9,6
<- Gasten geven ons een 1857 ervaringen
Ervaring plaatsen

Dit vinden onze gasten:

10

Opa, gaan we volgend jaar weer met de Maxima? We hadden de Maxima uitgekozen vanwege haar kindveiligheid (hoge relingen en goed afgeschermde zithoek op het middendek). Naast technische perfectie, op vrijwel geen enkel ander schip staan de zeilen er zo mooi bij, zijn schipper Olav en zijn vrouw-matroos Margo er meester in de kinderen te betrekken bij het optuigen en varen en te laten genieten. Ja, we gaan volgend jaar weer.

9.9
Schip
10
Bemanning
10
Informatievoorziening
10
Service
10
Prijs/kwaliteit


Schip: Maxima

10
Opa en oma, gaan we volgend jaar weer? Kees / 20/05/2023

Maxima is voor opa en oma het beste arrangement om een week met kinderen en kleinkinderen op stap te zijn. We hadden de Maxima uitgekozen vanwege haar kindveiligheid (hoge relingen en goed afgeschermde zithoek op het middendek). Schipper-eigenaar Olav heeft deze winter het schip verder geperfectioneerd. Olav en zijn vrouw-matroos Margo zijn er meester in de kinderen te betrekken bij het optuigen en varen en te laten genieten van het vele dat het Wad te bieden heeft. Alles in goed overleg.

10
Schip
10
Bemanning
10
Informatievoorziening
10
Service
10
Prijs/kwaliteit


Schip: Maxima

8,5

Een heerlijk septemberweekend gevaren op de Maxima. Het interieur is licht en vrolijk met heldere kleuren en mooi afgewerkt. Met 11 volwassenen en twee kleine kinderen was het goed vertoeven. Olaf is rustig, vriendelijk en bekwaam; een fijne schipper om mee te varen. In twee dagen hebben we meer gezien en gedaan dan we van tevoren durfden te dromen: zeilen, lopen op een zandbank, veel zeehondjes zien, prachtige zonsondergang en -opgang, volle maan en heel veel zwemplezier.

8.5
Schip
9
Bemanning
8
Informatievoorziening
9
Service
8
Prijs/kwaliteit


Schip: Maxima