Waar kun je nu nog rustig praten?Holland Sail

Vergaderen op een unieke locatie op het water

Vergaderen hoort erbij, en de meeste vergaderingen vinden plaats in standaardvergaderruimtes. Maar het komt regelmatig voor dat iemand een inspirerende omgeving wil om overleg te houden. Bijvoorbeeld om de neuzen weer dezelfde kant op te krijgen of om even weg te zijn van de afleidingen van alledag. Dan is even een stukje het water op een erg verfrissende afwisseling. 

Op het water is er ruimte voor bijzonder vergaderen

Het water is de ideale vergaderlocatie. Op de zeilschepen van Holland Sail is er voldoende ruimte om in alle rust te kunnen overleggen. Het water om het schip en de wind aan dek geven u de gelegenheid om de hoofden leeg te maken waardoor er weer voldoende ruimte is voor nieuwe ideeën en frisse moed.

vergaderding_kleur.mp4

Of u nu een bijzondere locatie aan de kade zoekt, of erop uit wilt met het schip: de schipper doet zijn best om aan uw wensen te voldoen. 

Van zeilen krijg je trek

U kunt zich laten verzorgen door een scheepskok zodat u zich bij het nemen van belangrijke beslissingen niet laat motiveren door honger. Kijk hier voor onze cateringmogelijkheden 

Welk schip heeft de faciliteiten die u nodig heeft? Bekijk onze ruim 30 zeilschepen of neem contact op met ons professionele team dat elke werkdag klaarstaat om u te helpen.