Coronavirus

De vooruitzichten zijn gelukkig weer wat positiever en er gloort weer hoop aan de horizon. Wij hopen dan ook dat we voor het volgende vaarseizoen weer vele mooie zeilreizen mogen uitvoeren en kijken uit naar 2022!

We zullen ons best doen op deze pagina je op de hoogte te houden omtrent de ontwikkelingen voor zover deze betrekking hebben op zeilreizen in 2022.

Voor zeilreizen 2022 zijn er wellicht beperkende Covid-maatregelen, dat weten we nu nog niet. Wat we wel weten is wat wij je kunnen aanbieden: zekerheid! 

Je kunt tot op de dag van afvaart kosteloos je reis annuleren indien je wegens door de overheid gestelde reisbeperkingen m.b.t. corona niet aan de reis kan deelnemen. Je mag dan gratis omboeken naar een andere reis* of je krijgt je betaling terug.

We hopen je weer snel en in goede gezondheid te verwelkomen op één van onze prachtige schepen. De enthousiaste bemanning staat klaar om met jou de zeilen te hijsen.

Heb je nog vragen: bel ons dan gerust op, we staan voor je klaar: 0228 312133 of mail ons info@hollandsail.nl

 

*Als je omboekt verrekenen we de al betaalde gelden met de prijs van de nieuwe reis die je uitzoekt indien de prijs van de nieuwe reis afwijkt van je oude reis.

Geen zeilervaring nodig

Catering & slaapplaats aan boord

Geen reserveringskosten

Ervaren bemanning

Boekingskantoor voor klippers

Holland Sail is een coöperatie van scheepseigenaren met een eigen boekingskantoor! Wij verhuren onze traditionele zeilschepen die op het Wad, IJsselmeer en de Friese meren varen.

De bruine vloot van Holland Sail bestaat uit een 30-tal traditionele zeilschepen zoals tweemasters, driemasters en platbodem schepen. Holland Sail is in het voorjaar van 2009 van start gegaan met als doel onze gasten een onvergetelijke tijd te bezorgen aan boord van de schepen. Het kantoor van Holland Sail is gevestigd in Enkhuizen en ons motto luidt: eens gezeild, altijd zeeman!

Holland Sail is HISWA-lid
Zeker en vertrouwd uw zeilreis boeken

9,6
Klanttevredenheid 2137 ervaringen
  • Actieve zeiltochten
  • Tevreden klanten geven ons een 9,6/10
  • Weekendkorting voor kinderen tot 12 jaar
  • Zeilen met ervaren schippers
Holland Sail logo
Samen zeilenHolland Sail

De mooiste zeilreizen op het IJsselmeer en de Waddenzee

Wil je nieuwe mensen leren kennen, of gezellig met je kind(eren), partner, ouder, vriend of vriendin het IJsselmeer of de Waddenzee ontdekken? Sluit dan aan bij een van de meezeilreizen die Holland Sail bijna het hele jaar door organiseert. Boek je bed of hut aan boord van een van onze schepen en wordt volledig ontzorgt tijdens een zeilreis over de mooiste wateren van Nederland! Leer als je wil over zeilen, het schip en de natuur, help mee aan boord als je zin hebt,  of trek lekker helemaal je eigen plan en ontspan.  Een meezeilreis boek je al voor een weekendje maar langer kan natuurlijk ook!

Veilig online betalen