9,6
<- Gasten geven ons een 1237 ervaringen
Ervaring plaatsen

Dit vinden onze gasten:

10
Weekend Wadden Jeanette / 29/06/2018

Na een heerlijke overnachting in de haven van Harlingen gingen we met dikke tegenwind het wad op om daar droog te vallen. Een indrukwekkende ervaring om dan op het wad te lopen en kort daarna het water weer te zien komen! Daarna naar Vlieland waar we een heerlijke BBQ aan boord hadden. De volgende ochtend voor de wind naar Haringen terug. Machtig gezicht om die volle zeilen te zien en met flinke snelheid te varen. Schipper Vincent en maat Dorette waren deskundig en gaven duidelijke uitleg. Ze betrokken ook de kinderen daar op een hele leuke wijze bij. De keukenuitrusting, interieur en bedden waren uitstekend. Bedankt voor dit heerlijke weekend!

10
Schip
10
Bemanning
10
Informatievoorziening
10
Service
10
Prijs/kwaliteit


Schip: Elbrich

8,4
Heerlijk zeilweekend Marjan / 27/09/2017

Samen met een groep vrienden hebben wij op de Elbrich gevaren. Wij hadden een fantastisch weekend. De inrichting en de uitrusting van de Elbrich is allemaal prima in orde. De bemanning, bestaande uit Vincent en Connie was ook TOP!

9
Schip
9
Bemanning
8
Informatievoorziening
8
Service
8
Prijs/kwaliteit


Schip: Elbrich

9,2
Genieten op het wad. marijke weimar / 17/07/2017

Schip zag er prachtig uit schoon super met eigen toilet en douche maar miste binnen de sfeer van zo,n een oud schip.Het maatje moest nog veel leren en was nog geen geheel met de kapitein.Communiceren zover uit elkaar, staan toch minstens 20 meter van elkaar af valt ook niet mee.De kok was uitstekend had heel veel aandacht voor de passagiers en probeerde ons het zo goed mogelijk te laten hebben nooit was haar iets teveel.Kortom wij hebben genoten van alle weertype ,droogvallen, zeehonden enz enz..enz.het kon niet op.

9
Schip
8
Bemanning
10
Informatievoorziening
10
Service
9
Prijs/kwaliteit


Schip: Elbrich

Wat Holland Sail voor u doet

De liefde voor het zeilen zit bij alle schippers en medewerkers van Holland Sail ingebakken. Dat willen we graag met u delen, zodat ook u die passie kunt ervaren.

De Holland Sail-schepen zijn traditionele zeilschepen en worden continu door de schippers onderhouden. Deze zeilschepen zijn dikwijls ouder dan 100 jaar. Met zo'n rijke geschiedenis voelt u de unieke identiteit van het schip tijdens uw zeilreis.

Holland Sail is HISWA-lid
Zeker en vertrouwd uw zeilreis boeken

9,6
Klanttevredenheid 1237 ervaringen
  • Actief zeilen
  • Persoonlijke service
  • Ervaren schippers
  • Klanten geven ons een 9.5 / 10