Subsidie voor verblijf in een Friese groepsaccommodatie

De provincie Friesland heeft aan scholen en instellingen in Friesland een subsidie beschikbaar gesteld voor het verblijf bij een groepsaccomodatie of bij een Friese onderneming die groepsexcursies in Friesland aanbiedt. Een schoolreis op een groot aantal van onze schepen valt onder deze subsidieregeling. 

De subsidies kunnen worden aangevraagd door voortgezet onderwijs, MBO of HBO-scholen, en 80% van de kosten van verblijf aan boord van het schip. 

Wij helpen u graag de aanvraag onderbouwen

Ons aanbod voor 2-, 3- en 5-daagse werkweken en dagtochten valt binnen de grenzen van de subsidieregeling. Graag voorzien wij u van een offerte ter onderbouwing van uw subsidie-aanvraag. De subsidie kan vanaf 15 juni aangevraagd worden, dus wees er snel bij. 

Zeilen in Friesland

De schepen van Holland Sail varen om aan de subidieregeling te voldoen uit vanaf een haven in Friesland. Daar zijn verschillende opties voor. Wilt u met ons de mogelijkheden bespreken? Wij bellen u graag terug om de wensen door te nemen.

Prijzen

Een schoolreis op een zeilschip is al beschikbaar vanaf €45 per persoon per nacht - dat is niet alleen de overnachting maar ook het varen op een traditioneel zeilschip. Wij heten u van harte welkom aan boord. 

Wat Holland Sail voor u doet

De liefde voor het zeilen zit bij alle schippers en medewerkers van Holland Sail ingebakken. Dat willen we graag met u delen, zodat ook u die passie kunt ervaren.

De Holland Sail-schepen zijn traditionele zeilschepen en worden continu door de schippers onderhouden. Deze zeilschepen zijn dikwijls ouder dan 100 jaar. Met zo'n rijke geschiedenis voelt u de unieke identiteit van het schip tijdens uw zeilreis.

Holland Sail is HISWA-lid
Zeker en vertrouwd uw zeilreis boeken

9,6
Klanttevredenheid 1582 ervaringen
  • Actief zeilen
  • Persoonlijke service
  • Ervaren schippers
  • Klanten geven ons een 9.5 / 10
Holland Sail logo