Verzekeringen

Verzekeringen - Verzekeringen

Ga goed voorbereid en verzekerd op reis en regel samen met ons een annulerings- en reisverzekering.

Annuleringsverzekering

Het kan voorkomen dat u door omstandigheden niet aan een geboekte reis of vakantie kunt deelnemen. Onze annuleringsverzekering geldt voor maximaal negen personen of maximaal vier gezinnen.

Reisverzekering

Alle deelnemers zijn standaard verzekerd van directe, persoonlijke hulp bij pech, ongeval of ziekte. Daarnaast zijn geneeskundige kosten, ongevallen en aansprakelijkheid meeverzekerd. Ook verlies of schade van bagage is meeverzekerd. Voor deelnemers en thuisblijvers is dat een geruststellende gedachte.

De exacte dekking voor diverse clausules is te vinden in het overzicht. De reisverzekering is uitsluitend voor inwoners van Nederland en België beschikbaar.

Voorwaarden

De voorwaarden waaronder een annuleringsverzekering in werking treedt, kunt u vinden in het voorwaardendocument (hieronder). Voordat u uw online boeking kunt afronden, dient u aan te geven dat u hiermee akkoord gaat.

Geen zeilervaring nodig

Catering & slaapplaats aan boord

Geen reserveringskosten

Ervaren bemanning

Boekingskantoor voor platbodemschepen

Holland Sail is een coöperatie van scheepseigenaren met een eigen boekingskantoor! Wij verhuren onze traditionele zeilschepen die op het Wad, IJsselmeer en de Friese meren varen.

De vloot van Holland Sail bestaat uit een 30-tal traditionele zeilschepen zoals authentieke tjalken en imposante klippers. Holland Sail is in het voorjaar van 2009 van start gegaan met als doel onze gasten een onvergetelijke tijd te bezorgen aan boord van de schepen. Het kantoor van Holland Sail is gevestigd in Enkhuizen en ons motto luidt: eens gezeild, altijd zeeman!

Holland Sail is HISWA-lid
Zeker en vertrouwd uw zeilreis boeken

9,6
Klanttevredenheid 2249 ervaringen
  • Actieve zeiltochten
  • Tevreden klanten geven ons een 9,6/10
  • Weekendkorting voor kinderen tot 12 jaar
  • Zeilen met ervaren schippers
Holland Sail logo
Samen zeilenHolland Sail

De mooiste zeilreizen op het IJsselmeer, Markermeer en de Waddenzee

Wilt u nieuwe mensen leren kennen, of gezellig met uw kind(-eren), partner, ouder, vriend of vriendin het IJsselmeer of de Waddenzee ontdekken? Sluit dan aan bij een van de meezeilreizen die Holland Sail bijna het hele jaar door organiseert. Boek een bed of hut aan boord van één van onze schepen en wordt volledig ontzorgd tijdens een zeilreis over de mooiste wateren van Nederland! Leer alles over zeilen, het schip en de natuur, help mee aan boord of trek lekker helemaal uw eigen plan en ontspan. Een meezeilreis boekt u al voor een weekendje maar langer kan natuurlijk ook!

Veilig online betalen