9,6
<- Gasten geven ons een 1582 ervaringen
Ervaring plaatsen

Dit vinden onze gasten:

Alles is prima, het wordt voor ons wel wat duur om dit als meerdaagse uitstap voor kinderen van de lagere school te kunnen blijven realiseren.
Communicatie met de schipper en de openheid van hem is een groot pluspunt.

9.5
Schip
9
Bemanning
9
Informatievoorziening
9.5
Service
6
Prijs/kwaliteit


Schip: Eensgezindheid

9,8
Steeds een ongelooflijke ervaring! Tom / 16/10/2017

Al jaren ga ik met mijn klas zeilen op De Eensgezindheid. De ontvangst is steeds hartelijk. Samen met Peter en Birgit bekijken we steeds de zeilmogelijkheden voor de komende week. Voor kleine problemen, wordt ook steeds een oplossing gezocht.
Bedankt hiervoor!


10
Schip
10
Bemanning
10
Informatievoorziening
10
Service
9
Prijs/kwaliteit


Schip: Eensgezindheid

10
Heerlijke zeilervaring - ook voor mij als niet-zeiler Petra Hiemstra / 20/08/2017

Mijn man (zeiler op leeftijd) en ik (niet-zeiler) hebben intens genoten van de zeer gastvrije zeilweek over het IJsselmeer en de Waddenzee. Meedoen met zeilen en verzorgen van catering mag maar hoeft niet. Dat geeft rust en ruimte om intens te genieten van het zeilen, de uitzichten, het zonnen, lezen en kennismaken met medepassagiers. Het schip is gezellig ingericht en goed onderhouden. Wij waardeerden het inwilligen van onze wens voor een "muziekloze kajuit". Dat maakte dat de toevallig in grote getale aanwezige hoog-sensitieven om in harmonie met zichzelf en anderen 'gewoon helemaal zichzelf' te kunnen en mogen zijn. Wellicht het grootste geschenk van allemaal!

10
Schip
10
Bemanning
10
Informatievoorziening
10
Service
10
Prijs/kwaliteit


Schip: Eensgezindheid

9,5
"Eensgezindheid" familie reünie Titus van der Werf / 04/09/2015

Hollandsail team, schipper Peter, Brigit, Hike en Alida!

Alle familieleden (22) hebben heel, heel erg genoten van een fantastisch weekend aan boord van de Eensgezindheid!!
Wij zijn dan ook zeer eensgezind als wij de loftrompet blazen v.w.b. alle onderdelen van deze ervaring.... De voorbereiding en coördinatie in samenwerking met Mevrouw Smit, het warme welkom en de verzorging aan boord, de faciliteiten aan boord, het vol tuig zeilen en dit alles bij natuurlijk perfecte weersomstandigheden !!
Twee dagen die ons nog lang zullen heugen en reden zijn voor 'hoort zegt het voort' want als ervaren zeilers aan boord van deze wonderschone klipper hoef je je verder niets meer te wensen, bravo!!

Vriendelijke groet,
Titus van der Werf


Schip: Eensgezindheid

Wat Holland Sail voor u doet

De liefde voor het zeilen zit bij alle schippers en medewerkers van Holland Sail ingebakken. Dat willen we graag met u delen, zodat ook u die passie kunt ervaren.

De Holland Sail-schepen zijn traditionele zeilschepen en worden continu door de schippers onderhouden. Deze zeilschepen zijn dikwijls ouder dan 100 jaar. Met zo'n rijke geschiedenis voelt u de unieke identiteit van het schip tijdens uw zeilreis.

Holland Sail is HISWA-lid
Zeker en vertrouwd uw zeilreis boeken

9,6
Klanttevredenheid 1582 ervaringen
  • Actief zeilen
  • Persoonlijke service
  • Ervaren schippers
  • Klanten geven ons een 9.5 / 10
Holland Sail logo