9,6
<- Gasten geven ons een 2249 ervaringen
Ervaring plaatsen

Dit vinden onze gasten:

9,0
Heerlijke week weg Gerrit / 24/07/2023

Op de Moeke Zorn waait je hoofd al heel snel leeg, je bent echt even helemaal weg. Kundige en gezellige bemanning: dank Gerrit, Hanneke, Marja, Hans voor de heerlijke ervaring, maaltijden waren ook prima verzorgd.

8
Schip
9.5
Bemanning
9.5
Informatievoorziening
9.5
Service
8.5
Prijs/kwaliteit


Schip: Moeke Zorn

9,0
Wind, zon, regen: Hollands weer op het IJsselmeer Hiske & Noël / 24/07/2023
Foto van Hiske & Noël meerdere foto's

Na een weekje varen op de Moeke Zorn, voelde het schip echt een beetje als ons thuis en we keken dan ook trots naar 'onze' boot! Gerrit, Hanneke, Marga en Hans waren een topteam; ze zorgden voor een veilig gevoel, gezelligheid, actie en rust.

9.1
Schip
10
Bemanning
8.1
Informatievoorziening
8.9
Service
9
Prijs/kwaliteit


Schip: Moeke Zorn

3,3
Kinder mishandeling Rogier de Graaf / 12/05/2023

Bizar slecht verblijf gehad hier. Mijn maat is bij de keel gegrepen door de bemanning om vervolgens een klootzak genoemd te worden. Hier betaal je toch geen geld voor? Kamer is 2 bij 2,5 en de geur is niet te doen. Keuken is prima jima.

4.7
Schip
0
Bemanning
10
Informatievoorziening
2
Service
0
Prijs/kwaliteit

Reactie schipper:
Dag Rogier,
Het is mooi dat je voor een klasgenoot opkomt, maar kindermishandeling......
Als iemand van 16 na tig oproepen niet reageert en in de weg staat, pakken wij hem op (bij zijn jas, niet bij zijn keel) en zetten hem weg.
Die geur was inderdaad vervelend. Goed dat je het gemeld hebt. Nu hebben wij na jullie vertrek van boord een verstopping kunnen verhelpen.
Ik zie dat je ons toch nog een paar punten voor service hebt gegeven. Ik neem aan dat dat voor de zeilpakken is, die wij voor gasten aan boord hebben - aangezien jullie geen regenkleding bij je hadden en tot op de draad toe nat dreigden te worden.Schip: Moeke Zorn

8,5
Ervaring zeilweekend Renso Vonk / 09/10/2022

Het weer zat erg tegen en dat beinvloedt de waardering voor dit weekend.
Het schip is goed onderhouden en geeft een degelijke en betroubare indruk.
Catering was goed verzorgd

9
Schip
8.5
Bemanning
9
Informatievoorziening
8
Service
8
Prijs/kwaliteit


Schip: Moeke Zorn

9,3
Foto van Fer vonk meerdere foto's

Afgelopen weekend gezeild met de moeke zorn. Ondanks de regen was het fantastisch. ! Veiligheid staat voorop . Goede uitleg voor afvaart door Hanneke .Comfort was prima en het eten aan boord echt lekker en uitgebreid (dank Marja en Hans ) . Bedankt bemanning !

9.3
Schip
9.3
Bemanning
8.9
Informatievoorziening
10
Service
8.9
Prijs/kwaliteit


Schip: Moeke Zorn

Boek een onvergetelijke zeiltocht

Ontdek een scala aan prachtige havenstadjes en -steden tijdens een onvergetelijke zeiltocht! Geniet van de levendige sfeer op een terrasje, ontdek de kunst en geschiedenis in een museum of verken de natuurrijke omgeving met een gehuurde fiets.

Boekingskantoor voor platbodemschepen

Holland Sail is een coöperatie van scheepseigenaren met een eigen boekingskantoor! Wij verhuren onze traditionele zeilschepen die op het Wad, IJsselmeer en de Friese meren varen.

De vloot van Holland Sail bestaat uit een 30-tal traditionele zeilschepen zoals authentieke tjalken en imposante klippers. Holland Sail is in het voorjaar van 2009 van start gegaan met als doel onze gasten een onvergetelijke tijd te bezorgen aan boord van de schepen. Het kantoor van Holland Sail is gevestigd in Enkhuizen en ons motto luidt: eens gezeild, altijd zeeman!

Holland Sail is HISWA-lid
Zeker en vertrouwd uw zeilreis boeken

9,6
Klanttevredenheid 2249 ervaringen
  • Actieve zeiltochten
  • Tevreden klanten geven ons een 9,6/10
  • Weekendkorting voor kinderen tot 12 jaar
  • Zeilen met ervaren schippers
Holland Sail logo