9,6
<- Gasten geven ons een 2177 ervaringen
Ervaring plaatsen

Dit vinden onze gasten:

De boot, inclusief zeilen enz. enz. was in prima conditie en érg gezellig ingericht, schipper Olav en maat Margo waren/ zijn super, héél adequaat en secuur bij het zeilen en alles er omheen en in het contact met ons zó gastvrij, attent, erg lief voor de kinderen!!!, kortom zij hebben ons- / wij hebben een héerlijk weekend gehad/ -bezorgd!!!

10
Schip
10
Bemanning
10
Informatievoorziening
10
Service
10
Prijs/kwaliteit


Schip: Maxima

10

Opa, gaan we volgend jaar weer met de Maxima? We hadden de Maxima uitgekozen vanwege haar kindveiligheid (hoge relingen en goed afgeschermde zithoek op het middendek). Naast technische perfectie, op vrijwel geen enkel ander schip staan de zeilen er zo mooi bij, zijn schipper Olav en zijn vrouw-matroos Margo er meester in de kinderen te betrekken bij het optuigen en varen en te laten genieten. Ja, we gaan volgend jaar weer.

9.9
Schip
10
Bemanning
10
Informatievoorziening
10
Service
10
Prijs/kwaliteit


Schip: Maxima

10
Opa en oma, gaan we volgend jaar weer? Kees / 20/05/2023

Maxima is voor opa en oma het beste arrangement om een week met kinderen en kleinkinderen op stap te zijn. We hadden de Maxima uitgekozen vanwege haar kindveiligheid (hoge relingen en goed afgeschermde zithoek op het middendek). Schipper-eigenaar Olav heeft deze winter het schip verder geperfectioneerd. Olav en zijn vrouw-matroos Margo zijn er meester in de kinderen te betrekken bij het optuigen en varen en te laten genieten van het vele dat het Wad te bieden heeft. Alles in goed overleg.

10
Schip
10
Bemanning
10
Informatievoorziening
10
Service
10
Prijs/kwaliteit


Schip: Maxima

8,5

Een heerlijk septemberweekend gevaren op de Maxima. Het interieur is licht en vrolijk met heldere kleuren en mooi afgewerkt. Met 11 volwassenen en twee kleine kinderen was het goed vertoeven. Olaf is rustig, vriendelijk en bekwaam; een fijne schipper om mee te varen. In twee dagen hebben we meer gezien en gedaan dan we van tevoren durfden te dromen: zeilen, lopen op een zandbank, veel zeehondjes zien, prachtige zonsondergang en -opgang, volle maan en heel veel zwemplezier.

8.5
Schip
9
Bemanning
8
Informatievoorziening
9
Service
8
Prijs/kwaliteit


Schip: Maxima

Boek een onvergetelijke zeiltocht

Ontdek een scala aan prachtige havenstadjes en -steden tijdens een onvergetelijke zeiltocht! Geniet van de levendige sfeer op een terrasje, ontdek de kunst en geschiedenis in een museum of verken de natuurrijke omgeving met een gehuurde fiets.

Boekingskantoor voor platbodemschepen

Holland Sail is een coöperatie van scheepseigenaren met een eigen boekingskantoor! Wij verhuren onze traditionele zeilschepen die op het Wad, IJsselmeer en de Friese meren varen.

De vloot van Holland Sail bestaat uit een 30-tal traditionele zeilschepen zoals authentieke tjalken en imposante klippers. Holland Sail is in het voorjaar van 2009 van start gegaan met als doel onze gasten een onvergetelijke tijd te bezorgen aan boord van de schepen. Het kantoor van Holland Sail is gevestigd in Enkhuizen en ons motto luidt: eens gezeild, altijd zeeman!

Holland Sail is HISWA-lid
Zeker en vertrouwd uw zeilreis boeken

9,6
Klanttevredenheid 2177 ervaringen
  • Actieve zeiltochten
  • Tevreden klanten geven ons een 9,6/10
  • Weekendkorting voor kinderen tot 12 jaar
  • Zeilen met ervaren schippers
Holland Sail logo