Snel online boeken: 15 dagen, 15% korting

15 jaar Holland Sail, dat willen wij graag samen met u vieren!

De schippers van Holland Sail willen u bedanken voor de duizenden bijzondere zeiltochten die u als hun gasten nog specialer hebben gemaakt.

Ter gelegenheid van het 15-jarig bestaan van Holland Sail op 3 mei 2024 bieden wij daarom aan:

15 dagen lang 15% korting

op alle meezeilvakantie boekingen in 2024 en 2025. 

Holland Sail logo

Dus waarom nog wachten?

Terugkomer of nieuwkomer aan boord: zeil met ons mee tijdens het jubileumseizoen van 2024 en daarna! Want u krijgt 15 procent korting op alle zeilreizen die dit jaar en volgend jaar plaatsvinden - uiteraard met onze vaargarantie.

hollandsail_15_nl_web_loop.mp4

Holland Sail logo

Al 15 jaar samen op koers

Kwaliteit, gastheerschap en samenwerking: daar werken de schippers van de coöperatie Holland Sail al 15 jaar aan. Met succes! In totaal varen 32 prachtige traditionele zeilschepen onder de vlag van Holland Sail. De liefde en passie van de schippers voor hun historische schepen en het zeilen is overduidelijk. In dit jubileumjaar is alles aan boord weer opgepoetst, gecontroleerd en up-to-date gebracht zodat u tijdens uw volgende zeiltocht kunt genieten van het avontuurlijke samenspel tussen wind en water.

Holland Sail logo

Volle kracht vooruit naar het erfgoed

Onze schippers zien dat alle inspanningen de moeite waard zijn, en niet alleen aan de vele blije en tevreden gezichten van onze gasten jaar na jaar. Ons beroep van 'schipper' is onlangs ingeschreven in de Inventaris Immaterieel Erfgoed. Daarmee wordt ook uitgedrukt dat onze schippers zich inspannen dat toekomstige generaties kunnen blijven genieten van onze schepen. Over genieten gesproken: Boek nu uw bed of hut online en verheug u op een bijzondere zeilervaring met een unieke jubileumkorting!

Goed om te weten: Als u online boekt voor het einde van de actie op 18 mei 2024, wordt de korting automatisch verrekend!

Boekingskantoor voor platbodemschepen

Holland Sail is een coöperatie van scheepseigenaren met een eigen boekingskantoor! Wij verhuren onze traditionele zeilschepen die op het Wad, IJsselmeer en de Friese meren varen.

De vloot van Holland Sail bestaat uit een 30-tal traditionele zeilschepen zoals authentieke tjalken en imposante klippers. Holland Sail is in het voorjaar van 2009 van start gegaan met als doel onze gasten een onvergetelijke tijd te bezorgen aan boord van de schepen. Het kantoor van Holland Sail is gevestigd in Enkhuizen en ons motto luidt: eens gezeild, altijd zeeman!

Holland Sail is HISWA-lid
Zeker en vertrouwd uw zeilreis boeken

9,6
Klanttevredenheid 2195 ervaringen
  • Actieve zeiltochten
  • Tevreden klanten geven ons een 9,6/10
  • Weekendkorting voor kinderen tot 12 jaar
  • Zeilen met ervaren schippers
Holland Sail logo