Waar kun je nu nog rustig praten?

Vergaderen hoort erbij, en de meeste vergaderingen vinden plaats in standaardvergaderruimtes. Maar het komt regelmatig voor dat iemand een inspirerende omgeving wil om overleg te houden. Bijvoorbeeld om de neuzen weer dezelfde kant op te krijgen of om even weg te zijn van de afleidingen van alledag. Dan is even een stukje het water op een erg verfrissende afwisseling. 

Op het water is er ruimte

Het water is de ideale vergaderlocatie. Op de zeilschepen van Holland Sail is er voldoende ruimte om in alle rust te kunnen overleggen. Het water om het schip en de wind aan dek geven u de gelegenheid om de hoofden leeg te maken waardoor er weer voldoende ruimte is voor nieuwe ideeën en frisse moed.

vergaderding_kleur.mp4

Of u nu een bijzondere locatie aan de kade zoekt, of erop uit wilt met het schip: de schipper doet zijn best om aan uw wensen te voldoen. 

Van zeilen krijg je trek

U kunt zich laten verzorgen door een scheepskok zodat u zich bij het nemen van belangrijke beslissingen niet laat motiveren door honger. Kijk hier voor onze cateringmogelijkheden 

Welk schip heeft de faciliteiten die u nodig heeft? Bekijk onze 29 zeilschepen of neem contact op met ons professionele team dat elke werkdag klaarstaat om u te helpen.

Wat Holland Sail voor u doet

De liefde voor het zeilen zit bij alle schippers en medewerkers van Holland Sail ingebakken. Dat willen we graag met u delen, zodat ook u die passie kunt ervaren.

De Holland Sail-schepen zijn traditionele zeilschepen en worden continu door de schippers onderhouden. Deze zeilschepen zijn dikwijls ouder dan 100 jaar. Met zo'n rijke geschiedenis voelt u de unieke identiteit van het schip tijdens uw zeilreis.

Holland Sail is HISWA-lid
Zeker en vertrouwd uw zeilreis boeken

9,6
Klanttevredenheid 1582 ervaringen
  • Actief zeilen
  • Persoonlijke service
  • Ervaren schippers
  • Klanten geven ons een 9.5 / 10
Holland Sail logo