9,6
<- Gasten geven ons een 1237 ervaringen
Ervaring plaatsen

Dit vinden onze gasten:

8,2
Heerlijk varen met een prima bemanning op een goed uitgerust schip K.B. Ploegman / 24/09/2018

Van begin tot eind genoten van het schip, de schipper, de maat en niet te vergeten de kok. Wat een verwennerij bij ontbijt, lunch, diner en tussendoor. En wat een gezelligheid en aandacht voor de gasten.
Het weekend was ter ere van ons 40-jarig huwelijk en het was in meerdere opzichten een waar feest.

8
Schip
9
Bemanning
7
Informatievoorziening
9
Service
8
Prijs/kwaliteit


Schip: Panta Rhei

10
Heerlijk weekeinde op te wad! wim schellekens / 21/09/2017

Wij hebben met een vriendengroep van 15 man een heerlijk weekeinde op de Panta Rhei, op t Wad doorgebracht. In de voorbereidingen hebben we twee keer de Panta Rhei bezocht en met de schipper Michel de Vries gesproken. Via contact middels e-mail, whatsapp en telefoon hebben we hierna het programma verder met elkaar afgestemd. Uiteindelijk werd het qua weer heel erg spannend maar alles viel mee: zon in plaats van regen;) Michel de Vries was heel flexibel en heeft ons hele programma kunnen afwerken inclusief droogvallen en een robbentocht. Matroos Lex was, ondanks zijn jeugdige leeftijd, goed in staat om ons te instrueren en aan het werk te zetten. Hij voelde zich direct thuis in de groep, getuige het feit dat hij gelijk de 1e avond aansloot tijdens onze spelletjesavond ;).
Al met al een prachtig schip, een professionele bemanning en een fantastisch weekeinde. Een echte aanrader en absoluut voor herhaling vatbaar.

10
Schip
10
Bemanning
10
Informatievoorziening
10
Service
10
Prijs/kwaliteit


Schip: Panta Rhei

Foto van wim schellekens meerdere foto's
7,8

Gezellige week gehad op de Panta Rhei. Vooral de goede zorgen van Stan waren uitmuntend. Erg in de watten gelegd qua catering en alle lessen van Michiel "zijn" matroos waren prettig !
Aanrader

7.5
Schip
9
Bemanning
6.9
Informatievoorziening
7.5
Service
7.9
Prijs/kwaliteit


Schip: Panta Rhei

Wat een geweldig weekend hebben we gehad van 4-7 mei op de Panta Rei!
Complimenten aan schipper Michel en matroos Lex!
Onze kokkie Caroline verdient een lintje!
Bedankt allemaal.

10
Schip
10
Bemanning
8
Informatievoorziening
10
Service
8
Prijs/kwaliteit


Schip: Panta Rhei

8,8
DE REE op pad Yvonne / 09/09/2016

Een licht briesje, een strakblauwe lucht en een hartelijk welkom door Stan, Michel en Carolien.De dag kon niet beter beginnen. Na een kop koffie met een heerlijk stukje Fries suikerbrood volgde een korte uitleg. Nadat iedereen wist wat hem/haar te doen stond,zijn we uit gevaren. En hoewel de zon zich na een dik uur niet meer liet zien en we de stroming tegen hadden, hebben we met z'n allen een TOPdag gehad. Dank jullie wel!

9
Schip
9
Bemanning
9
Informatievoorziening
9
Service
8
Prijs/kwaliteit


Schip: Panta Rhei

Foto van Yvonne meerdere foto's

Wat Holland Sail voor u doet

De liefde voor het zeilen zit bij alle schippers en medewerkers van Holland Sail ingebakken. Dat willen we graag met u delen, zodat ook u die passie kunt ervaren.

De Holland Sail-schepen zijn traditionele zeilschepen en worden continu door de schippers onderhouden. Deze zeilschepen zijn dikwijls ouder dan 100 jaar. Met zo'n rijke geschiedenis voelt u de unieke identiteit van het schip tijdens uw zeilreis.

Holland Sail is HISWA-lid
Zeker en vertrouwd uw zeilreis boeken

9,6
Klanttevredenheid 1237 ervaringen
  • Actief zeilen
  • Persoonlijke service
  • Ervaren schippers
  • Klanten geven ons een 9.5 / 10