Wij helpen uw bedrijf met plannen

De teamverhoudingen verstevigen

Van 10 tot 500 mensen

Even al uw werknemers de zinnen laten verzetten

Is het tijd om even met uw bedrijf even de kantooromgeving te ontvluchten? Dat kunnen we ons helemaal voorstellen. En dan is het natuurlijk zaak om een bedrijfsuitje te organiseren waar men nog jaren over napraat. 

Van 10 tot 500 mensen

Of u nu een schip voor 10 personen of de capaciteit à 500 bedden van de gehele vloot wilt inzetten: de 29 schepen van Holland Sail kunnen voor bijna elk bedrijfsuitje de leukste locatie zijn.

Op onze schepen worden regelmatig meerdaagse bedrijfsuitjes gehouden door grote en kleine organisaties. Met 29 schepen van 12-48 bedden én de mogelijkheid om meerdere schepen te combineren zijn de mogelijkheden voor een bedrijfsuitje groot. Met een zeilschip beleeft u Nederland op een unieke manier: vanaf het water – en dat is naar onze bescheiden mening de beste manier om Nederland te ervaren.

Zeilen is een leuke bezigheid waarbij de verschillende kwaliteiten van medewerkers eens op een andere manier ingezet worden en de kantoorrollen doorbroken worden. Zo kunnen collega’s die elkaar anders nooit spreken elkaar beter leren kennen, of worden bestaande persoonlijke banden versterkt en krijgt u een hechtere organisatie. De maat en schipper zorgen ervoor dat iedereen weet wat hij of zij wanneer moet doen.

Vorm met uw team de scheepscrew

Samen bezig zijn tijdens een bedrijfsuitje op een zeilschip vergroot het saamhorigheidsgevoel. Bovendien leidt de inspanning tot een voldaan gevoel: als u eenmaal in de haven bent is het erg makkelijk om samen te ontspannen. Aan het eind van een tocht bent u allemaal een hele ervaring rijker.

Omdat men van zeilen honger krijgt, moet iedereen goed eten. Het is dan ook aan te raden om u tijdens een bedrijfsuitje op een zeilschip goed te laten verzorgen door een kok. Wij kunnen u een op maat gemaakt cateringaanbod doen.

Het perfecte teamuitje

Kunnen we u een handje helpen?

Hulp nodig bij het plannen en organiseren van uw bedrijfsuitje? Ons team staat elke werkdag voor u klaar.

Wat Holland Sail voor u doet

De liefde voor het zeilen zit bij alle schippers en medewerkers van Holland Sail ingebakken. Dat willen we graag met u delen, zodat ook u die passie kunt ervaren.

De Holland Sail-schepen zijn traditionele zeilschepen en worden continu door de schippers onderhouden. Deze zeilschepen zijn dikwijls ouder dan 100 jaar. Met zo'n rijke geschiedenis voelt u de unieke identiteit van het schip tijdens uw zeilreis.

Holland Sail is HISWA-lid
Zeker en vertrouwd uw zeilreis boeken

9,6
Klanttevredenheid 1551 ervaringen
  • Actief zeilen
  • Persoonlijke service
  • Ervaren schippers
  • Klanten geven ons een 9.5 / 10
Holland Sail logo