9,6
<- Gasten geven ons een 2249 ervaringen
Ervaring plaatsen

Dit vinden onze gasten:

Mooie weekend gehad op een mooi, comfortabel en snel schip. Fijne bemanning die toegankelijk en amicaal was. Ik mocht meehelpen met koken in het kombuis. Een lange wens kwam hiermee tevens in vervulling: koken in een kombuis.

Voor herhaling vatbaar.

10
Schip
10
Bemanning
10
Informatievoorziening
10
Service
10
Prijs/kwaliteit


Schip: Waterwolf

9,0
Schoolreis 14-15 jarigen Ineke Van den Bosch / 23/06/2024
Foto van Ineke Van den Bosch meerdere foto's

Er had iets meer uitleg mogen zijn over waar we precies naartoe gingen en dat we bijvoorbeeld een dag niet konden zeilen doordat er te weinig wind was,…(voor de leerlingen moet dat heel duidelijk zijn)
Er was niet zo veel werk op de boot als wat er op voorhand gezegd was. De leerlingen waren beter wat actiever geweest. Verder top-ervaring!

9
Schip
10
Bemanning
8.3
Informatievoorziening
9.200000000000001
Service
8.5
Prijs/kwaliteit


Schip: Waterwolf

9,0
Wadden experience Fred Stouthart / 04/09/2023

Heerlijke reis. Veel beleefd en verhalen opgedaan.

9
Schip
10
Bemanning
9
Informatievoorziening
9
Service
8
Prijs/kwaliteit


Schip: Waterwolf

9,4
Heerlijk weekend gehad!! Michal Weiland / 23/08/2023

Genieten hoeft niet over de grens, dit was genieten en relaxen. Heerlijk eten, continu omdat er altijd wel iets klaar stond. Eerst rustig zeilen om daarna even lekker schuin te gaan. Dit is een ervaring die ik tot einde van min leven ga koesteren.
Enige minpunt, maar dat is een algemeen Nederlands probleem, ik voelde mij een vreemde omdat er 80% Duits gesproken werd op een NL schip, ik verstond het wel enigszins maar mijn dochter kreeg amper iets mee.

9.9
Schip
10
Bemanning
8
Informatievoorziening
10
Service
9.1
Prijs/kwaliteit


Schip: Waterwolf

8,7
Prima vakantieweek. Luutzen / 07/08/2023

De Waterwolf is een prima schip. Nikki en Olaf doen hun werk vol overgave. Olaf wil graag veel zeilen en Nikki is een uitstekende gastvrouw en kok. Ook maat Laura mag niet onvermeld blijven. Ze heeft engelengeduld en weet de gasten goed in te schatten. Samen konden we de sfeer op de reis prima op peil houden.
Dat het weer de afgelopen week beneden peil was, is niemand te verwijten. Desondanks is het toch nog een geslaagde vakantie geworden. Een volgende keer graag weer mee.

8.9
Schip
10
Bemanning
8.5
Informatievoorziening
8.5
Service
7.5
Prijs/kwaliteit


Schip: Waterwolf

Boek een onvergetelijke zeiltocht

Ontdek een scala aan prachtige havenstadjes en -steden tijdens een onvergetelijke zeiltocht! Geniet van de levendige sfeer op een terrasje, ontdek de kunst en geschiedenis in een museum of verken de natuurrijke omgeving met een gehuurde fiets.

Boekingskantoor voor platbodemschepen

Holland Sail is een coöperatie van scheepseigenaren met een eigen boekingskantoor! Wij verhuren onze traditionele zeilschepen die op het Wad, IJsselmeer en de Friese meren varen.

De vloot van Holland Sail bestaat uit een 30-tal traditionele zeilschepen zoals authentieke tjalken en imposante klippers. Holland Sail is in het voorjaar van 2009 van start gegaan met als doel onze gasten een onvergetelijke tijd te bezorgen aan boord van de schepen. Het kantoor van Holland Sail is gevestigd in Enkhuizen en ons motto luidt: eens gezeild, altijd zeeman!

Holland Sail is HISWA-lid
Zeker en vertrouwd uw zeilreis boeken

9,6
Klanttevredenheid 2249 ervaringen
  • Actieve zeiltochten
  • Tevreden klanten geven ons een 9,6/10
  • Weekendkorting voor kinderen tot 12 jaar
  • Zeilen met ervaren schippers
Holland Sail logo