Covid-19 informatie omtrent de zeilreizen in 2021

De vooruitzichten zijn gelukkig weer wat positiever en er gloort weer hoop aan de horizon. Wij hopen dan ook dat we voor het volgende vaarseizoen weer vele mooie zeilreizen mogen uitvoeren en kijken uit naar 2021!

We zullen ons best doen op deze pagina u op de hoogte te houden omtrent de ontwikkelingen voor zover deze betrekking hebben op zeilreizen in 2021.

Voor zeilreizen 2021 zijn er wellicht beperkende Covid-maatregelen, dat weten we nu nog niet. Wat we wel weten is wat wij u kunnen aanbieden: zekerheid

Mocht uw reis wegens beperkende Covid-maatregelen niet of alleen in aangepaste vorm kunnen worden uitgevoerd nemen wij onze verantwoordelijkheid en zoeken wij, uiterlijk 2 weken of zoveel eerder als redelijkerwijze mogelijk is voor het begin van uw reis, samen met u naar de beste oplossing zoals:

  • uw reis op een groter schip of meerdere schepen uitvoeren
  • verschuiven naar een later tijdstip
  • u krijgt uw geld terug

We hopen u weer snel en in goede gezondheid te verwelkomen op één van onze prachtige schepen. De enthousiaste bemanning staat klaar om met u de zeilen te hijsen.

Heeft u nog vragen: bel ons dan gerust op, we staan voor u klaar: 0228 312133 of mail ons info@hollandsail.nl

Wat Holland Sail voor u doet

De liefde voor het zeilen zit bij alle schippers en medewerkers van Holland Sail ingebakken. Dat willen we graag met u delen, zodat ook u die passie kunt ervaren.

De Holland Sail-schepen zijn traditionele zeilschepen en worden continu door de schippers onderhouden. Deze zeilschepen zijn dikwijls ouder dan 100 jaar. Met zo'n rijke geschiedenis voelt u de unieke identiteit van het schip tijdens uw zeilreis.

Holland Sail is HISWA-lid
Zeker en vertrouwd uw zeilreis boeken

9,6
Klanttevredenheid 1237 ervaringen
  • Actief zeilen
  • Persoonlijke service
  • Ervaren schippers
  • Klanten geven ons een 9.5 / 10