9,6
<- Gasten geven ons een 2177 ervaringen
Ervaring plaatsen

Dit vinden onze gasten:

8,1
Foto van Mettha meerdere foto's

Heerlijk weekeinde gehad op de Poolster. Hartelijke ontvangst. Na het ontbijt (brood met beleg, yoghurt, muesli, fruit, koffie/thee, roerei en spek) op zaterdagmorgen de Waddenzee op. Uitleg over het zeil hijsen en leggen van knopen. Ondanks weinig wind konden we toch zeilen. De lunch was prima: Currysoep en wraps met 'hete' kip of broodjes met roomkaas. Avondeten ook pittig gekruid, maar heerlijk. In de haven Terschelling overnacht. Douches en toiletten keurig schoon. Bedden prima.

8.5
Schip
8
Bemanning
8
Informatievoorziening
8
Service
7.800000000000001
Prijs/kwaliteit


Schip: Poolster

9,2
(Pool)Ster onder de bruine vloot Harjan Houben / 13/09/2023

Klein weekend meegewerkt op de Poolster, heerlijk om te zeilen, te slapen en te verblijven aan boord van dit schip. Mede dankzij de bemanning.

9
Schip
9.600000000000001
Bemanning
9.600000000000001
Informatievoorziening
9.3
Service
8.3
Prijs/kwaliteit


Schip: Poolster

Dankzij Joska, Marlous, David, Anton en Yanesh hebben we het super gehad aan boord. Natuurlijk speelt mee dat er ook een top 'gastencrew' aan boord was. Voor herhaling vatbaar!

10
Schip
10
Bemanning
10
Informatievoorziening
10
Service
10
Prijs/kwaliteit


Schip: Poolster

8,1
Leuke ervaring, prima bemanning! Jolanda ter Maten / 16/08/2023
Foto van Jolanda ter Maten meerdere foto's

Het was erg leuk om mee te zeilen aan boord van de Poolster. De matroos was fantastisch: duidelijk verhaal, deelde veel informatie en was bovendien erg vermakelijk. De kok verdient absoluut ook een pluim! Heerlijke maaltijden genoten, en er was altijd genoeg te eten.
Schip in prima staat, netjes en schoon. Zeer professionele en ervaren kapitein.
Een 4-persoonshut is echter wel heel erg krap met volle bezetting. Een eventuele volgende keer zou ik 2x een 2-persoonshut boeken.

7.5
Schip
8.5
Bemanning
8.5
Informatievoorziening
8
Service
8
Prijs/kwaliteit


Schip: Poolster

Boek een onvergetelijke zeiltocht

Ontdek een scala aan prachtige havenstadjes en -steden tijdens een onvergetelijke zeiltocht! Geniet van de levendige sfeer op een terrasje, ontdek de kunst en geschiedenis in een museum of verken de natuurrijke omgeving met een gehuurde fiets.

Boekingskantoor voor platbodemschepen

Holland Sail is een coöperatie van scheepseigenaren met een eigen boekingskantoor! Wij verhuren onze traditionele zeilschepen die op het Wad, IJsselmeer en de Friese meren varen.

De vloot van Holland Sail bestaat uit een 30-tal traditionele zeilschepen zoals authentieke tjalken en imposante klippers. Holland Sail is in het voorjaar van 2009 van start gegaan met als doel onze gasten een onvergetelijke tijd te bezorgen aan boord van de schepen. Het kantoor van Holland Sail is gevestigd in Enkhuizen en ons motto luidt: eens gezeild, altijd zeeman!

Holland Sail is HISWA-lid
Zeker en vertrouwd uw zeilreis boeken

9,6
Klanttevredenheid 2177 ervaringen
  • Actieve zeiltochten
  • Tevreden klanten geven ons een 9,6/10
  • Weekendkorting voor kinderen tot 12 jaar
  • Zeilen met ervaren schippers
Holland Sail logo