La Bohème

La Bohème

Gastvrij

Luxe

Ontspannend

Leon van der Loo
Leon van der Loo

Het Unieke en sfeervolle zeilschip La Bohème: Een historische Schoonheid

Dit schip, oorspronkelijk gebouwd in 1876 om snel tegenstrooms de rivier op te kunnen zeilen, heeft na een grondige verbouwing de passende naam La Bohème gekregen. Zodra je aan boord stapt, merk je meteen de aandacht die de eigenaren hebben besteed aan het comfort, de afwerking en de zeileigenschappen van het schip. De vorm en grootte van de La Bohème zorgen ervoor dat iedereen zich al snel op zijn gemak voelt. Dit maakt het schip uitermate geschikt voor zowel jong als oud. Als luxe klassieker biedt de stevenaak 'La Bohème' alle hedendaagse gemakken.

Comfortabel interieur en uitgebreide voorzieningen

Het schip beschikt over een prachtig dagverblijf met een uitgebreide open keuken, voorzien van een vaatwasser, grote koelkast, vriezer en tapinstallatie. Benedendeks bieden de zeer compleet ingerichte hutten met warm en koud stromend water alle comfort die je nodig hebt. Daarnaast biedt de riante teakhouten zitkuip op het dek, met zachte zitkussens en warme fleecedekens, alle comfort om ontspannen van het prachtige uitzicht te genieten.

Duurzaamheid en groene gedachte

In lijn met de "groene gedachte" en milieuvriendelijk reizen is er ook aandacht besteed aan alternatieve energiebronnen aan boord van de La Bohème. Het schip is uitgerust met zonnepanelen en door het hele schip is LED-verlichting aangebracht. Op deze manier wordt er bijgedragen aan een duurzame en milieuvriendelijke zeilervaring.

Een unieke zeilervaring met schipper Leon van der Loo

Zodra de trossen zijn losgegooid, begint een unieke ervaring op dit prachtige zeilschip. Schipper Leon van der Loo, met meer dan 30 jaar ervaring als schipper en eigenaar, beheerst niet alleen de kunst van het zeilen, maar is tijdens jouw zeilvakantie vooral een vriendelijke gastheer. Met zijn rustige karakter en luistervermogen creëert hij een sfeer waarin iedereen zich snel thuis zal voelen aan boord van de La Bohème.

Volledige omschrijving Minder omschrijving
Holland Sail is HISWA-lid
Veilig en vertrouwd uw zeilreis boeken

Telefoon aan boord

+31 6 20 48 62 61

Bemanning spreekt

Social media / website

Faciliteiten Schip

  • Zwemtrap
  • CV in het schip
  • Huisdieren toegestaan na overleg
  • AED

Hutten

  • Aantal 2-persoonshutten: 8

Sanitair

  • Aantal toiletten: 4
  • Aantal douches: 3

Kenmerken

Lengte
28,0 m
Breedte
5,80 m
Diepgang
1,05 m
Doorvaarhoogte
26,0 m
Scheepstype
Stevenaak
Tuigage
1mastgaffel
Zeiloppervlak
310 m²
Motortype
Daf 615
Voltage
220 V
Bouwjaar
1876
Tankinhoud
1.200 liter
Watertank
6.000 liter