Zeilvakanties met kinderen

Zeilen met kinderen - Zeilvakanties met kinderen

Vakantie vieren op een zeilschip met schipper? De meezeilreizen van Holland Sail zijn zéér geschikt voor kinderen.

Aan boord is voldoende te zien, te beleven en te leren, dus alle ingrediënten zijn aanwezig voor een geslaagde vakantie met kinderen!

Varen op een traditioneel zeilschip met kinderen

Samen met uw kind(eren) zeilen aan boord van één van onze traditionele zeilschepen? Dat kan zeker! Aan boord is voldoende vermaak. Als ze dat willen, mogen kinderen de schipper en matrozen helpen. Samen het zeil hijsen, sturen en navigeren; super uitdagend en leerzaam! Er zijn meestal spelletjes aanwezig en ook op het dek is voldoende te ontdekken met de andere meevarende kinderen. Als we aanleggen is het verkennen van de Waddeneilanden of havensteden altijd leuk!

Veiligheid voorop

Onze schippers en matrozen hebben veel ervaring met het zeilen met kinderen. Uiteraard zijn er zwemvesten beschikbaar aan boord voor de kinderen en aan de veiligheid doen wij alles wat nodig is. Geeft u bij de boeking het gewicht van uw kind(eren) even door zodat wij zeker weten dat we de juiste maat zwemvest beschikbaar hebben voor u?

Geen zeilervaring nodig

Catering & slaapplaats aan boord

Geen reserveringskosten

Ervaren bemanning

Boekingskantoor voor platbodemschepen

Holland Sail is een coöperatie van scheepseigenaren met een eigen boekingskantoor! Wij verhuren onze traditionele zeilschepen die op het Wad, IJsselmeer en de Friese meren varen.

De vloot van Holland Sail bestaat uit een 30-tal traditionele zeilschepen zoals authentieke tjalken en imposante klippers. Holland Sail is in het voorjaar van 2009 van start gegaan met als doel onze gasten een onvergetelijke tijd te bezorgen aan boord van de schepen. Het kantoor van Holland Sail is gevestigd in Enkhuizen en ons motto luidt: eens gezeild, altijd zeeman!

Holland Sail is HISWA-lid
Zeker en vertrouwd uw zeilreis boeken

9,6
Klanttevredenheid 2249 ervaringen
  • Actieve zeiltochten
  • Tevreden klanten geven ons een 9,6/10
  • Weekendkorting voor kinderen tot 12 jaar
  • Zeilen met ervaren schippers
Holland Sail logo
Samen zeilenHolland Sail

De mooiste zeilreizen op het IJsselmeer, Markermeer en de Waddenzee

Wilt u nieuwe mensen leren kennen, of gezellig met uw kind(-eren), partner, ouder, vriend of vriendin het IJsselmeer of de Waddenzee ontdekken? Sluit dan aan bij een van de meezeilreizen die Holland Sail bijna het hele jaar door organiseert. Boek een bed of hut aan boord van één van onze schepen en wordt volledig ontzorgd tijdens een zeilreis over de mooiste wateren van Nederland! Leer alles over zeilen, het schip en de natuur, help mee aan boord of trek lekker helemaal uw eigen plan en ontspan. Een meezeilreis boekt u al voor een weekendje maar langer kan natuurlijk ook!

Veilig online betalen