Wij helpen uw bedrijf met plannen

De teamverhoudingen verstevigen

Van 10 tot 500 mensen

Beleef een uniek bedrijfsuitje aan boord!

Is het tijd om er even helemaal uit te zijn samen met collega's en medewerkers? Dat kunnen wij ons helemaal voorstellen! Stap aan boord van een van de zeilschepen van Holland Sail en beleef een onvergetelijk bedrijfsuitje. Combineer lekker sportief bezig zijn met een inspirerende presentatie geven of brainstorm sessie houden. Samen de zeilen hijsen is niet alleen goed voor de teamspirit, het is ook de ultieme gelegenheid om elkaar beter te leren kennen. Uiteraard denken we graag mee om een uniek bedrijfsuitje op maat te maken voor uw bedrijf.

Zeilen voor kleine en grote gezelschappen

Bij Holland Sail organiseren we voor groepen van 5 tot 950 spetterende dagprogramma's op maat. Voor meerdaagse tochten kunt u bij ons terecht voor groepen tot 650 personen.

Een authentiek zeilschip is het perfecte decor voor een onvergetelijk bedrijfsuitje, groot of klein. Met ruim 30 schepen met een capaciteit van 12-48 bedden én de optie om meerdere schepen te combineren zijn de mogelijkheden voor een personeelsuitje eindeloos. Er zijn verschillende mogelijkheden om een dag-, of meerdaags bedrijfs event te organiseren. Niet alleen regelen wij het schip of de schepen voor u. We ontzorgen u en uw organisatie graag en regelen desgewenst bijvoorbeeld zaken als het vervoer, activiteiten onderweg en de catering. Zodat u alleen nog maar aan boord hoeft te stappen op de dag van afvaart.

Een of meerdere dagen op een zeilschip is in alle opichte de ultieme teambuilding. Onder begeleiding van de scheepscrew samen de zeilen hijsen, een koers uitzetten of navigeren maar ook kunnen brainstormen zonder afleiding, een frisse neus halen aan dek tussen de presentaties door zorgt voor extra focus. Midden op het IJsselmeer of de Waddenzee ben je als team  tenslotte tijdelijk op elkaar aangewezen. Niet alleen het werk maar juist ook het samen zijn tijdens een welverdiende borrel of een heerlijk diner zorgt ervoor at iedereen elkaar beter kan leren kennen, ook op persoonlijk vlak.

Catering op maat tijdens een bedrijfsuitje

Van lekker buiten zijn op het water krijg je trek! We denken bij Holland Sail dan ook graag mee over een heerlijke catering om jullie bedrijfsuitje compleet te maken. Wat dacht je van je eigen chef mee aan boord, die met lokale producten jullie favoriete gerechten bereid? Van een lekkere lunch met verse soep en warme broodjes, tot een meergangen diner, of een uitgebreide tapasplank voor bij de borrel. Neem even contact met ons op en we bespreken graag hoe we jullie ook op culinair gebied een onvergetelijk uitje kunnen bezorgen.

Het perfecte teamuitjeHolland Sail

Kunnen we u een handje helpen?

Hulp nodig bij het plannen en organiseren van uw bedrijfsuitje? Ons team staat elke werkdag voor u klaar.