Subsidie voor verblijf in een Friese groepsaccommodatie

De provincie Friesland heeft aan scholen en instellingen in Friesland een subsidie beschikbaar gesteld voor het verblijf bij een groepsaccomodatie of bij een Friese onderneming die groepsexcursies in Friesland aanbiedt. Een schoolreis op een groot aantal van onze schepen valt onder deze subsidieregeling. 

De subsidies kunnen worden aangevraagd door voortgezet onderwijs, MBO of HBO-scholen, en 80% van de kosten van verblijf aan boord van het schip. 

Wij helpen u graag de aanvraag onderbouwen

Ons aanbod voor 2-, 3- en 5-daagse werkweken en dagtochten valt binnen de grenzen van de subsidieregeling. Graag voorzien wij u van een offerte ter onderbouwing van uw subsidie-aanvraag. De subsidie kan vanaf 15 juni aangevraagd worden, dus wees er snel bij. 

Zeilen in Friesland

De schepen van Holland Sail varen om aan de subidieregeling te voldoen uit vanaf een haven in Friesland. Daar zijn verschillende opties voor. Wilt u met ons de mogelijkheden bespreken? Wij bellen u graag terug om de wensen door te nemen.

Subsidieregeling verblijf en groepsexcursie 2021 - Zeilen in Friesland
Subsidieregeling verblijf en groepsexcursie 2021 - Zeilen in Friesland
Subsidieregeling verblijf en groepsexcursie 2021 - Zeilen in Friesland
Subsidieregeling verblijf en groepsexcursie 2021 - Zeilen in Friesland

Prijzen

Een schoolreis op een zeilschip is al beschikbaar vanaf €45 per persoon per nacht - dat is niet alleen de overnachting maar ook het varen op een traditioneel zeilschip. Wij heten u van harte welkom aan boord. 

Boekingskantoor voor platbodemschepen

Holland Sail is een coöperatie van scheepseigenaren met een eigen boekingskantoor! Wij verhuren onze traditionele zeilschepen die op het Wad, IJsselmeer en de Friese meren varen.

De vloot van Holland Sail bestaat uit een 30-tal traditionele zeilschepen zoals authentieke tjalken en imposante klippers. Holland Sail is in het voorjaar van 2009 van start gegaan met als doel onze gasten een onvergetelijke tijd te bezorgen aan boord van de schepen. Het kantoor van Holland Sail is gevestigd in Enkhuizen en ons motto luidt: eens gezeild, altijd zeeman!

Holland Sail is HISWA-lid
Zeker en vertrouwd uw zeilreis boeken

9,6
Klanttevredenheid 2249 ervaringen
  • Actieve zeiltochten
  • Tevreden klanten geven ons een 9,6/10
  • Weekendkorting voor kinderen tot 12 jaar
  • Zeilen met ervaren schippers
Holland Sail logo