Voorwaarden

Bij boeking van het schip kunt u aangeven of u catering wenst te bestellen en maakt u alvast een keuze uit de diverse mogelijkheden die Holland Sail u kan bieden.

U ontvangt van Holland Sail een offerte voor de catering, dranken, eventueel dekbedden, handdoeken en eindreiniging voor het opgegeven minimum aantal gasten.

  • Holland Sail ontvangt graag van u uiterlijk 6 weken voor afvaart uw akkoord op de uitgebrachte offerte. Daarna ontvangt u van Holland Sail de rekening.
  • Verandert het aantal gasten in uw gezelschap? Tot een week voor afvaart, vernemen wij graag wat het nieuwe aantal gasten is. (Indien het aantal lager is, wordt alsnog het overeengekomen aantal in rekening gebracht, als het korter dan een week voor afvaart doorgegeven wordt.)
  • De factuur dient uiterlijk een week voor afvaart voldaan te zijn.

Kok

Kok

Indien u catering bestelt, vaart er een kok mee. Op sommige schepen heeft dat invloed op het maximum aantal personen omdat er een hut vrijgehouden wordt voor de kok.

Hoeveel personen er bij catering op elk schip aan boord kunnen, kunt u per schip vinden op onze site. 

Bekijk alle schepen

Servicekosten

U betaalt per dag servicekosten, hiervan wordt de kok betaald. De hoogte van de servicekosten is afhankelijk van uw totale afname betreffende de catering. Prijzen voor de servicekosten vindt u bij de verschillende arrangementen

Prijsinformatie

Amore Vici onderschrift portret

Minimumafname catering

Voor afname van catering geldt een minimumbedrag van € 300,- (exclusief dranken en services) per schip per dag.

Prijzen

Alle vermelde prijzen zijn inclusief 6% btw (catering en niet alcoholische dranken). De vermelde prijzen voor servicekosten, eindreiniging en beddengoed en alcoholische dranken zijn inclusief 21% btw.

Annulering

Annulering van de catering dient altijd schriftelijk te geschieden. Indien u de bestelde catering en services wilt annuleren, brengen wij kosten in rekening.

25% tot 1 maand voor afvaart
50% tot 2 weken voor afvaart
75% tot 1 week voor afvaart
95% tot 1 dag voor afvaart
100% op de dag van afvaart

Kinderkorting

Kinderen tot 8 jaar betalen voor de catering de halve prijs. Mocht u voor de kinderen speciale wensen hebben, vraag even naar de mogelijkheden.