Route

Vanuit Lelystad

​neem je de Markerwaarddijk (N302) richting Enkhuizen. Aan het einde van de dijk rijd je onder het Naviduct door. Bij de stoplichten na de brug ga je rechts de Flevolaan op. Je volgt de Flevolaan tot het station aan je linkerhand. Je rijdt om het stationsgebouw heen en volgt het bord Lang Parkeren (eerste weg links). Voorbij het busstation staat ons kantoor aan je linkerhand.

Vanuit Amsterdam

neem je de A7 (E22) naar Hoorn/Leeuwarden. Bij Afslag 9 (Hoorn-Noord) neem je de N302 richting Enkhuizen. Vlak voor Enkhuizen ga je bij de stoplichten rechts de Randweg op richting Lelystad. Bij de stoplichten rijd je rechtdoor richting Lelystad. Je rijdt nu de Provincialeweg op. Je gaat nu onder het spoor door. Bij de eerste stoplichten ga je links richting Lelystad. Na 50 meter ga je bij de stoplichten gelijk weer links de Flevolaan op. Je volgt de Flevolaan tot het station aan je linkerhand. Je rijdt om het stationsgebouw heen en volgt het bord Lang Parkeren (eerste weg links). Voorbij het busstation staat ons kantoor aan je linkerhand.

Geen zeilervaring nodig

Catering & slaapplaats aan boord

Geen reserveringskosten

Ervaren bemanning

Samen zeilenHolland Sail

De mooiste zeilreizen op het IJsselmeer en de Waddenzee

Wil je nieuwe mensen leren kennen, of gezellig met je kind(eren), partner, ouder, vriend of vriendin het IJsselmeer of de Waddenzee ontdekken? Sluit dan aan bij een van de meezeilreizen die Holland Sail bijna het hele jaar door organiseert. Boek je bed of hut aan boord van een van onze schepen en wordt volledig ontzorgt tijdens een zeilreis over de mooiste wateren van Nederland! Leer als je wil over zeilen, het schip en de natuur, help mee aan boord als je zin hebt,  of trek lekker helemaal je eigen plan en ontspan.  Een meezeilreis boek je al voor een weekendje maar langer kan natuurlijk ook!

Veilig online betalen