9,6
<- Gasten geven ons een 2177 ervaringen
Ervaring plaatsen

Dit vinden onze gasten:

Foto van Magda Gies Broesterhuizen meerdere foto's

Goed verzorgd, Niels en Renee zorgen voor een prettige en een relaxte sfeer.
Voelt elke keer weer als thuiskomen en jammer als we de haven voor vertrek weer binnenlopen.

10
Schip
10
Bemanning
10
Informatievoorziening
10
Service
10
Prijs/kwaliteit


Schip: Bontekoe

9,4
Was prachtig meezeilen Bontekoe 8 tm 10 september 2023 Frank Floris / 17/09/2023

We hebben genoten met Gerard en Gerard dit weekend geboekt!
Met name de betrokkenheid met de gasten die deze mensen uitstralen!
Johannes vulde dit perfect aan,kortom zonder ik iets beloof wat ik altijd zeg,sta ik er zeker open voor weer te boeken in de toekomst.
Tijdens deze reis ben ik warm gemaakt voor een een reis naar Zeeland die de Bontekoe gemaakt heeft,hou mij maar op de hoogte!Ik zou het op prijs stellen als dit bericht door word gegeven,met de vriendelijke groeten Frank Floris

10
Schip
10
Bemanning
8
Informatievoorziening
10
Service
9
Prijs/kwaliteit


Schip: Bontekoe

Het was een prachtige reis op een goed schip met fijne bemanning, helemaal prima. Mooie vakantie gehad.
Ik was actief aan boord, maar omdat op de website staat dat alles mag, maar niks hoeft waren er best wat gasten die inactief bleven. Zo ontstonden er groepjes wat de sfeer niet ten goede kwam. Voor de inactieven lijkt de catering (geweldig!) belangrijker dan zeilen alsof ze op een cruise zijn; ergerlijk! Zeker als er hapjes worden geserveerd terwijl bemanning en actieven nog bezig zijn....

8.5
Schip
8.5
Bemanning
7.5
Informatievoorziening
8.5
Service
7.5
Prijs/kwaliteit


Schip: Bontekoe

9,1

Geweldig weekend gehad. De bemanning waas zeer meelevend en was geduldig bij zowel de uitleg als bij de werkzaaamheden die wij konden verrichten.Ook de catering was zeer goed, uitgebreid ontbijt en lunch en diner. Slaapruimte was zeer voldoende.
Ook de scheepshond was aanwezig die de hele dag zijn rondjes liep en af en toe door de patrijspoort keek voor een hapje, ziie foto.
Nogmaals hartelijk dank en zeker tot ziens

8.9
Schip
9.1
Bemanning
9
Informatievoorziening
9.200000000000001
Service
9.3
Prijs/kwaliteit


Schip: Bontekoe

Foto van Gisela van Riel meerdere foto's

Wat was het weer ( ik heb al meerdere keren meegevaren) een heerlijke week op de Bontekoe! Dit keer ging ik mee met de Waddentocht, varen op de Waddenzee en het bezoeken van een aantal waddeneilanden.

Het zeilen op dit prachtige schip, de mooie vergezichten, de deskundige bemanning, de gezelligheid op het schip , het heerlijke eten, het droogvallen op het Wad, het wandelen op de verschillende waddeneilanden....Dit alles heeft ervoor gezorgd dat ik weer heb genoten van alles!

9
Schip
9
Bemanning
8
Informatievoorziening
9
Service
9
Prijs/kwaliteit


Schip: Bontekoe

Boek een onvergetelijke zeiltocht

Ontdek een scala aan prachtige havenstadjes en -steden tijdens een onvergetelijke zeiltocht! Geniet van de levendige sfeer op een terrasje, ontdek de kunst en geschiedenis in een museum of verken de natuurrijke omgeving met een gehuurde fiets.

Boekingskantoor voor platbodemschepen

Holland Sail is een coöperatie van scheepseigenaren met een eigen boekingskantoor! Wij verhuren onze traditionele zeilschepen die op het Wad, IJsselmeer en de Friese meren varen.

De vloot van Holland Sail bestaat uit een 30-tal traditionele zeilschepen zoals authentieke tjalken en imposante klippers. Holland Sail is in het voorjaar van 2009 van start gegaan met als doel onze gasten een onvergetelijke tijd te bezorgen aan boord van de schepen. Het kantoor van Holland Sail is gevestigd in Enkhuizen en ons motto luidt: eens gezeild, altijd zeeman!

Holland Sail is HISWA-lid
Zeker en vertrouwd uw zeilreis boeken

9,6
Klanttevredenheid 2177 ervaringen
  • Actieve zeiltochten
  • Tevreden klanten geven ons een 9,6/10
  • Weekendkorting voor kinderen tot 12 jaar
  • Zeilen met ervaren schippers
Holland Sail logo