wateren!

De charme van zeilen, het geluid van de golven en het panoramische uitzicht op onze binnenwateren: dat is de essentie van een zeilvakantie met schipper. Neem je familie of vriendengroep mee en ervaar een authentieke zeilbeleving op een traditioneel zeilschip. Deze vakantie biedt een ideale balans tussen avontuur en ontspanning, midden in de schoonheid van eigen land. Tijdens je verblijf aan boord leer je, onder begeleiding van een ervaren schipper en zijn bemanning, de kunst van het zeilen en ontdek je verborgen parels van onze wateren. Een onvergetelijk uitje, of het nu voor een weekend is of voor een langere periode.

Boekingskantoor voor platbodemschepen

Holland Sail is een coöperatie van scheepseigenaren met een eigen boekingskantoor! Wij verhuren onze traditionele zeilschepen die op het Wad, IJsselmeer en de Friese meren varen.

De vloot van Holland Sail bestaat uit een 30-tal traditionele zeilschepen zoals authentieke tjalken en imposante klippers. Holland Sail is in het voorjaar van 2009 van start gegaan met als doel onze gasten een onvergetelijke tijd te bezorgen aan boord van de schepen. Het kantoor van Holland Sail is gevestigd in Enkhuizen en ons motto luidt: eens gezeild, altijd zeeman!

Holland Sail is HISWA-lid
Zeker en vertrouwd uw zeilreis boeken

9,6
Klanttevredenheid 2195 ervaringen
  • Actieve zeiltochten
  • Tevreden klanten geven ons een 9,6/10
  • Weekendkorting voor kinderen tot 12 jaar
  • Zeilen met ervaren schippers
Holland Sail logo