Beleef een uniek bedrijfsuitje aan boord!

Op zoek naar het ultieme bedrijfsuitje? Een unieke manier om er even helemaal tussenuit te zijn met de collega's en medewerkers? Zoek niet verder! Stap aan boord van een van de prachtige zeilschepen van Holland Sail en beleef een bedrijfsuitje als nooit tevoren. Met een perfecte mix van avontuur, teambuilding en inspiratie is dit de ideale gelegenheid om de banden binnen jouw bedrijf te versterken en je team naar nieuwe hoogten te brengen. Ontdek de mogelijkheden en laat ons een uniek bedrijfsuitje op maat creëren dat al je verwachtingen overtreft.

Een verfrissende ontsnapping uit de dagelijkse sleur

Waarom kiezen voor een standaard bedrijfsuitje als je kunt genieten van een onvergetelijk avontuur op het water? Onze zeilschepen bieden de perfecte setting voor een unieke ervaring die je team zal verjongen en motiveren. Laat de stress van het kantoor achter je terwijl je de zeilen hijst en de wind in je haren voelt. Adembenemende uitzichten, de geur van de zee en het gevoel van vrijheid zullen ieders zintuigen prikkelen en een blijvende indruk achterlaten.

  • Wij helpen uw bedrijf met plannen
  • De teamverhoudingen verstevigen
  • Van 10 tot 500 mensen
Holland Sail logo

Teambuilding op het water: versterk de samenwerking

Tijdens het zeilen draait alles om teamwork en samenwerking. Het hijsen van de zeilen, het navigeren en het manoeuvreren van het schip vereisen goede communicatie en coördinatie tussen de teamleden. Dit bedrijfsuitje biedt je de mogelijkheid om jouw team op een andere manier te leren kennen. Werk samen om de zeilen te hijsen, bespreek strategieën en maak belangrijke beslissingen. Door gezamenlijk uitdagingen aan te gaan en obstakels te overwinnen, bouw je aan een hechter en efficiënter team. Dit zal zich vertalen naar de werkvloer, waar de verbeterde communicatie en samenwerking tastbare resultaten zullen opleveren.

Maatwerk dat perfect bij uw bedrijf past

Bij Holland Sail begrijpen we dat elk bedrijf uniek is en andere behoeften heeft. Daarom bieden we maatwerkoplossingen voor jullie bedrijfsuitje. Of je nu een actieve zeilervaring wilt combineren met een inspirerende presentatie of een brainstormsessie aan boord wilt houden, wij staan voor je klaar om jouw wensen te vervullen. Onze ervaren event planners werken nauw met je samen om een programma te ontwerpen dat naadloos aansluit op jouw doelen en verwachtingen. Van teambuilding activiteiten tot culinaire hoogstandjes, wij zorgen voor een unieke en onvergetelijke ervaring voor je team.

Op zoek naar een uniek bedrijfsuitje, voor kleine en grote gezelschappen?

Bij Holland Sail organiseren we spetterende dagprogramma's op maat voor groepen van 5 tot 950 personen. En als je op zoek bent naar een meerdaagse zeiltocht, kunnen we groepen tot 650 personen accommoderen. Onze authentieke zeilschepen bieden het perfecte decor voor een onvergetelijke ervaring, ongeacht de omvang van jullie gezelschap. Met meer dan 30 schepen, variërend in capaciteit van 12-48 bedden, en de mogelijkheid om meerdere schepen te combineren, zijn de mogelijkheden voor jullie personeelsuitje eindeloos!

Teambuilding in Optima Forma op een unieke locatie

Een of meerdere dagen op een zeilschip is de ultieme vorm van teambuilding. Onder begeleiding van onze ervaren scheepsbemanning kun je samen de zeilen hijsen, een koers uitzetten, navigeren en brainstormen zonder afleiding. Even weg van de dagelijkse sleur en met een frisse neus aan dek tussen de presentaties door, zul je merken dat de focus en creativiteit toenemen. Midden op het IJsselmeer of de Waddenzee ben je als team tijdelijk op elkaar aangewezen. Dit creëert een unieke gelegenheid om elkaar beter te leren kennen, niet alleen op professioneel, maar ook op persoonlijk vlak.

  • Ervaren professionals
  • Unieke ervaring
  • Flexibiliteit en maatwerk
Holland Sail logo

​Verbondenheid en ontspanning tijdens een bedrijfsuitje op een zeilschip

Naast het werk biedt een welverdiende borrel of een heerlijk diner aan boord van een zeilschip de perfecte gelegenheid om te ontspannen en elkaar beter te leren kennen. Geniet van elkaars gezelschap en creëer een gevoel van verbondenheid. Of je nu de successen van het bedrijf viert of nieuwe plannen smeedt, de informele sfeer aan boord van het zeilschip draagt bij aan een positieve dynamiek en versterkt de onderlinge relaties. Het samenzijn op het water, omgeven door een prachtige omgeving, creëert herinneringen die nog lang zullen blijven hangen en waar nog veel over nagepraat wordt.

Boek vandaag nog een uniek bedrijfsuitje bij Holland Sail

Klaar om een onvergetelijke ervaring voor je team te creëren? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor jullie bedrijfsuitje aan boord van een van onze zeilschepen. Laat ons jouw verwachtingen overtreffen met maatwerkoplossingen, avontuur en teambuilding activiteiten die jouw team inspireren en motiveren. Beleef een bedrijfsuitje dat je team nog lang zal bijblijven en hen helpt om samen te groeien en te excelleren. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Boekingskantoor voor klippers

Holland Sail is een coöperatie van scheepseigenaren met een eigen boekingskantoor! Wij verhuren onze traditionele zeilschepen die op het Wad, IJsselmeer en de Friese meren varen.

De bruine vloot van Holland Sail bestaat uit een 30-tal traditionele zeilschepen zoals tweemasters, driemasters en platbodem schepen. Holland Sail is in het voorjaar van 2009 van start gegaan met als doel onze gasten een onvergetelijke tijd te bezorgen aan boord van de schepen. Het kantoor van Holland Sail is gevestigd in Enkhuizen en ons motto luidt: eens gezeild, altijd zeeman!

Holland Sail is HISWA-lid
Zeker en vertrouwd uw zeilreis boeken

9,6
Klanttevredenheid 2137 ervaringen
  • Actieve zeiltochten
  • Tevreden klanten geven ons een 9,6/10
  • Weekendkorting voor kinderen tot 12 jaar
  • Zeilen met ervaren schippers
Holland Sail logo