Holland Sail. Zeilen op het IJsselmeer en de Waddenzee. Ervaar vrijere tijd!
Offerte aanvragen Beschikbaarheid

Bedrijfsuitje in Nederland
Teambuilding zeilen

Offerte aanvragen
U bent hier:

Teambuilding zeilen

 • Versterk de teamspirit door samen de zeilen te hijsen
  Als een team goed samenwerkt, zorgt dat voor betere resultaten. Het geeft een boost aan de motivatie en effectiviteit van uw medewerkers. Daarnaast biedt het een de mogelijkheid om spelenderwijs bijvoorbeeld de rollen eens om te draaien. Kijk wat er gebeurt als de normaal zo stille collega de leiding op het voordek krijgt of als de manager de opdrachten van een ander moet uitvoeren. 
 • Zeilen uitstekende teambuilding activiteit
  Zeilen is een absolute groepsactiviteit, want een zeilschip krijg je niet alleen in beweging! Alleen als iedereen op een goede manier met elkaar samenwerkt komt het schip vooruit.
  Er wordt eerst een instructie gegeven over de verschillende zeilen, touwen en knopen, het is dus niet nodig om zeilervaring te hebben. Tijdens de zeilreis moeten aan boord verschillende taken uitgevoerd worden, zo kan iedereen dus meehelpen en samenwerken! Teambuilding gaat dan dus vanzelf. 
 • Leer elkaar eens op een andere manier kennen
  Door samen bezig te zijn, buiten de zakelijke kaders, leert iedereen elkaar op een ongedwongen manier beter kennen. Onze zeilschepen bieden ook de perfecte omgeving om bijvoorbeeld zaken lastige kwesties aan te grijpen en met elkaar te bespreken. Midden op het water is het immers lastig om zomaar er tussenuit te knijpen.
 • Geef een boost aan de teamspirit door middel van een zeilwedstrijd 
  Indien het gezelschap dermate groot is dat mensen verdeeld worden over meerdere schepen is het tevens mogelijk om met verschillende teams een zeilwedstrijd te houden. Dit alles maakt een teambuilding activiteit op het water is niet alleen leerzaam maar ook nog eens heel gezellig!
 • Professionele begeleiding
  Onze professionele bemanning zorgt ervoor dat uw teambuilding activiteit een succes wordt. Onze schippers putten uit jarenlange ervaring met groepen en sturen iedereen op een plezierige wijze aan. Het is tevens mogelijk om een professionele groepstrainer of communicatietrainer in te huren die meevaart tijdens de zeiltocht.

U kunt uw teambuildingsuitje geheel naar eigen wens invullen. Wij helpen u graag om van uw teambuilding activiteit zeilen een succes te maken en maken graag voor u een offerte op basis van uw specifieke wensen. 

Offerte aanvragen

Teambuilding arrangementen

Meer zeilreizen
Teambuilding aan dek

Teambuilding aan dek

Samen de zeilen hijsen, werken aan teambuilding
Teambuilding in de keuken

Teambuilding in de keuken

De leukste gesprekken ontstaan vaak rondom de keukentafel en daarom is...

Arrangementen

Meer arrangementen
Genieten op de Waddenzee

Genieten op de Waddenzee

Harlingen - Werelderfgoed Waddenzee
Teambuilding aan dek

Teambuilding aan dek

Samen de zeilen hijsen, werken aan teambuilding
Wedstrijdzeilen

Wedstrijdzeilen

Wedstrijdzeilen met klippers of tjalken
Meerdaags vergader arrangement

Meerdaags vergader arrangement

Vergaderen - Zeilen - Frisse ideeën

Blijf op de hoogte van onze acties en nieuws

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang ze in je mailbox!