Holland Sail. Zeilen op het IJsselmeer en de Waddenzee. Ervaar vrijere tijd!
Offerte aanvragen Beschikbaarheid
U bent hier:

Verzekeringen

Voor een onbezorgd verblijf aan boord biedt Holland Sail u, in samenwerking met De Europeesche Verzekeringen, een compleet verzekeringspakket aan. Zo komt u niet onverwacht voor hoge kosten te staan.
 • Vaardekking 
  Mocht het weer tijdens uw zeilreis zo onstuimig worden dat er meer dan 50% van de tijd niet gevaren kan worden, dan wordt eventueel een gedeelte van de reis vergoed. Verdere details over de voorwaarden vindt u in de verzekeringsfolder.
   
 • (Groeps) Annuleringsverzekering
  Door onvoorziene omstandigheden kan het gebeuren dat u niet meer deel kunt nemen aan uw zeilreis of dat u de reis helaas voortijdig moet afbreken. 
   
 • Reisverzekering
  Indien uw gezelschap geen particuliere reisverzekering heeft, dan kunt u deze via Holland Sail afsluiten. Uw deelnemers zijn dan o.a. verzekerd van hulp bij pech, ongeval, ziekte en tegen verlies van bagage. In de Algemene Voorwaarden kunt u lezen wat er precies onder deze dekking valt. 
   
 • Combinatiepakket (Groepsannulering + vaardekking)
  Wanneer uw groep groter is dan 10 personen dan kunt u gebruik maken van dit voordeelpakket. 
De kosten van de vaardekking en annuleringsverzekering worden berekend over de gehele reissom. Het is mogelijk om ook de kosten van het busvervoer- en de catering mee te verzekeren. Gedetailleerde informatie vindt u in de verzekeringsfolder. 
 
Zo vraagt u een offerte voor de verzekeringen aan
In het offerteformulier kunt u eenvouding aangeven om tevens een offerte te ontvangen voor de verzekeringen. Wij streven ernaar om u binnen één dag een complete en passende offerte te sturen voor uw zeilreis. Wanneer u de zeilreis definitief boekt kunt u ons laten weten van welke verzekeringen u gebruik wilt maken. 

Arrangementen

Meer arrangementen
Genieten op de Waddenzee

Genieten op de Waddenzee

Harlingen - Werelderfgoed Waddenzee
Teambuilding aan dek

Teambuilding aan dek

Samen de zeilen hijsen, werken aan teambuilding
Wedstrijdzeilen

Wedstrijdzeilen

Wedstrijdzeilen met klippers of tjalken
Meerdaags vergader arrangement

Meerdaags vergader arrangement

Vergaderen - Zeilen - Frisse ideeën

Blijf op de hoogte van onze acties en nieuws

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang ze in je mailbox!