Gratis Corona-annulering

Je kunt kosteloos je reis annuleren tot op de dag van afvaart indien je wegens corona niet aan de reis kan deelnemen vanwege door de overheid gestelde reisbeperkingen. Je krijgt dan direct je betaling terug.

Zeilen in tijden van corona: veiligheid voorop

Aan boord is er altijd een scheepsprotocol welke gebaseerd op de actuele richtlijnen vanuit de overheid.

De basismaatregelen zoals bijv. hygiëne en ‘de 1,5 meter’ zijn belangrijk om na te leven. We vinden het cruciaal de actuele regelgeving in de gaten te houden voor jouw en onze veiligheid. Juist om deze reden kun je dit jaar (2021) alleen een hut boeken voor jezelf of je eigen gezelschap uit één huishouden. 

Dit alles zodat als je bij onze schepen aan boord komt, je reis volgens de coronaregels verloopt. Vraag gerust naar het protocol voor het schip wanneer je aan boord komt. De schipper laat het je graag zien.

Wat Holland Sail voor u doet

De liefde voor het zeilen zit bij alle schippers en medewerkers van Holland Sail ingebakken. Dat willen we graag met u delen, zodat ook u die passie kunt ervaren.

De Holland Sail-schepen zijn traditionele zeilschepen en worden continu door de schippers onderhouden. Deze zeilschepen zijn dikwijls ouder dan 100 jaar. Met zo'n rijke geschiedenis voelt u de unieke identiteit van het schip tijdens uw zeilreis.

Holland Sail is HISWA-lid
Zeker en vertrouwd uw zeilreis boeken

9,6
Klanttevredenheid 1582 ervaringen
  • Actief zeilen
  • Persoonlijke service
  • Ervaren schippers
  • Klanten geven ons een 9.5 / 10
Holland Sail logo