Wij helpen uw bedrijf met plannen

De teamverhoudingen verstevigen

Van 10 tot 500 mensen

Met het hele team de zinnen verzetten

Is het tijd om met uw bedrijf even in totale andere dan kantooromgeving, nader tot elkaar te komen? Dat kunnen wij ons helemaal voorstellen. Trossen los, wind door je haren en samen de zeilen zetten. Niets werkt beter om een hecht team te krijgen.

Voor groepen van 10 tot 950 personen

Wij kunnen voor groepen van 5 tot 950 een spetterend dagprogramma organiseren en voor meerdaagse tochten kunnen we tot 650 personen een paar heerlijke dagen aan boord nemen.

Op onze schepen worden regelmatig  bedrijfsuitjes gehouden door grote en kleine organisaties. Met ruim 30 schepen van 12-48 bedden én de mogelijkheid om meerdere schepen te combineren zijn de mogelijkheden voor een bedrijfsuitje groot. U kunt zowel een dag als een meerdaags bedrijfs-event organiseren Met een zeilschip beleeft u Nederland op een unieke manier: vanaf het water – en dat is naar onze bescheiden mening de beste manier om Nederland te ervaren.

Zeilen is een leuke bezigheid waarbij de verschillende kwaliteiten van medewerkers eens op een andere manier ingezet worden en de kantoorrollen doorbroken worden. Zo kunnen collega’s die elkaar anders nooit spreken elkaar beter leren kennen, of worden bestaande persoonlijke banden versterkt en krijgt u een hechtere organisatie. De maat en schipper zorgen ervoor dat iedereen weet wat hij of zij wanneer moet doen.

Vorm met uw team de scheepscrew

Samen bezig zijn tijdens een bedrijfsuitje op een zeilschip vergroot het saamhorigheidsgevoel. Bovendien leidt de inspanning tot een voldaan gevoel: als u eenmaal in de haven bent is het erg makkelijk om samen te ontspannen. Aan het eind van een tocht bent u allemaal een hele ervaring rijker.

Omdat men van zeilen honger krijgt, moet iedereen goed eten. Het is dan ook aan te raden om u tijdens een bedrijfsuitje op een zeilschip goed te laten verzorgen door een kok. Wij kunnen u een op maat gemaakt cateringaanbod doen.

Het perfecte teamuitjeHolland Sail

Kunnen we u een handje helpen?

Hulp nodig bij het plannen en organiseren van uw bedrijfsuitje? Ons team staat elke werkdag voor u klaar.