9,6
<- Gasten geven ons een 2249 ervaringen
Ervaring plaatsen

Dit vinden onze gasten:

Wij zijn al weer 2 weken thuis en nog leven we in een droom. Wij waren 50 jaar getrouwd en vierden dat met kinderen en kleinkinderen op de Maxima. Wat een belevenis
Wat een welkom,wat gastvrijheid, wat een heerlijk eten, wat een mogelijkheden en wat een prachtige boot. Alles wat wij graag wilden was mogelijk. Een blijheid ging er van de bemanning uit: ongelooflijk. En dat sloeg over op ieder van ons. Wij hebben zelden zo'n weekend meegemaakt. Dank daarvoor Olaf, Margo, Dethmer en Jilles.

9.8
Schip
9.8
Bemanning
9.8
Informatievoorziening
9.9
Service
9.8
Prijs/kwaliteit


Schip: Maxima

Foto van Donald Koppedraaijer meerdere foto's

De ervaring was ronduit fantastisch! Olav en margot zijn beiden super kundig en hebben ons zelf ook laten zeilen met het schip. Dit alles op een heel natuurlijke manier en super gezellig onder het gebot van een kop koffie of een biertje :) Het wad is prachtig en de maxima kan door zijn geringe diepgang bijna overal komen. Olav is daarin ook zeer flexibel en bespreekt gezamenlijk de mogelijkheden voor dat moment / dag. kortom een aanrader; Olav en Margot bedankt en tot nog er eens!

10
Schip
10
Bemanning
10
Informatievoorziening
10
Service
8.6
Prijs/kwaliteit


Schip: Maxima

10
weer anders Kees / 18/06/2024

Begin juni met de familie voor de derde keer op de Maxima. Dit keer een weekend. De kleinkinderen keken er al weken naar uit. Vrijdagochtend belde Olav: wat gaan we doen? Vlieland! Met gereefd zeil en stormfok en windkracht 5 waren we daar in ruim twee uur. Veel wind en dan de rustige haven en tijd om bij te praten. De volgende dag met alleen de stormfok en ruime wind (windkracht 6) in 2 uur naar Harlingen. De kleinkinderen mochten allemaal aan het roer. Dankjewel Olav en Margo. Tot volgend jaar

10
Schip
10
Bemanning
10
Informatievoorziening
10
Service
10
Prijs/kwaliteit


Schip: Maxima

10
Super uitje met team Tamara / 06/06/2024

We werden hartelijk ontvangen door Olav, Margo . Ook onze prive kok silke was super vriendelijk en wat kan die lekker koken. Je kon helpen met zeilen of lekker genieten van het uitzicht op hey dek. We hebben fantastische dagen gehad . Bedankt!!!

10
Schip
10
Bemanning
10
Informatievoorziening
10
Service
10
Prijs/kwaliteit


Schip: Maxima

10

Een heerlijk septemberweekend gevaren op de Maxima. Het interieur is licht en vrolijk met heldere kleuren en mooi afgewerkt. Met 11 volwassenen en twee kleine kinderen was het goed vertoeven. Olaf is rustig, vriendelijk en bekwaam; een fijne schipper om mee te varen. In twee dagen hebben we meer gezien en gedaan dan we van tevoren durfden te dromen: zeilen, lopen op een zandbank, veel zeehondjes zien, prachtige zonsondergang en -opgang, volle maan en heel veel zwemplezier.

10
Schip
10
Bemanning
10
Informatievoorziening
10
Service
10
Prijs/kwaliteit


Schip: Maxima

Boek een onvergetelijke zeiltocht

Ontdek een scala aan prachtige havenstadjes en -steden tijdens een onvergetelijke zeiltocht! Geniet van de levendige sfeer op een terrasje, ontdek de kunst en geschiedenis in een museum of verken de natuurrijke omgeving met een gehuurde fiets.

Boekingskantoor voor platbodemschepen

Holland Sail is een coöperatie van scheepseigenaren met een eigen boekingskantoor! Wij verhuren onze traditionele zeilschepen die op het Wad, IJsselmeer en de Friese meren varen.

De vloot van Holland Sail bestaat uit een 30-tal traditionele zeilschepen zoals authentieke tjalken en imposante klippers. Holland Sail is in het voorjaar van 2009 van start gegaan met als doel onze gasten een onvergetelijke tijd te bezorgen aan boord van de schepen. Het kantoor van Holland Sail is gevestigd in Enkhuizen en ons motto luidt: eens gezeild, altijd zeeman!

Holland Sail is HISWA-lid
Zeker en vertrouwd uw zeilreis boeken

9,6
Klanttevredenheid 2249 ervaringen
  • Actieve zeiltochten
  • Tevreden klanten geven ons een 9,6/10
  • Weekendkorting voor kinderen tot 12 jaar
  • Zeilen met ervaren schippers
Holland Sail logo