9,6
<- Gasten geven ons een 2182 ervaringen
Ervaring plaatsen

Dit vinden onze gasten:

9,2

Perfect verzorgd en genoten van het weekend.

9
Schip
10
Bemanning
9
Informatievoorziening
9
Service
9
Prijs/kwaliteit


Schip: Nirwana

9,5

We hebben een mooi weekend met vrienden gehad op de Nirwana. De boot is erg goed onderhouden en heeft een ruime keuken. Van te voren een goede afstemming met schipper Irene over wat de opties zijn en onze wensen zijn. Op zaterdag naar de Markerwadden gevaren en daar 2 u gelegen en rondgewandeld. Zondag op het Markermeer gevaren, waarbij Irene goed tussen de buien wist te laveren (slecht 10 min regen).

9.5
Schip
9.5
Bemanning
9.5
Informatievoorziening
9.5
Service
9.5
Prijs/kwaliteit


Schip: Nirwana

8,5
Fijne zeilmidweek Jeanet / 12/08/2023

Heerlijke zeilmidweek ondanks slecht weer. Leuke groep mensen, fijne bemanning. Eten heel goed.

Enige minpuntjes:
1 handdoek is wel erg krapjes.
Niet specifiek voor dit schip, maar in het algemeen: een hut voor alleenstaande vind ik bijzonder duur geworden. Rib uit mijn lijf. Ik snurk en ben wat ouder, dan wil je niet meer op indeling... maar het is bijna onbetaalbaar. 😪

8.5
Schip
10
Bemanning
10
Informatievoorziening
8
Service
6
Prijs/kwaliteit


Schip: Nirwana

10
Rust in het hoofd Coby / 08/05/2023

van 1 tm 5 mei 2023 gezeild op de Nirwana. Gastvrij en goed verzorgd, goede aanwijzingen tijdens het zeilen. Op het water in een ontspannen sfeer door voorgenoemde omstandigheden kom je tot rust. Ga je even stoppen met regelen( want dat werd allemaal gedaan) en ontstaat er daardoor ruimte om je dagelijkse leven te bezien en nieuwe plannen te maken. Ik kan er weer even tegen! Graag tot een volgende keer.

10
Schip
10
Bemanning
10
Informatievoorziening
10
Service
10
Prijs/kwaliteit


Schip: Nirwana

7,5
Goed zeemanschap!! Jaap Blok / 13/10/2022

Vertrokken vanuit oudeschild kwamen we erachter dat er geen koffie aan boord hadden... blikje overgooien en eindelijk koffie. Onze dank is groot

7.5
Schip
7.5
Bemanning
7.5
Informatievoorziening
7.5
Service
7.5
Prijs/kwaliteit

Reactie schipper:
Hahaha, ja wat een actie was dat! Net zeil omhoog na de sluis bij Den-Oever, komt een jacht wel erg dicht onderlangs... "ehhh, wij zijn dom geweest en dachten nog koffie aan boord te hebben.. Maar het is dus op. Heb jij misschien een beetje koffie?"
Ik hoop dat jullie van de Nirwana-koffie hebben genoten :-)


Schip: Nirwana

Boek een onvergetelijke zeiltocht

Ontdek een scala aan prachtige havenstadjes en -steden tijdens een onvergetelijke zeiltocht! Geniet van de levendige sfeer op een terrasje, ontdek de kunst en geschiedenis in een museum of verken de natuurrijke omgeving met een gehuurde fiets.

Boekingskantoor voor platbodemschepen

Holland Sail is een coöperatie van scheepseigenaren met een eigen boekingskantoor! Wij verhuren onze traditionele zeilschepen die op het Wad, IJsselmeer en de Friese meren varen.

De vloot van Holland Sail bestaat uit een 30-tal traditionele zeilschepen zoals authentieke tjalken en imposante klippers. Holland Sail is in het voorjaar van 2009 van start gegaan met als doel onze gasten een onvergetelijke tijd te bezorgen aan boord van de schepen. Het kantoor van Holland Sail is gevestigd in Enkhuizen en ons motto luidt: eens gezeild, altijd zeeman!

Holland Sail is HISWA-lid
Zeker en vertrouwd uw zeilreis boeken

9,6
Klanttevredenheid 2182 ervaringen
  • Actieve zeiltochten
  • Tevreden klanten geven ons een 9,6/10
  • Weekendkorting voor kinderen tot 12 jaar
  • Zeilen met ervaren schippers
Holland Sail logo